CE ZI FRUMOASĂ!

Suntem în aeroport gata de zbor. Împreună cu soția, ne întoarcem acasă în Chicago. Din Portland. În zilele trecute, Portland a fost un oraș foarte frumos. A plouat puțin, am prins și un pic de ceață și a fost cam frig. Dar a fost frumos. Pentru că aici am avut o nouă experiență de viață. Am venit împreună cu Eliza, fetița noastră a doua, la logodna ei. Prima din familia noastră. De fapt, ea a fost frumoasă! Și pe lângã ea și logodnicul ei Ben, am fost frumoși noi, părinții și invitații și tot orașul. Plecăm acasă fericiți! Pentru ea dar și pentru noi! Aș fi plâns puțin dar mi-a zis nevasta că numai la nuntă am voie, doar un pic dar să nu se vadă că mă fac de râs. Eliza este o fată cuminte! Și deșteaptă! Și suntem mândri de ea! Ne-am cunoscut mai îndeaproape viitoarele rudenii și suntem foarte mulțumiți! Mai ales că ne încuscrim și cu familia Olan Corneliu & Rebecca (Rebecca este sora lui Ben, Corneliu este păstorul asistent al Bisericii Elim), bunii noștri prieteni și colegi de slujbă.
Și acum, înapoi acasă! Pe curând la nuntă!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

15 răspunsuri sa “CE ZI FRUMOASĂ!”

 1. In camaruta ta poti sa plangi , nu rata astfel de lacrimi , sunt speciale , nu vei face asta decat inca de 9 ori in viata si gata ! Domnul sa va binecuvanteze pe toti .

 2. Bag seama ca trebuieste ceva premiu mai special, mai ales ca ii prima care sparge gheata. 🙂

  Domnul sa ii binecuvinteze (nici pe parinti sa nu ii uite Domnul)!

 3. Felicitari ! binecuvntarile Domnului sa va insoteasca.
  De data asta, Portland este un popas pentru suflet, bine venit…
  Chicago, Phoenix, Sacramento, la anu’ la PDX !
  Cei de la ora exacta, va iubeste…

 4. Ce Zi Frumoasa (sau Intoarcerea de la Logodna..)

  Se-ntoarse Cristi fericit
  Din Portland, unde vesnic ploua
  Satisfacut ca, in sfirsit,
  Din zece-au ramas numai… noua!

  P.S. Ai avut timp si de un Kumbaia cu sibianul meu, Gabi Bogdan?

 5. Dragă Cristi
  Psihologii moderni spun că fetele îşi aleg soţii după modelul tatălui. Să semene cu el.
  De aceea la nuntă… plâng mamele. Nu taţii.

 6. Frate ,Cristi daca tot sunte-ti la capitolul ce se mai zice ;se spune ca o fata este o avere pierduta,dar zece ,nici nu indrasnesc sa ma exprim, se pare ca nu ve-ti ajunge sa pacatuiti prin a fi bogat ,oricum aduc ele zece baieti si atunci sa indrasneasca cineva sa se ia de d-voastre!!! Nu a trecut decat o saptamana decand si prima mea fetita m-a introdus in randul unei noi echipe „bunici ” asa ca Domnul sa binecuvanteze tineri ,si dupa nunta la vremea potrivita ,la binecuvintare .

 7. Iata -va ajunshi in pragul unor schimbari familiare !Sa fiti binecuvintati si sa intelegeti ca este parte din implinirea poruncii divine !!!Sa fie binecuvintati si harul ,pacea si dragosta domnului Isus Hristos si a Tatalui ceresc sa fie cu toti in viata de zi cu zi pentru mentinerea familiara si spirituala!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: