NOUL GUVERNATOR AL STATULUI ALABAMA ȘOCHEAZĂ LUMEA

La scurtă vreme după ce a depus jurământul de guvernator al statului Alabama, republicanul Robert Bentley afirma:

”Am fost ales din poziția de candidat republican. Dar odată devenit guvernator, nu voi ține cont de nuanțe. Sunt guvernatorul tuturor și intenționez să respect acest lucru.”

Până acum, foarte diplomatic. Însă, ceea ce a continuat să spună proaspătul guvernator, a aruncat în aer orice noțiune de corectitudine politică, înfuriind organizațiile liberale americane:

”Dar, dacă ați fost înfiați în familia lui Dumnezeu, așa cum am fost eu și cum ați fost și voi dacă sunteți creștini mântuiți, și dacă Duhul Sfânt locuiește în voi așa cum locuiește și în mine, știți ce ne face aceasta să fim: frați și surori! Trebuie să vă spun că, dacă nu avem același Tată, nu suntem frați și surori… Așa că, lăsați-mă să vă spun, oricine este aici și nu L-a acceptat pe Isus Cristos ca Mântuitor personal nu îmi sunteți frate și soră, iar eu aș dori să vă fiu frate!”

Puteți urmări cuvântarea inaugurală a Dr. Robert Bentley pe următorul clip (Citatele de mai sus au fost rostite în aceeași zi, puțin mai târziu):

Mai târziu, secretarul de presă al guvernatorului a specificat sumar: ”Este guvernatorul tuturor, creștini și necreștini.”

Bineînțeles, Domnul Robert Bentley s-a exprimat în contextul afirmării credinței sale într-o biserică, la scurtă vreme după cuvântarea inaugurală. Curajul de care a dat dovadă este uimitor! În câteva zile, în Statele Unite vor avea loc adevărate uragane mediatice, întorcându-i cuvintele pe toate fețele. Ar fi trist să facă ceea ce fac de obicei politicienii: ori să retracteze, ori să explice intențiile bune dar ”greșit exprimate”. Pentru că, într-adevăr, spiritual suntem frați și surori doar prin Domnul Isus Cristos. Asta nu înseamnă că Robert Bentley nu poate fi guvernatorul tuturor și nu pot toți să fie slujiți în egală măsură și fără discriminare. Există astăzi în America și probabil în lumea civilizată, o groază indusă împotriva a tot ceea ce are de-a face cu Isus Cristos și cu creștinii care își profesează credința. Face parte din condiționarea anticreștină a maselor.

Până una alta, felicitări guvernatorului Bentley și… curaj!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

18 răspunsuri sa “NOUL GUVERNATOR AL STATULUI ALABAMA ȘOCHEAZĂ LUMEA”

 1. Cu siguranta ,in scurta vreme va fi acuzat de prozelitism,egalitarism si chiar de idei pro comuniste.
  Nu are decit doua variante,pentru viitor;
  a)- ori va face o „cosmetizare” a discursului sau pentru a merge mai departe in pozitia cistigata,
  b)-ori isi va da demisia,deoarece presiunea publica si criticile ce-i vor fi aduse zi de zi vor conduce la aceasta decizie

  • Acest om credincios a dat dovada ca nu-i pasa de ce zic oamenii.El a spus destul de clar ceia ce crede el. Este foarte adevarat ca nu poti fi frate daca nu ai acelasi tata. Dar este foarte adevarat ca nu poti avea un tata daca nu iti da viata cineva. Ce cred ca nu a inteles fratele nostru este faptul ca ,”omul nu se naste singur nici biologic si nici spiritual’ nasterea din nou este o lucrare divina care ii apartine in exclusivitate lui Dumnezeu.Asa ca nu poti forta lucrarea inainte de vreme. Scriptura spune, „va jur fice ale ierusalimului nu stirniti nu treziti dragostea pina nu vine ea” Ce trebuia el sa spuna era ca,”am sa ma rog pentru voi ca Dumnezeu sa va dea o inima de carne in locul celei de oiatra.O inima care sa fie sensibila la Cuvintul lui Dumnezeu. Vezi Ezechel 36.

 2. Nu stiu cum stau lucrurile cu acest guvernator american , insa daca un om ajunge presedinte de stat sau guvernator si nu anuleaza legea avorturilor daca ii sta lui putere sa faca acest lucru , atunci este numai praf in ochi si vorbe-n vant . Sa nu mai vorbim de prostitutie , pornografie , etc, etc.
  Uitati-va in Biblie . Cand in Israel a venit un imparat credincios lui Dumnezeu , a inlaturat toti stalpii idolesti si tot ce era pentru popor un prilej de pacat .
  Tot asa face si un presedinte credincios care ajunge la carma unei tari . El nu semneaza nici o lege care este in contradictie cu Scriptura .
  Poate in ziua de azi un presedinte nascut din nou sa supravietuiasca la conducerea unei tari ?
  Eu zic ca , nu .

 3. Este enorm de greu ( aproape imposibil) pentru un autentic urmas al lui Hristos, sa poata sa tina Calea Pocaintei dreapta, si concomitent, sa functioneze si sa slujeasca cu aceeiasi energie, sinceritate si devotament si in arena politica !. Liberalismul- ce domina si a ajuns acum sa controleze in cele mai mici detalii lumea politica a Americii, este lipsit cu desavarsire de scrupule,lipsit de toate atributele pozitive ce genereaza si declanseaza teama de Dunezeu !America a fost inselata demult de Satan si de promisiunile lui „evolutioniste”!.Intelepciunea este pe cale de extinctie ,supravietuind lacunar doar in mici si modeste comunitati ,ce citesc cu sete si pasiune, Scriptura !. Candelele lor de veghe, sunt pline in permanenta cu ulei !.Atat Bentley cat toti suporterii lui ,vor fi nevoiti sa confrunte direct ,toate aceste forte malefice ce se vor dezlantui !. Politicienii zilelor noastre (precum si cei mai multi pastori !) sunt „poleiti” si „fardati” cu multe straturi de ipocrizie cvasi-culturala foarte articulata si expresiva , specialisti in manipulare emotiva….iar in maneca, au ascuns in permanenta ,stiletul lui Brutus !. Apetitul lor pentru control, dominare si putere, este enorm ,incomensurabil, de neinduplecat !.In cursa lor de a ocupa mereu titluri si pozitii ierarhice cat mai inalte, DRAGOSTEA,CINSTEA ,compasiunea, toleranta, mila, sunt atribute pe care mintea lor blestemata nu le-a cuprins,nu le-a simtit si inteles niciodata !.Cand pozitia lor „de prestigiu” este amenitata, critcata , expusa, cand cineva indrazneste sa-i confrunte frontal si direct, vor folosi ca riposta, toate mijloacele imorale posibile !. Iar cand ura lor ajunge la apogeu ,vor recurge la violenta si la toate formele belicoase de opresiune !. Si nimeni nu trebue sa cada victima emotiva a unui mediu controlat de paranoia ,ca sa poata anticipa acest apropiat tablou bacovian si pro-apocaliptic ,de haos si anarhie,premergator NECAZULUI CEL MARE ! .

 4. Remus in america presedintele nu da legi el numai le valideaza

  • Da. Mă așteptam.
   Mulțumesc pentru update.

  • Din cele 2 optiuni pe care le-am mentionat anterior, a ales # 1 …BLIDUL DE LINTE.

   A preferat „Tunica proprior pallio est”(Plautus) ceeace mai mult ca sigur ca il va duce pe calea „Abyssus abyssum invocat”

   Ce va fi la …666…cu TOTI cei care acum se dau MARI CURAJOSI SI LUPTATORI DIRZI,NEINFRICATI. pentru Cristos…??
   Cred ca peste 80% vor alege ca INSTABILUL bentley.

   Doamne, umplene de Duhul Tau cel Sfint ca sa putem face alegerea ,in orice moment,potrivit voiei Tale. Amin!

 5. Cristian, sa nu subestimam posibilitatile cameleonice…

 6. Nu au sa interzica uciderea copiilor nenascuti acesti cre(s)tini, singurii care o pot interzice sunt adevaratii oameni de dreapta, ce respecta valorile traditionale ale Natiunii Albe. Republicanii sunt doar niste prefacuti, solutia este o monarhie de tip autoritar, condusa dupa principii nationale si sociale.

 7. Mă rog pentru acest frate ca Dumnezeu să l binecuvânteze să facă tot ce i va da El să facă ca și Iosua după ce Moise nu a mai fost.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Hawt Post – 19 ianuarie 2011 (2) « România Evanghelică - 19 ianuarie 2011

  […] popaspentrusuflet.wordpress.com […]

 2. 3 postări în Top 10 WP (20.01.2011) « România Evanghelică - 20 ianuarie 2011

  […] furtul predicilor (mariuscruceru.ro) 9. We Shall Overcome – Vom birui! (lascaupetru) 10. Noul Guvernator Al Statului Alabama ȘocheazĂ Lumea […]

 3. 10 postări în Top 40 WP (21.01.2011) « România Evanghelică - 21 ianuarie 2011

  […] trei petale (lascaupetru) 14. “Ereziile” lui Daniel Brânzei (romaniaevanghelica) 16. Noul Guvernator Al Statului Alabama ȘocheazĂ Lumea (popaspentrusuflet) 23. Oprea Milente (rasvancristian) 25. Experiment hermeneutic (1) (vaisamar) […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: