CĂUTĂRI INTERESANTE

Uitându-mă pe pagina de administrare a blogului, am trecut peste lista de survolare a motoarelor de căutare (cum ar fi de exemplu, google). Unele dintre cuvintele pe care cititorii noștri le-au oferit acestor motoare spre căutare, le-au dat legătura (în mod misterios) la ”Popas pentru suflet”. Câteva sunt de-a dreptul amuzante, așa că m-am gândit să vă descrețesc frunțile din când în când cu astfel de mostre.

4 FEBRUARIE, 2011

cei patru cai ai apocalipsei (sper să nu se fi rătăcit vreunul pe aici…)

argumente pentru înființarea grădiniței confesionale (recunosc, unele postări justifică pe deplin aceste argumente 🙂 )

cum trebuie să fie un predicator (știe google ce știe…)

divorțul și recăsătorirea la speranța tv (nu cred că cei de la Speranța TV oficiază așa ceva – nici direct, nici în reluare…)

cele mai faimoase biserici (iar a ghicit google…)

globosfera – definiție (asta pentru că e și glob și… sferă)

videopredici creștine iosif țon în zilele de post (sunt încă nedumerit: ale cui zile de post – ale lui Iosif Țon, ale căutătorului sau ale… videopredicilor 🙂 )

pact pentru suflet cristian ionescu (încă nu l-am redactat, mă mai gândesc – depinde și de al cui suflet e vorba…)

cip răpire biserica (cirip)

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

2 răspunsuri sa “CĂUTĂRI INTERESANTE”

  1. Da frate Ionescu, un exemplu pe care vi-l pot da este ca, acum vreo 2 ani un tinar din Romania a cautat ceva despre sinucidere pe internet ( caci vroia sa se sinucida )si asa a dat de blogul fratelui Daniel Lucescu care avea un post despre sinucidere, unde a postat un comentariu in care isi arata dezamagirea. Vizitand blogul fratelui am dat de mesajul acelui tinar disperat. I-am raspuns si i-am oferit id-ul meu de messenger sa incercam schimbarea situatiei. Am comunicatcu el pe internet pina intr-o zi cind s-a simtit foarte rau si era pe cale sa se omoare in noaptea aceea . A fost o situatie foarte dificila pentru mine. In acea seara am comunicat pina pe la 3-4 dimineata. Intr-un final am reusit sa-i aflu numele de familie si alte date familiale. Undeva pe la 1-2 noaptea am sunat din Germania la politie acolo in orasul unde locuia, am copiat discutiile noastre avute, le-am trimis prin fax ca pina la urma politia la localizat unde locuieste. Rezultatul ? Sinuciderea a fost anulata, politia luind contact cu familia a reusit sa intre pe fir si in ziua de azi acest tinar traieste care atunci avea 22-23 de ani.
    Ce pot sa zic este ca si dvs. v-ati putea intilni cu o situatie similara pe blog.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: