CHEMARE LA RUGĂCIUNE PENTRU CORNEL POP DIN BISERICA BETEL – DEJ

Fratele Liviu Miclea, cu iubirea de prieten loial și de om care știe că ultima, dar și cea mai mare șansă de vindecare este la Dumnezeu, ne-a trimis link-ul unui clip video sfâșietor, o chemare la post și rugăciune!

http://biserica.beteldej.ro/index.php?page=video&cat=videos&vid=1054

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

20 răspunsuri sa “CHEMARE LA RUGĂCIUNE PENTRU CORNEL POP DIN BISERICA BETEL – DEJ”

 1. Cunosc pe Coco pentru ca am crescut in biserica la Dej cand am fost copil mic. Trebuie sa ne rugam ca Dumnezeu sa-i vindece starea aceasta de depresie, sa-i mareasca credinta, si sa apoi El sa distruga fiecare celula de cancer din trupul lui Coco. Imposibilul uman este posibil pentru Dumnezeu.

 2. Este pentru prima data cand aud ca Dumnezeu nu vindeca un suflet din cauza Necredintei Poporului.Doamne Te Rog Vindeca-l Ca si eu fac parte din Poporul Tau si eu Cred ca Poti si ca Vrei sa il Vindeci.Iti Multumesc Doamne ca O si Faci.Glorie Tie in Veci.Amin. DOMNUL IL VA VINDECA SI VA FACE LUCRARII CU EL MAI MARI DECAT PANA ACUM.ASTA AM SIMTIT CAND AM SFARSIT RUGACIUNEA.DOMNUL E BUN.MARIRE LUI IN VECI.

 3. Frt. Crisian I. cu cinci ani in urmă eu eram martor, cind Dumneavoastră aţi slujit în biserica Elim,şi aţi prorocit zicînd.Aztazi vedem o minune în mijlocul nostru dar mîine mulţi nici nu vor să mai aducă aminte.Da În 27. februarie Va fii cinci ani.Cind in urma accidentului căzindumi mai bine de la opt metri înălţime am suferit fracturi multiple . şi anume. Fractură închisăde de craniu cu hemoragie. doua coaste, umărul, maxilarul,osul feţei sub ochi facturate.Febră40- 41.grade,tulburări mari de metabolism în tot orgalismul. 21,de zile în comă.
  Eu nu am putut să mă rog dar D-zeu. a ascultat Rugăciunile sfinţilor.caci după 21 zile după ce mă trezesc din comă,la 21.de zile părăsesc
  spitalul.Dumnezeu m-a vindecat.
  Eu doresc D-zeu să mai asculte încă odată rugăciunea sfinţilor şi în îndurarea sa să lucreze şi să tămăduiască şi să vindece si pe fratele Cornel Pop din Dej. Căci D-zeu. face şi aztăzi, minuni.

 4. Domnul sa se indure de fratele Coco.Am urmarit inregistrarea, sfasietor. Mai tarziu, seara, am vrut sa citesc ceva din Biblie, intimplator mi s=a deschis la Psalmul 143, care are titlul,,Rugacinea unui suflet in nenorocire,,. Nu il cunosc pe acest frate, dar Domnul il cunoaste,sa se indure Domnul de el, ,, sa nimiceasca toti dusmanii care ii urmaresc sufletul: descurajarea, oboseala , intistarea, poate nemultumirea,.., si Mana cea buna a Domnului sa=l ridice, apoi sa se indure si de trupul bolnav, dupa voia Lui. Domnul sa ia aminte la rugaciuni., pentru Numele Sau.

 5. Doamne ai milă de fratele Coco Pop.
  In Numele lui Isus Cristos.
  Fratilor dragi ar trebui TOATA TARA SA SE ROAGE!
  Iacov 5;13-16 s-a practicat acolo ei la dej?

  http://viatainmainiletale.blogspot.com/

 6. AS DORI SA ADRESEZ UN CUVANT DE INCURAJARE PT FR COCO,
  ESTE F GREA SI F APASATOARE BOALA DAR NICIODATA SA NU ACCEPTE GANDUL CELUI RAU.
  EU AM AVUT IN LEUCEMIE 100 % CELULE CANCERIGENE IN MADUVA SI 75 % CELULE CANCERIGENE IN PERIFERIE (IN SINGE),MEDICUL CARE M-A TRATAT NU A GARANTAT NICI 1% CA VOI SUPRAVIETUI . iNITIAL AM CREZUT CA ASA VA FI : VOI MURI! SI NU AM FACUT ALTCEVA DECAT SA-MI REVIZUIESC VIATA TRAITA SA-I MULTUMESC LUI DUMNEZEU PENTRU CEEA CE MI-A DAT SI ASTEPTAM SA PLEK.
  DURERILE ERAU ATAT DE MARI INCAT PT MINE ERA MAI BINE SA PLEK.( NU AM CREZUT CA PT EXISTA ASA DURERI!!)
  PE LANCA PROBLEMA CELULELOR CANCERIGENE ,AVEAM EDEM CELEBRAR – CREIERUL MIC,,,IAR PE CREIERUL MARE AVEAM LICHID SI DIN CAUZA ACEASTA AVEAM NISTE DURERI DE CAP ATAT DE MARI INCAT IMI INTRECEA ORICE PUTERE DE A SUPORTA .
  IN ACEST TIMP BISERICA SE RUGA , FRATI SI SURORI DIN MULTE TARI ALE PLANETEI AU FACUT CERC DE RUGACIUNE SI POST,,,IAR DUMNEZEU SI-A FACUT LUCRAREA.
  TRATAMENTUL A FOST INCEPUT DUPA CATEVA ZILE DUPA CE AM FOST INTERNATA PT CA A TREBUIT MAI INTATAI SA-MI PUNA SANGE PT CA AVEAM 1MIL 600 GLB ROSII IAR HB ERA 6 SI IN ACESTE CONDITII NU PUTEA INCEPE TRATAMENTUL
  TRATAMENTUL A CONSTAT IN CHIMIOTERAPIE O SAPTAMANA PERFUZIE SEARA SI DIM–F DUR– !!!! DAR CU SLABE SPERANTE DI PARTEA MEDICILOR PT CA NU SE ASTEPTAU SA FAC FATA UNUI TR ASA DE DUR ,, MAI ALES PT STAREA MEA PENTRU – TRATAMENTUL DISTRUGE SI BUN SI RAU SI CUM CELULE BUNE ERAU PUTINE , LEUCOCITE 1600 ….SI TOATE ERAU F SCAZUTE TRATAMENTUL MA PUTEA USOR OMORA DEFINITIV.
  AM REZISTAT CHIMIOTERAPIEI DAR ACUM ERA ALTA PROBLEMA:- TRATAMENTUL MAI LUCREAZA INCA O SPT SAU MAI MULT SI MADUVA NU MAI PRODUCE NICI O CELULA ESTE CUMVA BLOCATA IAR RISCUL ESTE MAI MARE PT TINE IN ACEST TIMP .
  O ALTA PROBLEMA ERA CA PUTEA SA RAMANA DEFINITIV BLOCATA SA NU MAI FUNCTIONEZE NICIODATA.
  DAR DUMNEZEU SI-A FACUT LUCRAREA ASA CUM A FOST :-F.F.F. GREU 3 SAPTAMANI DE MULTA LUPTA IAR APOI ….IN SFARSIT MADUVA A INCEPUT SA LUCREZE.
  DUPA 5 SAPTAMANI DE STAT IN SPITAL AM FOST LASATA ACASA 3 SAPT DUPA CARE AM REVENIT LA BUCURESTI PT A-MI FACE PUNCTIE SA VADA CUM A LUCRAT TRATAMENTUL.
  SLAVA DOMNULUI …NU MAI EXISTAU CELULE CANCERIGENE NICI UNA!!!!!!
  TRATAMENTUL A URMAT DUPA SCHEMA CARE O ARE SI AM MAI FACUT 2 CURE CU CITOSTATIC ,SI INCA 2 ANI CITOSTATIC SUB FORMA DE PASTILE PT A FACE TRATAMENTUL COMPLET.
  CAND AM VAZUT CA NU MOR UN SINGUR LUCRU I-AM CERUT DOMNULUI SA SE ATINGA DE MINE SI SA MA VINDECE DEFINITIV SA NU MAI RAMANA NICI O CELULA CANCERIGENA –NU PT MERITELE MELE ,,,(„CACI CHIAR DACA VOM FACE TOTUL ASA CUM NE CERE DOMNUL , TOT ROBI NETRBNICI SUNTEM!),,,CI PENTRU GLORIA SI SLVA LUI PENTRU CA EL FACE TOTUL DESAVARSIT IN ASA FEL CA NU SE MAI POATE ADAUGA NIMIK.
  CA LA ORICARE CARE TRECE PRI SUFERINTA CEL RAU VINE CU TOT FELUL DE GANDURI DAR UN SINGUR LUCRU AM INCERCAT SA FAC-. CUM VINE UN GAND RAU SA-L RESPING SI SA MULTUMESC DOMNULUI–-DOAMNE MULTUMESC …NU STIU DE CE E ASA …DAR MULTUMESC…. SI TOT ASA.-MULTUMESC , MULTUMESC SI IAR MULTUMESC.
  EU CRED CA E F IMPORTANT SA MULTUMIM DOMNULUI FARA NICI O INTRBARE,,SA AVEM INCREDERE IN EL ASTA ESTE F IMPORTANT…
  EU ASA AM INTELES!!!!
  ASTEPTAREA E GREA SI CRED CA DL A VRUT SA MA INVETE RABDAREA MAI PE SUS DE TOATE SI INCREDEREA IN EL.
  AR FI MULTE DE POVESTIT DAR ESENTIALUL ACESTA CRED CA ESTE :-CA NOI SA CREDEM NEBUNESTE CA DL VA LUCRA!
  SA NU-I MICSORAM PUTEREA LUI PRIN INDOIALA NOASTRA PT CA EL VA LUCRA ATAT CAT CREDEM !!
  DE LA PRIMA CURA CU CITOSTATIC AM LUAT SI NATURISTE ,PT CA ACESTEA SA-MI INTAREASCA CE MAI ERA BUN IN CORPUL MEU….
  CRED CA SI ACESTEA TOT DUMNEZEU A DAT INTELEPCIUNE SA SE DESCOPERE ,,,SI AS RECOMANDA FRATELUI COCO SA IA SI NATURISTE PT CA TRATAMENTUL E F DUR SI CORPUL SE SLABESTE IAR PT ACEASTA TRB AJUTAT.
  -CHITOSANUL- E FOARTE EFICIENT SI CEL MAI BUN CRED EU DUPA CUM L-AM PROBAT ESTE DE LA –TIANSHI–ESTE O FIRMA CHINEZEASCA CRED….ACESTA AJUTA SI LA OMORAREA CELULELOR RELE…
  AM AVUT INDEMNUL SA SCRIU PE SCURT CEEA CE MI S-A INTAMPLAT MIE SI CUM A LUCRAT DOMNUL ,PENTRU CA , POATE IL VA AJUTA PUTIN PE FR COCO SA NU SE MAI INDOIASCA DELOK DE PUTEREA DOMNULUI .
  ESTE ADEVARAT SI FAPTUL CACI TOATA BISERICA TRB SA SE PUNA LA POST SI RUGACIUNE PT CA EU CRED CA DUMNEZEU VREA SA VADA UNITATE SI ATUNCI CAND UNUL ESTE TRECUT DE DL PE AICI CEILALTI TREBUIE SA SIMTA CU EL SI SA-I DOARA ASA CUM I-AR DUREA PT EI INSISI…..
  SOTUL MEU A FOST CEL CARE A LUPTAT MULT IN RUGACIUNE SI MULTE HOTARARI NOI A LUAT PT VIATA.
  DE FAPT DOMNUL MI-A VB MIE PERSONAL IN UNA DIN ZILE CU CATEVA LUNI INAINTA SA SE INTAMPLE…..
  „””” NU DUPA MULTA VREME TU VEI FI F BOLNAVA ASA DE GRAV CA NU SE VA VEDEA SCAPARE DAR VA DEPINDE MULT DE FELUL CUM SE VA SMERI SOTUL TAU INAINTEA MEA SI IN FUNCTIE DE HOTARARILE LUI EU ITI VOI DA VIATA”””””-VOCEA IMI VB ,,SI MI-A VB MULTE ZILE IAR EU CREDEAM CA DEVIEZ DAR IN FINAL I-AM SPUS SOTULUI ,CARE LA RANDUL LUI NU A INTELES PREA MULT CUM SI DE CE –
  !!ASA S-A INTAMPLAT!!!!
  DAR F IMPORTANT CACI AM UITAT APOI DEFINITIV SI MI-AM AMINTIT F TARZIU CRED CA PESTE VRE UN AN DUPA CE S-A INTAMPLAT TOTUL.
  ASA A FOST!
  EU AI MULTUMESC DOMNULUI CA ASA A GASIT CU CALE SA LUCREZE IN VIATA MEA SI FAMILIA MEA…SI CHIAR DE NU M-AR FI VINDECAT DL EU TOT BUCUROASA ERAM –CACI STIAM CA O SA MA INTALNESC CU EL…IAR CAND ESTI ATAT DE APROAPE SA-L VEZI PRIMESTI PACE SI BUCURIE!

  • EU CRED CA DUMNEZEU IL POATE VINDECA!
   AMIN!!!
   SI PENTRU CINE NU CREDE SAU NU POATE CREDE DL SA DEA CREDINTA SI CAND CEREM UN LUCRU SA CREDEM CA L-AM PRIMIT!!SI-L VOM PRIMI!
   DOMNUL SA FIE PREMARIT PT FELUL CUM VA LUCRA.
   SA SE INCREADA DIN TOATA INIMA IN PUTEREA LUI DUMNEZEU -EL NUMAI UN CUVANT VA SPUNE VA FACE UN SEMN FARA VORBE IAR BOALA FA FUGII SI VINDECAREA VA FI DEPLINA ….
   AMIN!

 7. Iertati-mi indrazneala, dar daca ar apela la miscarea fratilor Strajeri care pun accent si au sute de marturii pe siteul lor ca D-zeu ar fi vindecat si eliberat in conferintele lor. Nu ar fi o sansa in plus pentru acest scump frate in disperare?

 8. Cumnatul meu a avut tumora maligna cu invazie de gr IV;
  nu era credincios;
  a facut tratament cu Apisan -forte (produse de la albine) si miere vie; prin Bogdan -Victor care a primit premiu in Elvetia pentru vindeacrea cancerului.
  Cumnatul meu s-a facut bine, nu mai are celule canceroase;
  dupa tratamnet s-a botezat, fiind sigur ca Dumnezeu l-a vindecat.
  Domnul sa faca Voia Sa cu fratele.

 9. de ce nu se tine post si se face rugaciune pt toti cei bolnavi din biserica? de ce sunt favorizati unii doar pt ca sunt mai cunoscuti?

  domnul sa se-atinga cu vindecare de acest frate!

 10. Domnul a randuit sal ia acasa pe coco azi 07/12/11

 11. Dumnezeu sa intareasca familia lui Coco si noi sa nu uitam in anii ce urmeaza ca vaduva si copiii lui au si nevoi materiale si le vafi f.greu sa le acopere acum ca stalpul casei nu mai este.Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti cu intelepciune.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Chemare la post şi rugăciune pentru Coco Pop – “Betel” Dej « Ungândbun - 18 februarie 2011

  […] mei am găsit următorul link pe care vreau să îl aduc în atenţia voastră pe blogul pastorului Cristian Ionescu. Când l-am urmărit am simţit că ceva îmi sfâşie inima. Dumnezeu, vreau să ştiţi că […]

 2. 12 postări în Top 100 WP (19.02.2011) « România Evanghelică - 19 februarie 2011

  […] la Aleşd: “Să ne amintim de Dumnezeul lui Dani şi Alexandra” (mariuscruceru.ro) 11. Chemare La RugĂciune Pentru Cornel Pop Din Biserica Betel – Dej (popaspentrusuflet) 14. Raţele (lascaupetru) 20. Inca te mai gandesti la … EA..??? […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: