CONFERINȚA UNIUNII PENTICOSTALE ROMÂNE DIN AMERICA – UN SUCCES

De Joi, când a avut loc prima întrunire a Conducerii Uniunii și până aseară, la primul serviciu divin în plen al Conferinței, am putut vedea o călăuzire specială în toate lucrurile. Pastorul Nelu Prunean și Biserica Bethel din Los Angeles, organizatorii Conferinței, s-au dovedit gazde excepționale ale acestui eveniment. Organizarea de un deosebit profesionalism, acomodarea unui număr mare de participanți, asigurarea tuturor meselor în fiecare zi, pregătirea facilităților necesare și închirierea unui local adecvat evenimentului au elevat Conferința Anuală a Uniunii la rang de mini-Convenție. Primul serviciu a scos în evidență valoarea de excepție a corului mixt, orchestrei semisimfonice și grupului de laudă ale Bisericii Bethel. Au participat de asemenea grupuri și coruri din Phoenix, AZ și Sacaramento, CA. La seminariile de Vineri au participat aproximativ 100 de persoane (păstorii și o parte din soțiile acestora). Alături de mine au reprezentat Biserica Elim și Pastorul Samuel Man și echipa Credo TV în frunte cu frații Marian Avram – președinte, Ștefan Varo – vicepreședinte și Ionel Bonta – Inginer șef. Credo TV este partenerul media al Uniunii și misiunea de casă a mai multor biserici din S.U.A.

Tema, adecvată momentului, abordând subiectul trezirii spirituale în perspectiva lucrării Duhului Sfânt a captivat asistența. Conducerea Uniunii în frunte cu președintele ei, Pastorul Cornel Avram de la Biserica Happy Valley din Phoenix, AZ au dovedit încă odată o înaltă ținută spirituală și organizatorică.

Personal, consider ca o mare împlinire să fiu parte din această părtășie care ne unește de 23 de ani. Sunt onorat să slujesc Domnului împreună cu oameni ai lui Dumnezeu, fără să ne întrecem în competiții lipsite de sens, fără resentimente, goană după funcții și politică bisericească. Domnul să ne ajute să rămânem în această stare de dragoste și îngăduință frățească.

Din nefericire, cu inima strânsă a trebuit să-mi iau rămas bun de la frați, părinții și fratele meu și familia lui care locuiesc în această zonă, și să mă întorc acasă la… darea de seamă. Până la urmă, Uniunea este a Bisericilor locale, ele fiind cele mai importante. Pe măsură ce mă voi apropia de Chicago, îmi va trece strângerea de inimă și mă voi bucura să fiu din nou cu familia și cu minunata Biserică Elim!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

18 răspunsuri sa “CONFERINȚA UNIUNII PENTICOSTALE ROMÂNE DIN AMERICA – UN SUCCES”

 1. @ „fără să ne întrecem în competiții lipsite de sens, fără resentimente, goană după funcții și politică bisericească”

  Adevarata mana pentru suflet!

  Daca imi permiteti, as vrea sa preiau acest articol si pe germaniaevanghelica.

 2. @fr.Cristi,
  Va rog vizionati videoclipul de mai jos,daca nu l-ati vizionat pina in prezent
  si ce parere aveti..?

 3. Nu e fals, e numai o reflectie. De chestii destea e plin netul.

 4. Drago, este una si mai buna , cu fata sfintei Maria pe o tortila mexicana, pe aia ai vazut-o?
  Ori holograma Domnului Isus pe care Benni Hinn a avut-o ptr. trei saptamini in biserica lui?
  Comantatorul Drago ar trebui sa ma sune , ca am Golden Bridge de vinzare ptr. un pret foarte convenabil..

  • Gabi bogdan-omul firesc-decreteaza;”Nu e fals,e numai o reflectie”.
   Sa vedem ce spun legile fizicii(unde Gabi bogdan „planeaza” cu bucurie potrivit „aerodinamicii”sale);
   „Se numeste reflexie fenomenul de intoarcere a luminii in mediul din care provine, atunci cand intalneste suprafata de separatie cu alt mediu.
   Razele care se indreapta spre suprafata de separatie se numesc raze incidente, cele care se intorc in mediul din care provin se numesc raze reflectate, iar cele care trec in al doilea mediu se numesc raze refractate”.
   Deci,pentru a se produce fenomenul de reflexie,trebuie ca suprafata de separatie,sa „poata” reflecta razele incidente,ori in cazul de fata,se vad cu claritate si persoanele „din spatele”
   imagini respective,deci nu este o reflexie si nu se poate vorbi nici de refractie.
   Comentatorul Gabi bogdan-omul duhovnices-ce spune despre acest”fenomen”.?
   Acest „fenomen” ar putea fi folosit de „teologii moderni”( J.Piper,Benni Hinn etc.)prin aplicarea principiilor Bibliei(Apocalipsa 6:1 s.u ;9:14 s.u)pentru „manipularea” auditoriului in vederea stringerii de „ajutoare cu scop caritabil”..?
   Referitor la „vinzarea” lui Golden Bridge,eu zic sa-l mai tii(fiind profitabil $5 pentru pass) iar cind te plictisesti ,vinde-l la cel care a cumparat si „Turnul Eiffel” dela un „proprietar” identic ca tine.

 5. Comentatorul Drago comenteaza fara sa cunoasca ca reflectia se poate produce intre lentilele aparatului de filmat.

  Daca comentatorul Drago are dreptate, se nasc cinteva intrebari:
  1. De ce calaretul verde nu poate sa fie vazut cu ochiul liber?

  2.De ce calaretul verde poate fi observat numai prin intermediul unei camere de filmat?

  3. Se pune intrebarea : calaretul verde a si-a dezvaluit prezenta intentionat numai camerei de vedere sau a fost „prins” din greseala? Care este opinia comentatorului Drago?

  4. Oare de ce numai MSNBC a reusit sa il filmeze? Se poate ca acel aparat sa poata vedea lumea spirituala?

  5. Daca calaretul este spirit sau inger, ce este calul ?? cal spirit? sau cal inger?

  6 Oare comentatorul Drago a mai vazut ” cai verzi pe pereti ” de este asa de sigur pe sine?

  7 Nu este o posibilitate ca calaretul si calul sa fie numai o strachina zburatoare?

  • Stimatii mei Gabi si Drago,
   Schimbul vostru de „contre” a fost (si este 🙂 ) interesant. Problema e cã nu are nimic de a face cu postarea.
   Dezmintire: Imaginile de pe videoclip NU sunt, repet NU sunt de la Conferinta Uniunii 🙂 .
   Asa… Acum, înapoi la subiectul nostru.

   • Dupa prezentarea facuta asupra debutului Conferintei UPR din America,pot spune acum doar atit „Jos cu clopul lui G..”
    La terminarea Conferintei vom vedea rezultatele si ne vom spune „opinia”..in functie de „reflectia dintre lentile.”

 6. Scuze.Noi sintem membri IN AG. Nu prea avem ce comenta la independenti, ne bucuram si noi ca totul a mers bine.Asteptam sa vedem daca apar ceva „dosare.”(Atlanta , you know) asa ca in lipsa lor, am dat in „strachini”…….

 7. Fr.Ionescu,

  nu doresc sa va dezamagesc sau sa va desconsider ca pastor, dar cum se face ca mai toate Conferintele si Conventiile Bisericilor romanesti din SUA sint un succes, pe cind starea din Biserici……. !!!!!
  Nu credeti ca undeva „rotitele” nu merg bine???

 8. Frate Ionescu,

  Sunt in asentimentul Dvs. Conferinta Pastorala a Uniuni Bisericilor Penticostale din Statele Unite si Canada ca fiind un success extraordinar. Multumesc lui Dumnezeu pentru Bordul de conducere al Uniuni care intotdeauna au dat dovada de oameni a lui Dumnezeu lucrand impreuna cu toti frati slujitori la extinderea imparatiei,si doresc ca Domnul sa ne binecuvinteze. Mi-a placut foarte mult seminarul contini-d sesiuni extrem de importante pentru fiecare slujitor, a fost cu adevarat o experienta de neuitat din toate punctele de vedere,si pentru toate lucrurile minunate multumim lui Dumnezeu Tatal prin Domnul Isus Hristos si Puterea Duhului Sfant, Amin!

  Pastor Ismael Ilc

Trackbacks/Pingbacks

 1. Hawt Post – 26 februarie 2011 « România Evanghelică - 26 februarie 2011

  […] popaspentrusuflet.wordpress.com […]

 2. VEŞTI FRUMOASE DE LA CONFERINȚA UNIUNII PENTICOSTALE ROMÂNE DIN AMERICA « Germania Evanghelica - 27 februarie 2011

  […] ei este pastorul Cristi Ionescu din Chicago, posesorul blogului Popas pentru suflet, unde a postat textul de mai […]

 3. 5 postări în Top 20 WP (27.02.2011) « România Evanghelică - 27 februarie 2011

  […] de-a teologia” guest post (mariuscruceru.ro) 9. Nesimtitul…! (petricamoisuc) 14. ConferinȚa Uniunii Penticostale RomÂne Din America – Un Succes (popaspentrusuflet) 19. Dacă DaVinci era musulman – zâmbetul de sâmbătă (lascaupetru) […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: