VINE, VINE PRIMĂVARA… PÂN’ LA VARĂ!

Cu vreo două săptămâni în urmă, în timp ce anunțam programul bisericii din săptămâna următoare, m-am gândit să-i înveselesc puțin pe frați și le-am spus că, pentru mine, de la 1 Martie e primăvară. Nu contează dacă afară e încă frig (așa e la Chicago 🙂 ). Drept răsplătire, cu ultimele ei puteri, mă izbi iarna cu o ultimă răceală, da’ strașnică… Zece zile abia m-am sculat din pat (numai până la blog și înapoi 🙂 ).

Între timp, am observat că a sosit primăvara (devreme) și pe la alții. Pe unele bloguri a venit curățenia de primăvară. De fapt, după câte am observat eu, ideea a fost că ”primăvara ta nu are ce căuta în primăvara mea! Fiecare cu primăvara lui!” Asta da curățenie 🙂 … Grea și lungă (ne)-a fost iarna! Mă rog, ne conformăm spășiți. Alții s-au gândit să ia o pauză (nelimitată dar scurtă 🙂 ). Bine au făcut. Au avut timp să curețe blogul (cu frică și cutremur 🙂 ). S-au întors destul de repede de la campania de curățat pentru că nu s-a strâns prea multă mizerie între zambiluțe 🙂 . Alții au intrat cu mătura pe blogul altora. Pocneau bicele evanghelice printre mahalale (cartiere, bre!) de ziceai că e cu… blogușorul. Un fel de curățenie care face praf 🙂 . Hap-ciu! Singurul supărat a rămas vraciul cu in(ter)jecții, care și-a văzut afacerea de vindecat dusă la faliment de faptul că toți sunt(em) curați și sănătoși, în țon cu anotimpul 🙂 . Ce se face el acum cu licorile și pastilele și bisturi-urile neîmpăcate! În (z)gaaardă 🙂 !

Tot cu ocazia primăverii, acu’ de vreme ce am fost considerați dă (ceva) public ne-mahalale, blogurile popași pentru suflet și spre lumină se declară pajiști însorite. Mergi ce mergi și te odihnești puțin. Până la vară!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

3 răspunsuri sa “VINE, VINE PRIMĂVARA… PÂN’ LA VARĂ!”

 1. Eu unul am renuntat la rezolutii ( desi chiar si aceasta renuntare este o rezolutie in sine …) si ma preocup mai mult de traiectul pe care m-am inscris. E bine sa avem si cate un popas; mai bine este insa sa o luam la drum inspre ceea ce Tatal ne-a pregatit fiecaruia …
  In ce-l priveste pe vraci: Domnul va avea mila si de el. Eu chiar nu vad cum mai putem sa-l ajutam altfel decat cu rugaciune …

  • Ca de obicei, sunteți un domn!
   Vraciul mi-e drag (într-un fel 🙂 ), ca și evanghelicul, și spațiul primăverii orădene și… toată lumea. Mă supăr pe moment, însă realmente nu țin răutate (întotdeauna 🙂 ).
   Cât privește articolele dvs. mă delectați. Sincer, vă rog continuați!

 2. Frumos şi bine cuprins într-un articol toată lumea… Prietenii (şi…), cei buni (şi…), pricepuţi (şi…)
  E o adevărată performanţă să pui atâţia oameni cu atâtea opinii la un loc, adică într-un articol.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: