JAPONIA: UN DEZASTRU CA MODEL APOCALIPTIC

Mai întâi cutremurul de proporții fără precedent în istoria recentă (într-o țară obișnuită cu zguduirile seismice). Cutremurul generează un tsunami care ia cu asalt ce a rămas în picioare după cutremur. În paralel, reacția în lanț a colapsului tehnologic, atrage după sine un posibil cataclism nuclear de proporții globale. Totul în miniatura unei insule înconjurate de ocean, cu o populație calmă, disciplinată și civilizată. Fereastra apocaliptică este inevitabilă.

Iată câteva trepte, parte din succesiunea logică a unui scenariu foarte posibil în viitorul nu prea îndepărtat:

 1. O combinație de dezastre naturale cu repercursiuni globale;
 2. Distrugerea infrastructurii și, implicit, izolarea regiunilor afectate;
 3. Colaps guvernamental prin pierderea capacității de intervenție, asistență și control;
 4. Colaps economic;
 5. Primitivism social;
 6. Schimbarea radicală a valorilor umane în regim de supraviețuire;
 7. Destabilizarea moral-spirituală a societății;
 8. Condiționarea acceptării unei structuri globale de control și restaurare a civilizației.

Japonia este, dincolo de tragedia umană, un laborator de analiză a unei picături din oceanul apocaliptic.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

13 răspunsuri sa “JAPONIA: UN DEZASTRU CA MODEL APOCALIPTIC”

 1. Aveţi perfectă dreptate, dacă am sta şi am analiza în linişte parcă am vedea o descriere din cartea Apocalipsa.

 2. Frati si surori de pretutindeni,

  Apocalipsa 6:5,6

  ” Cand a rupt Mielul pecetea a treia, am auzit pe a treia faptura zicand: “Vino si vezi!”
  M-am uitat si iata ca s-a aratat un cal negru. Cel ce sta pe el, avea in mana o cumpana.
  Si in mijlocul celor patru fapturi vii, am auzit un glas care zicea : ” O masura de grau pentru un leu. Trei masuri de orz pentru un leu! Dar sa nu vatami untdelemnul si vinul! ”

  Frati si surori pecetea a treia a fost deja rupta. Aceasta profetie este in derulare de implinire. La nivel mondial in jur de 40% din tarile de pe pamant sant afectate de criza de alimente. Aceasta criza descrisa in Apocalipsa se va acutiza pina intr-acolo ca, o ” masura de grau ” va costa un ” leu ” , adica plata pe o zi de munca a unui om. Deci ea odata declansata asta inseamna ca in lume vor exista calamitati si alte lucruri negative care va reduce productia mondiala de produse alimentare, pina cind se va ajunge la scumpirea descrisa in Biblie. Evenimentele recente din Japonia nu sint altceva decit parte a implinirii acestei profetii, care arata ca economia mondiala va fi in dificultate. Urmatorii ani vor fi cu multe probleme in lume pina se va ajunge la implinirea intocmai a acestei profetii.

  http://www.google.de/url?sa=t&source=web&cd=37&ved=0CEsQFjAGOB4&url=http%3A%2F%2Fwww.dailybusiness.ro%2Fstiri-companii%2Fromania-in-fata-crizei-alimentare-mondiale-ne-asteapta-preturi-uriase-la-mancare-57307&ei=LPmFTaGfGI32sga4yom3Aw&usg=AFQjCNGelaTq-HCIHrKhhFyS4yFjenw4fQ

  Apoi ??? Urmeaza ruperea pecetei a patra, care va fi rupta nu peste multa vreme si care anunta un razboi mondial de proportii, care la randul lui va produce moarte, foamete si boli ( Vezi Apoc. 6:7,8 )
  Frati si surori, despre acest razboi din Apoc. 6:7,8 Dumnezeu a vorbit in vis de noapte, in primavara lui 2010 ( si sint convins ca Dumnezeu a mai vorbit si altora din alte parti ale lumii ) unui credincios din Germania, care nu are scoli teologice, dar care il are pe Dumnezeu in inima si viata lui. Dumnezeu a descoperit ca in curind peste Europa va veni un razboi cumplit, Dumnezeu aratand ca Germania va fi una din tarile care va fi afectata de acest razboi, aratandu-se in visul de noapte ca, el a trebuit sa-si ia sotia si cei trei copii si sa-si paraseasca casa si sa se refugieze in alta zona din calea pericolului de moarte.
  Dumnezeu mi-a vorbit si mie personal tot in vis de noapte cu privire la stare de razboi care va veni peste Germania, aratandu-mi caci zona unde noi locuim va fi lovita cu arma nucleara.
  Romania va fi o tara deasemenea afectata in timpul acestui razboi. Rusia si Ukraina in timpul acestui conflict mondial va invada Romania, iar zona Moldovei si Maramuresului vor fi afectate serios de aceasta actiune. Un tinerel cu ani in urma la o seara de rugaciune a avut o descoperire cu mult timp inainte ca Romania sa fie in NATO cum ca, Rusii si Americanii se bateau pe teritoriul tarii noastre, iar un altul a avut un vis de noapte in care a vazut harta Romaniei agatata pe un perete , care era impartita in 4. Romania in urma acestei invazii va ajunge sa fie dezmembrata si impartita in 4 regiuni geografice, nemaiexistand in forma actuala.
  Cam asa se arata vremurile care vor veni intr-un timp nu prea indelungat.
  Cei ce aveti dubii cu privire la aceste cuvinte rugati-va la Dumnezeu care mai poate confirma inca odata cele scrise de mine aici. Iar daca altii au avut descoperiri de la Dumnezeu care vorbesc despre aceleasi lucruri sa le spuna, ca toti sa ia la cunostinta ce vremuri ne asteapta in viitor.
  Doamne ai mila de noi, oamenii.

 3. @Remus
  1)-Cu privire la „impartirea Romaniei”in patru regiuni,vreau sa aduc in discutie „teoria lui Balev”-rus care,prin anii 1963-1965 a produs multa tulburare,in special in Romania,ce avea in vedere -impartirea Romaniei in patru raioane economice(Transilvania la Unguri,sudul Romaniei la Bulgari,estul Romaniei la Moldoveni si nordul Romaniei la Ucraina(fosta URSS.)
  Aceasta teorie a mai fost „fluturata” de mai multe ori si-n trecutul nu prea indepartat,dar n-a avut sorti de implinire si nici nu va avea,potrivit actualei conjuncturi internationale.
  2)- Referitor la „actiunea nucleara pe teritoriul Germaniei” ar putea avea loc pe plan local-tinind cont de „celulele islamice” existente in Europa si nu numai-la care fac referire liderii tarilor arabe.
  3)-Referitor la „criza economico-financiara” aceasta este in „plina floare” si va continua,producind toate consecintele extrem de grave,prevazute in Apocalipsa.
  Nu o putem”ocoli” fiind descrisa in biblie,dar putem sa ne punem la „adapost”
  potrivit Ps.91:1 s.u. si Apoc.3:10
  Apreciez,prezentarea in spatiul virtual a instiintarilor date de Dumnezeu prin Duhul Sfint,pentru trezirea noastra in vederea „rascumpararii vremii” si a „REFACE LEGATURA PERSONALA CU TRIUNITATEA DIVINA(Tatal,Fiul si Duhul Sfint).

 4. si Obama( consatean cu fr. Ionescu) este si el un model al .. antichristului care o sa vina. Nu stie nimeni de unde vine,nu a realizat nimic in viata lui , dar lumea intreaga a cazut la picioarele bazat pe promisiuni si carisma.

 5. Drago,

  pe baza la ceea ce Domnul a descoperit, criza va fi generata de razboi care va afecta Europa. Daca o tara ca Germania va fi lovita cu arma nucleara, poti sa-ti imaginezi ce situatie critica va fi ? Cine o va lovi nu stiu sa-ti spun fiindca nu a fost descoperit nimic in acest sens, insa lucrurile sint clare ca va fi razboi si inca unul cumplit.

 6. Remus cred ca nu iti face bine sa te uiti la stiri la tv. mai ales cele de genul apocaliptic despre Japonia.
  Sub umbrela anonimatului unui simplu prenume si citand din Apocalipsa ne furnizezi un scenariu SF bazat pe un vis cu pretentii profetice (care tare place penticostalului de rand).
  Rapid concluzii:
  1. Ce autoritate de profet ai ?
  Ce inseamna ”timp nu prea indelungat” la scara istoriei ? Amatorisme ?
  Scuza neimplinirii visului ? Vezi ca mai poate fi folosita si scuza ca Dumnezeu este stapan peste vremi si soroace si ca poate sa se razgandeasca (scuza celebra).
  Cazul biblic Agab nu cred ca ti se potriveste.
  2.Mesajul daca ar fi adevarat tie in primul rand iti este de folos: sa pleci sa nu fii facut scrum. Ce alta insemnatate are mesajul tau ?
  Apoc. 19:10b (Caci marturia lui Isus este duhul proorociei).
  Daca s-ar face un studiu paralel istoric-biblic in stilul tau , lumea aceasta ar fi trebuit sa se incheie in preajma celui de-al doilea macel mondial.

 7. Stimata Elisabeta Gratiana Radu,

  mie m-i se pare ca vorbesti cam de sus. Mai ales ca esti femeie trebuie sa ai mai mult respect fata de un barbat.
  Descoperirea care a fost facuta in vis de noapte acelui frate din Germania nu s-a dat cu o data exacta, insa Domnul i-a dat un reper cu privire la declansarea razboiului. Cand aceasta familie va duce o viata decenta din punct de vedere financiar , atunci va veni nenorocirea. Timpul va dovedi cele scrise aici. Nu voi pleca din acest loc din pricina razboiului si nici nu voi muri in atacul care va avea loc, pentru ca viu este Dumnezeu care mi-a descoperit unde imi va fi moartea. Asa ca fi linistita. Roaga-te Domnului, ca sa vezi ce va fi cu viata ta in acel timp de durere. Si apoi , unde ai vazut tu ca eu am afirmat ca sint profet? La tine, cine marturiseste un vis pe care l-a avut , este profet ? Eu zic sa mai citesti Biblia, caci altfel …….. poti sa te ratacesti.

  • Draga Remus,
   Intr-adear iti vorbesc de sus, de la inaltimea Cuvantului lui Dumnezeu.
   Credema, te rog, sunt satula de pocatii (pacalitii) care incearca sa impresioneze cu visele si viziunile lor seci si mincinoase. Pe mine Biblia m-a invatat sa ma uit la roade.
   Si eu visez dar nu ma apuc sa le povestesc si mai grav, sa le interpretez altora ca nu am altceva crestineste de facut/discutat.
   Despre viata mea viitoare ma preocup dar nu ma ingrijorez atat timp cand o am predata in mana buna si sigura a Domnului si il urmez pe El cu evlavie.
   Inteleg ca Apocalipsa din Germania sta in prosperitatea acelui frate. Aici am o mare dilema (si poate si Dl. Isus !).Daca respectivul este un crestin advarat nu se va inbogati ca nu va juca jocuri de noroc sau nu va fura dimpotiva va munci la alb iar excedentul de bani ii va darui in Romania. Dar cum pocaitii sunt cei mai avari oameni de pe pamant (locul 2 ocupat de evrei e mult in urma) s-ar putea respectivul s-o pateasca (c)a la Sodoma&Govora.
   Sa stii ca in unele biserici penticostale s-a introdus inteleptul obicei ca toate mesajele profetice sa fie analizate.
   Dar pe net merge…

 8. Elisabeta Gratiana Radu,

  da-mi voie sa-ti spun ca, vorbesti cuvinte nechibzuite si neadevarate. Apoi cit despre excedentul de bani, nu stabilesti tu pe portofelul altuia in ce tara sa mearga banii. Tu ai impresia ca in Germania nu sant oameni in nevoie care trebuie ajutati ?
  Dialogul nostru s-a incheiat aici. Cele bune.

 9. remus daca tu crezi ca Dumnezeu isi duce la indeplinire lucrarile pe baza financiara a cuiva cred ca ceva e gresit cu tine stai jos baiete si fa- o analiza si las-o mai usor cu atitudinea asta de cocos in fata femeii

 10. Remus tu esti singurul care vezi asta dar despre tine vad mai multi asa ca fa si tu o analiza cine vorbeste prostii

Trackbacks/Pingbacks

 1. 11 postări în Top 100 WP (21.03.2011) « România Evanghelică - 21 martie 2011

  […] noştri, dar ai voştri… ai cui sunt (lascaupetru) 22. Rugăciune calvinistă (dyobodiu) 37. Japonia: Un Dezastru Ca Model Apocaliptic (popaspentrusuflet) 38. Emanuel Iacob – 25 de ani (romaniaevanghelica) 48. Prezentarea cartii […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: