O NAȚIUNE AMENINȚATĂ ÎNTR-O LUME AMENINȚATĂ (JURNAL DE CĂLĂTORIE – 7)

Vi s-a întâmplat vreodată să fiți amenințați și să vă simțiți în pericol de moarte? Cum spune o legendă, să stați cu sabia lui Damocles atârnată de un fir deasupra capului dumneavoastră…

Este viața evreilor în fiecare zi. Intri în orice zonă evreească, locuri sacre, magazine mai mari, instituții, hoteluri, trebuie să treci printr-un sistem de control așa cum se întâmplă doar în aeroporturi. A trăi în Israel înseamnă să te expui acestui stil de viață.

Luând în considerare spiritul de violență care escaladează pretutindeni în lume, cred că am văzut aici viitorul nostru al tuturor. Deja în multe școli în America, elevii trec printre furcile detectorului de metal pentru a preveni introducerea armelor.

Nu mă consider un om foarte curajos, dar în câteva zile ne-am obișnuit cu acest mediu. Apostolul Pavel spunea că trăiește sub imperiul amenințării în fiecare zi. Aici este momentul să menționez cu tristețe că, din câte am auzit, victima ultimului atac terorist din Ierusalim a fost o misionară creștină. Mângâierea este că știm unde este și răsplătirea pe care o primește ca și cei peste 200,000 de creștini martirizați în lumea întreagă în ultimul an!

Să nu uităm că rugându-ne pentru pacea Ierusalimului, ne rugăm pentru pacea noastră!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

2 răspunsuri sa “O NAȚIUNE AMENINȚATĂ ÎNTR-O LUME AMENINȚATĂ (JURNAL DE CĂLĂTORIE – 7)”

  1. Felicitări! Parcă sunteţi un reporter din Ţara Sfântă! Cum de mai aveţi timp şi pentru aceste transmisiuni live după o zi tumultoasă în care cred că încercaţi să vizitaţi tot mai mult. Dumnezeu să vă binecuvinteze! Şi ocrotirea Celui de sus să fie peste voi!

  2. Fr.Cristi,
    Potrivit titlului dat „O natiune amenintata intr-o lume amenintata” ca urmare a vizitei dvs.in Israel si constatarii= pe viu=la fata locului a starii de spirit ce domina aceasta natiune,doresc sa cunosc;
    Ce parere aveti fata de „Perspectiva profetica a anului 2011” prezentata in videoclipul urmator..?
    http://www.emanuelchurch.com/LG_Perspectiva_profetica_2011.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: