LA PESCĂRIA LUI PETRU ȘI CU ROMÂNII PE MAREA TIBERIADEI (JURNAL DE CĂLĂTORIE – 10)

După ce am vizitat aproape tot ce se putea vizita în jurul Tiberiadei, ne-am suit într-o corăbioară pentru aproape o oră de …mers pe apă. Când să o luăm din loc, un grup de peste treizeci de românași de-ai noștri s-au îmbarcat cu noi. Aveau un ghid (tot român) care a pus imediat imnul României și a ridicat steagul tricolor, timp în care ne-am ridicat în picioare. Le-am spus că o parte dintre noi suntem români ceea ce i-a bucurat foarte mult. Pe noi și mai mult. Tocmai părăsisem o ambarcațiune în care năvăliseră vreo douăzeci de femei palestiniene foarte gălăgioase, puse pe muzică, dans și disctracție (cu tot cu capete învelite și rochii până la pământ). Ai noștri au fost cuminți!

Pe urmă, am plecat cât se poate de repede spre celebrul restaurant Peter`s Fish House. L-am găsit închis! Erau acolo bucătarul, un chelner și managerul. Se relaxau după o zi de muncă. Când am dat să plecăm, ne-au chemat înapoi și ne-au gătit și servit cel mai bun pește pe care l-am mâncat vreodată (serios!).

Seara târziu, pe mare a avut loc un show de lumini și imagini pe care eu nu l-am mai prins. Am prins însă un somn… mare!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: