CONFERINȚA PASTORALĂ A CONVENȚIEI BISERICILOR PENTICOSTALE DIN AMERICA DE NORD – HOLLYWOOD, FLORIDA

Începând de Joi, 7 Aprilie, găzduită de Biserica Elim Romanian Church of God, Hollywood, Florida, are loc Conferința Pastorală anuală a Convenției Penticostale din America de Nord. Pastorul Gelu Strâmbu și echipa de slujitori care îl ajută, ne-au primit cu dragoste și ne stau la dispoziție în aceste zile. Am admirat (din nou) facilitățile impresionante ale acestei comunități. Convenția din anul acesta va avea loc la începutul lunii Septembrie în Chicago, fiind organizată de pastorul Florin Cîmpean și Biserica Philadelphia Romanian Church of God.

Participarea slujitorilor la conferință este deosebit de bună. Astăzi a avut loc ședința Consiliului Pastoral. De mâine, vom avea sesiuni în cadrul cărora se vor prezenta seminariile pregătite pe tema ”Bucuria în slujire”, în linie cu motto-ul general ”Redescoperind bucuria”. În fiecare seară au loc servicii divine.

Felicităm organizatorii conferinței și dorim de pe acum binecuvântarea și ajutorul Domnului pastorului Cîmpean și bisericii în pregătirea unei convenții reușite din toate punctele de vedere.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

Trackbacks/Pingbacks

  1. 10 postări în Top 100 WP (09.04.2011) « România Evanghelică - 9 aprilie 2011

    […] Despre focul din sîn… 7 sfaturi (mariuscruceru.ro) 24. ConferinȚa PastoralĂ a ConvenȚiei Bisericilor Penticostale Din America De Nord – Hollywood,… (popaspentrusuflet) 26. Ziua necazului (lascaupetru) 28. Din nou la arhive (rascumparareamemoriei) […]

  2. 10 postări în Top 100 WP (11.04.2011) « România Evanghelică - 11 aprilie 2011

    […] (lascaupetru) 35. Cine a scris Biblia? (vaisamar) 36. Din nou la arhive (rascumparareamemoriei) 52. ConferinȚa PastoralĂ a ConvenȚiei Bisericilor Penticostale Din America De Nord – Hollywood,… (popaspentrusuflet) 54. Uniți pe viață, înainte de vreme (crestintotal.ro) 60. Inel de […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: