CATACLISME APOCALIPTICE ÎN AMERICA

Peste 140 de tornade într-o singură zi (noapte) în statele din sudul Americii. Aproximativ 300 de morți (poate chiar mai mult) și pagube materiale imense. Statele Carolina de Nord, Georgia, Alabama și Tennessee, care formează Dixie Alley, sud de Aleea Tornadelor, au fost afectate puternic de aceste vârtejuri de vânt intense, care se formează ca rezultat al furtunilor provocate de coliziunea aerului cald din Golful Mexic și vânturile reci coborâte dinspre Canada.
Urmărind știrile din ultimii ani, este imposibil să nu constatăm intensificarea acestor catastrofe atât ca frecvență și arie de răspândire cât și ca forță naturală și pierderi de vieți omenești.
Coroborând toate acestea cu explozia de conflicte internaționale, războaie civile, plaga terorismului, colapsarea cu efect de domino a structurilor economice și degradarea moralității sociale în detrimentul spiritualității, avem o imagine destul de completă a fondului apocaliptic descris de Domnul Isus în Matei 24.
Potrivit documentarelor prezentate în ultima vreme pe canalele tv de specialitate din America, sunt anticipate dezastre naturale globale de proporții incalculabile.
La orizont, a apărut sita deasă a cernerii din urmă a umanității. Am fost cântăriți și suntem ușori. Ni s-au numărat zilele. Împrăștierea vreascurilor uscate este iminentă.
Biblia spune că va veni vremea când oamenii vor fi mai de preț (deci mai rari) ca aurul. Curba căderii imperiului global este la apogeu. Va plesni dintr-o dată pe verticala anihilării. Anticristul salvator va părea că îi atenuează căderea, pentru ca apoi să se rostogolească împreună pe traiectoria răzvrătirii. Adică în iad.
Mai poate fi schimbată lumea? Din păcate NU! Soarta îi este pecetluită!
Nu mai este necesar să facem calcule politice. Nu ajută la nimic. Redresarea economică este rearanjarea unui castel de cărți în așteptarea următoarei adieri.
Ne mai rămân două mandate: păstrarea credinței și câștigarea de suflete. Cât mai multe suflete.
Acestea sunt investițiile adevăratei Biserici și adevăraților creștini în aceste vremuri tulburi!
Maranata! Domnul nostru vine! ”Când veți vedea aceste lucruri, sus privirile!”

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

3 răspunsuri sa “CATACLISME APOCALIPTICE ÎN AMERICA”

  1. Da fr. Ionescu. Si cu toate acestea uneori umblam dupa cai verzi.

  2. Fr.Ionescu,de cinci ani de la accident,inca sint chemat sa povestesc ce mi s-a intimplat,dupa ce depun maruria si zic ca 21. de zile am stat in coma si uni vin si ma intreaba inca ce am vazut cit ai stat in coma. Pentru totii am acelas raspuns scurt. Ianos eu sint dragostea si te trimit in toata lumea sa zici oamenilor Caci eu voi veni in curind! Si uni dintre frati nostri imi zic sa nu mai repet mereu aceste lucruri, aratind unele pasaje Biblice zic uite aceste lucruri inca trebuie sa se implineasca si abia dupa aceia v-a veni D-l. Isus,.Dar mie mi se uple inima de bucurie,ochi de lacrim cind aud ca se zice ,Maranata Vine D-l. Isus.Damne ajutane la totii sa fim gata pentru aceia zi. Caci toate semnele prevestesc caci el este gata sa vina pe nori cerului pentru rascumparati sai de pe Golgota.

Trackbacks/Pingbacks

  1. 10 postări în Top 100 WP (30.04.2011) « România Evanghelică - 30 aprilie 2011

    […] la nunta prinţului William? (vaisamar) 27. Pastorul David Wilkerson a murit (crestintotal.ro) 36. Cataclisme Apocaliptice În America (popaspentrusuflet) 40. David Wilkerson: la linia de sosire, cu fruntea sus (rascumparareamemoriei) […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: