TRANSMITEM SINCERE CONDOLEANȚE LUI GABI BOGDAN ȘI FAMILIEI

Tatăl fratelui Gabi Bogdan din Portland a trecut la Domnul.

Suntem alături de familia îndoliată și le dorim pacea și mângâierea Domnului prin Duhul Sfânt.

Fratele Gabi Bogdan este unul dintre comentatorii de casă pe mai multe bloguri evanghelice, inclusiv Popas pentru suflet. Spiritul lui deschis și disponibil pentru dialog, inteligența și bunul simț, sunt calități pe care fără îndoială, trebuie să le fi moștenit prin educația frumoasă la care a contribuit și tatăl lui. Familia Bogdan este apreciată și prin sora Dana Bogdan (sora de corp a fratelui Gabi), folosită de Domnul în mod deosebit prin vocea de excepție și slujirea prin cântare. Probabil că după aceste zile de cernere, fratele Gabi ne va da mai multe amănunte despre personalitatea tatălui său.

Deocamdată, în numele tuturor cititorilor acestui blog și al meu împreună cu familia,

Sincere condoleanțe!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

15 răspunsuri sa “TRANSMITEM SINCERE CONDOLEANȚE LUI GABI BOGDAN ȘI FAMILIEI”

 1. Gabi, may the Lord comfort you and your family in this difficult time.

 2. Condoleante Gabi…Pacea Domnului Isus sa fie peste toata familia ta.

 3. Frate Cristian va multumesc mult pentru gest si urare. Tata a trecut la Domnul dupa o lupta scurta de doua saptamini cu cancer la plamini. Domnul sa indurat de el si l-a dus acasa repede fara sa il lase sa sufere mult.Doua lucruri pot sa spun despre el : l-a iubit pe Dumnezeu si i-a iubit pe frati , de multe ori pina la absurd. Cu o zi inainte de a muri, era inconstient, si la viziuitat un asistent medical, care mi-a spus ca si el e penticostal ca si noi, eu i-am translatat tatalui meu , in momentul urmator si-a revenit , a intors ochii catre el si i-a intins mina!
  Prin anii 60, Fratele Damian Niculae a fost grav bolnav, tata fiind sofer pe autobuz, s-a dus noaptea de la Sibiu la Brasov, riscind puscaria, sa cumpere penicilina de la ceva frati care aveau neamuri in Germania. Cind a venit inapoi , fratele lui de corp, Traian, i-a spus: ” Valere, ce faci pentru pocaitii tai nu ai face ptr. mine”, la care tata i-a raspuns ” Traiene , cu pocaitii mostenesc Imparatia lui Dumnezeu, cu tine, deocamdata nu!”.
  Pina la urma si unchiu Traian s-a pocait.
  Tata a fost 85 de ani.
  God Bless you.

 4. Domnul sa mangaie familia intristata !

 5. Gabi doresc sa-ti transmit si eu condoleante si Domnul sa va intareasca prin aceasta incercare prin care treceti .Poate ma mai tii minte de la Sibiu eu sunt stabilit in Austria de vreo 20 de ani si cu Valerut suntem prieteni ne viziteaza de fiecare data cind trece pa aici .Inca odata doresc sa-ti transmit un verset care pentru mine a fost o mangaiere atunci cind tata a plecat la Domnul 1 Tesaloniceni 4:13-14.
  Cu respect Nitu Barac

  • Bineinteles ca te mai tin minte. Astept cu nerabdare ziua aceea cind ne vom reintilnii cu toti sibienii cu care am crescut in biserica prin ani 70 si 80,(Corlaciu,Cozma, Mihuletii, Presecanii, Damenii, Bijboaca, etc. etc), Acuma se pare ca sintem imprastiati pe tot globul, dar stiu ca la chemarea trimbitei,prin mila Celui care a murit pr Cruce, ne vom reintilnii din nou.Dumnezeu sa te binecuvinteze. Gabi Bogdan

 6. Era o deosenita atmosfera cand, iubitul nostru Fr. Valer Bogdan conducea ora de rugaciune la Filadelfia,Portland.
  Indemnuri, cu timbrul vocal plin de blandete si sinceritate rara, inspirau asistenta la rugaciuni fierbinti cu pasiune si credinta. Era unic in modul cum inspira sinceritate.
  Cu siguranta, dragostea de Domnul Isus, manifestata in dragostea de frati si smerenia, raman ca diamante, in memoria celui ce a fost fratele nostru, Valer Bogdan.
  Gabi, cu sinceritate si apreciere, transmitem condoleante tie si familiei.
  (vom veni la serviciul funeral)
  Isus este Invierea si Viata !

  Petre & Magdalena Ragalie

  • Frate Petre si Magdalena, you are very kind . Drept sa va spun, cind tata era la amvon, noi sedeam ca pe ace 🙂 , eram c-am speriati de sinceritatea lui…. 🙂 , cum ma speria si faptul ca la noi acasa, in Sibiu veneau deseori si frati cu dar de prorocie; dispaream din casa ca si soarecele cind se aprinde lumina 🙂
   Va multumesc mult.

 7. Sincere condoleanţe!
  Deşi nu ne cunoaştem avem ceva în comun, taţii noştri au trecut la Domnul în aceaşi perioadă a anului, luna Mai (la 2 ani diferenţă) în urma aceleaşi suferinţe.
  Gob bless you and your family!

 8. Sincere condoleante frate Gaby. Dumnezeu sa te mangaie si El sa-ti dea pacea tie si la intreaga familie!

 9. Gabi, ma alatur si eu celor ce si-au exprimat aici condoleantele.
  Eu nu l-am cunoscut pe tatal tau, ci doar pe Valerut si Dana.
  Astazi a trecut socrul meu pe la mine si a fost socat sa auda de moartea tatalui tau.
  Se pare ca l-a cunoscut foarte bine: „A fost un om tare bland si cumsecade. Nu l-am auzit niciodata sa zica vreo vorba rea de cineva…”
  Dupa felul cum vorbea despre el, eu as zice ca moartea tatalui tau trebuie sa fie o ocazie nu doar de intristare ci si de celebrare a unei vieti traite frumos, spre slava lui Dumnezeu. Sfirsitul unei astfel de vieti nu e o tragedie ci un triumf, o invitatie la festivitatea de decernare a Oscarurilor ceresti.
  Dea Domnul sa lasam si noi in urma o astfel de marturie cind ne va sosi clipa plecarii!

 10. Fr. Alex Pop
  Va multumesc pentru condoleante. Multi frati din generatia lui ,au fost la fel, indragostiti de Dummezeu si iubitori de frati. Prin oameni ca tata si socrul dumneavoastra ( pe care l-am vazut nu demult) , a ajuns credinta pina la noi. Sa ne ajute Domnul sa le facem aceasi favoare copiilor nostrii.
  Gabi Bogdan.

 11. Gabi,
  condoleanta din partea familiei noastre- may God bless your family to continue the Godly legacy.
  The Cuc and Galis families

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: