PUTEȚI CREDE CĂ CEEA CE VEDEȚI ESTE PIC(T)AT PE… STRADĂ?

Super artistul Edgar Mueller ne încântă cu imaginile tri-dimensionale, pictate pe… stradă!
Poftiți și uimiți-vă!
About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

3 răspunsuri sa “PUTEȚI CREDE CĂ CEEA CE VEDEȚI ESTE PIC(T)AT PE… STRADĂ?”

 1. aceste imagini au circulat si pe internet, prin casutele electronice.
  mi-au placut. este o dovada nu numai a talentului artistilor, dar si de civilizatie.
  eu locuiesc la marginea orasului si am cumparat un pietroi mare, am pus un copil de la scoala de arta sa-l zgaraie putin cu dalta dupa forma unei aripi de inger, ca n-am avut bani pentru prea multa… adancime, si l-am lasat pe trotuar, in fata casei.
  jmecherii dau picioarele in piatra, o intorc, isi masoara fortele . ma bucur ca o batranica se odihneste pe el cand vine cu un sac cu uscaturi din parc, si-l roaga pe Dumnezeu sa-mi dea sanatate ca ca bine m-am mai gandit cu pietroiul.

  Am o colectie de fotografii si ma gandeam sa le fizez cumva in zidul lui Marghiloman, un zidlung si inalt de peste 500 m, zid declarat monument dar pe langa care se aduna gunoaiele cartierului. Si oamenii de cultura cu care ma intalnesc la un cenaclu initiat cu 6-7 ani in urma in casa mea devenita bar, m-au descurajat ca nu-mi dau voie autoritatile.
  Alaltaieri m-a trimis nevasta la piata si fac drumul austeritatii pe jos pana-n centrul orasului si am trecut pe langa zidul episcopiei, tot un del de zid al marghilomanului. am stat pe langa el cu mult peste masa de pranz, s-a racit si ciorba asteptandu-mi leusteanul, dar am fotografiat niste pietre ale zidului. colectia mea s-a imbunatatity cu cel putin 2 lucrari de arta. as putea sa-mi fac cu forta o expozitie in aer liber expunand fotografii pe zidul episcopiei, invitand pe oricine sa mi se alature. Zidul are o zona dreapta de 100m, este o straduta de legatura intre cele mult circulate, ar fi interesant. dar cand ma gandesc ca trebuie sa ma aprobe nu stiu cine si precis nu ma aproba intrucat n-ar avea nimic de castigat.
  Romania mai are mult pana dep/arte.

 2. Minunatie inaitea ochilor mei!

Trackbacks/Pingbacks

 1. 12 postări în Top 100 WP (03.05.2011) « România Evanghelică - 3 mai 2011

  […] Obama şi Osama (mariuscruceru.ro) 17. PuteȚi Crede CĂ Ceea Ce VedeȚi Este Pic(t)at PE… StradĂ? (popaspentrusuflet) 23. Alegeri la Comunitatea Baptistă Cluj. Noul președinte: Vasile Tămaș […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: