SOCIETATEA NU POATE SUPRAVIEȚUI DEMOLĂRII SISTEMATICE A FAMILIEI DE TIP IUDEO-CREȘTIN

Imoralitatea dezgustătoare a actorului-guvernator Arnold Schwarzenegger ridică din nou problema căsătoriei și a familiei pe frontispiciul forumului social american și nu numai. Recent, actori și psihologi celebri au șocat prin declarațiile lor anti-familie, considerând că este un concept învechit și disonant în civilizația modernă. Statisticile spun că oamenii care trăiesc un stil de viață familial cât de cât sănătos, sunt mai longevivi, mai sănătoși și mai realizați intelectual și material. Pentru stricații lumii moderne acestea nu contează. Mentalitatea lor satanică este să se autodistrugă târând cât mai mulți oameni în prăpastia spre care se îndreaptă! Este de prisos să mai amintim că le merge. În loc să producă repulsie, aventurile mondene fascinează generația tânără și îi seduce imaginația care altădată visa la Feți Frumoși și Ilene Cosânzene.

Acum, dacă nu pot câștiga argumentul că uniunea dintre doi bărbați sau două femei arată a căsnicie, cui îi mai trebuie?…

Industria cinematografică a reușit în mod perfid să anestezieze conștiința colectivă a societății. Dragostea fidelă și pe viață a devenit o noțiune perimată. Acum, Veta (nici o insultă la adresa cui se cheamă Veta, este vorba de cea dintr-”O noapte furtunoasă” de Caragiale) poate să-i fie fidea… amantului Chiriac. Bine, Caragiale își bătea joc de ei. Hollywood îi zeifică. Recent, am scris câte ceva la adresa nunții regale care a fost o mascaradă a ceea ce înseamnă cu adevărat întemeierea unei căsnicii. Cine credeți că m-a apostrofat (de parcă mi-a păsat)? Ai noștri

Odinioară, Domnul Isus a avertizat Ierusalimul că nu îi va mai rămâne piatră pe piatră când va fi atacat de dușmani, lipsit fiind de protecția divină. Astăzi, nu e nevoie de niciun dușman care să ne înconjoare zidurile. Ne demolăm singuri!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

10 răspunsuri sa “SOCIETATEA NU POATE SUPRAVIEȚUI DEMOLĂRII SISTEMATICE A FAMILIEI DE TIP IUDEO-CREȘTIN”

 1. For Arnold Schwarzenegger, my cheating “governator”

  You sold “True Lies” to the whole nation
  And now you’re gonna catch some flack –
  „Hasta la Vista”, REPUTATION!
  Auf Wiedersehen… It won’t be back!!

 2. Încă odată am văzut că popularitatea nu se bazează pe pricipii, poate chiar invers…
  Fratele mai mare a lui Arnold Schwarzenegger, Ken Star pe când lua aitudine şi măsuri drastice împotriva fostului preşedinte Clinton (în cazul cu Monica Lewinsky) el însuşi era într-o relţie extramaritală…Aşa s-a „spovedit” ani mai târziu lui James Dobson.
  Cine mai ştie la ora aceasta câte mizerii de felul acesta mai zac între mai marii societăţii şi când le vom afla?!…
  Sub formă de glumă îmi spunea un prieten care s-a înscris la un program de master în consiliere familială „s-ar putea pe când termin şcoala să nu mai am job, până atunci ăştia pot scoate familia înafara legii”
  La aşa „descoperiri”, (AS, KS) cred că e momentul să ne întrebăm „Fraţilor, ce să facem?”
  Proteste împotriva desfrânaţilor?…Nu le văd sensul…
  Dar ne aparţine Protejrea familiei, Prezentarea fără rezerve a conceptelor biblice despre familie şi Promovarea pe orice cale a acestor concepte în societatea modernă.

 3. Isaia 3:11
  Vai de cel rău! Lui îi va merge rău, căci va culege rodul faptelor lui.
  Isaia 5:18
  Vai de ceice trag după ei nelegiuirea cu funiile minciunii, şi păcatul, cu şleaurile unei căruţe,
  Isaia 5:20
  Vai de cei ce numesc răul bine, şi binele rău, cari spun că întunerecul este lumină, şi lumina întunerec, cari dau amărăciunea în loc de dulceaţă, şi dulceaţa în loc de amărăciune!
  Isaia 5:21
  Vai de cei ce se socot înţelepţi, şi se cred pricepuţi!
  Isaia 10:1
  Vai de cei ce rostesc hotărîri nelegiuite, şi de cei ce scriu porunci nedrepte,

 4. Frate Cristi…sunt convins ca si dumneavoastra a-ti rostit binecunoscuta vorba…”Familii sanatoase, biserici sanatoase”..Pai cum altfel ar ataca satan Biserica, daca nu atacand familia prima data….?

 5. Diavolul se luptă pe orice cale să distrugă tot ceea ce este Dumnezeiesc! Pe zi ce trece, creştinii devin tot mai „lumeşti”, aprinşi de poftele lor în a săvîrşi păcatul. Principiile sfinte, cum sunt „frica de Domnul” şi „sfinţenia e podoaba Casei Domnului”, pentru unii aceste lucruri sunt ceva de domeniul trecutului şi se face băşcălie, atît de ele cît şi de cei ce vor să trăiască cu evlavie în Christos. Datorită înlesnirilor făcute în numele a ştiu eu ce, bisericile noastre au devenit tot mai lumeşti, de s-a ajuns ca fraţii să-şi chinuiască sufletul, precum Lot odinioară în mijlocul Sodomei. Mai mult, bisericile sunt infestate de tot felul de oameni lumeşti, inclusiv de foşti colaboratori ai securităţii care au trăit şi continuă să trăiască o viaţă duplicitară, justificînd faptele lor şi colaborarea ca fiind ceva normal. Mă întreb, ce autoritate mai este în a pune sub disciplină Biblică pe cei ce fac unele abateri (fie ele ca a lui Arnold Schwarznegger), cînd „preasfinţiile noastre” trăiesc într-o stare deplorabilă!?!

 6. Imi amintesc de o povestioara cand un om al lui Dumnezeu mergea in fiecare zi pe strazi, in piete si chema oamenii la pocainta. Dupa ceva timp,unul din oameni l-a intrebat: De ce nu te opresti, nu vezi ca nimeni nu te asculta si nu se pocaieste nimeni. La care el a raspuns: Daca cumva o sa tac exista foarte mari sanse sa ajung si eu ca voi.

  Deci: Sa ne luam portavoce cu baterii fara termen de expirare!

 7. Si, evident „demolarii sistematicE”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: