21 MAI, 2011… PARDON, 21 OCTOMBRIE… POATE! ȘI CE DACĂ!(?)

Am scris deja un articol AICI referitor la prezicerea lui Harold Camping cu privire la răpire. Să fim clari, răpirea va avea loc într-o… zi. Odată și odată va avea loc. Dar nu pentru că spune cineva.

Totuși, DACĂ ai ști sigur că Domnul ar veni astăzi (21 Mai, 2011 pe la ora 6 după amiaza, zice Camping 🙂 ), ce ai face? Poate că te-ai ruga toată ziua, ai citi Biblia toată ziua, ai face milostenii în stânga și în dreapta… Dar și dacă nu vine astăzi, de ce mă rog nu le faci pe toate acestea? Pentru că, într-un anumit ”astăzi”, Domnul va veni! Tu nu știi care este acel astăzi. De aceea trebuie să faci în fiecare ”astăzi” ceea ce ai face în acel ”astăzi” când va fi răpirea. Ca să nu te ia prin surprindere.

Ceea ce mă amuză este că mai nimeni nu crede profeția americanului. CNN raporta că nici măcar angajații organizației sale nu cred. Din păcate, mai nimeni nu crede nici profeția Mântuitorului care ne-a spus că va veni într-o zi. Mă contraziceți? Ia să vedem: dacă nimeni nu știe ziua (răpirii sau a morții), înseamnă că trebuie să fim pregătiți în fiecare zi. Suntem? Dacă nu, de ce? 21 Mai sau Octombrie sau oricare alt 21: Mai ori Octombrie ori altă lună, este o zi în care știm că nu știm dacă vine sau nu Domnul (repet, dacă nu prin răpire, că nu s-au împlinit toate semnele profetice, atunci prin moarte care pecetluiește etern soarta fiecăruia). Dar, fiecare zi este o zi care ar putea să fie ultima din viața fiecăruia.

Așa că, și dacă nu vine Domnul, ce faci astăzi: 21 Mai, 2011?

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

8 răspunsuri sa “21 MAI, 2011… PARDON, 21 OCTOMBRIE… POATE! ȘI CE DACĂ!(?)”

 1. If you believe in a mid tribulation rupture , you should not worry too much, it ain’t gonna happen 🙂 . Anyway, i wont pay my credit cards, at least until monday, you never know..

  • Am menționat de câteva ori că sfârșitul vine și prin moarte. Așa că pre, mid sau post, trebuie să fim pregătiți permanent.

  • Poti sa platesti linistit credit cardurile, ca daca in caz mergi la ceruri oricum nu poti duce banii din cont cu tine …. :)))

   • Am menționat de câteva ori că sfârșitul vine și prin moarte Fr Ionescu
    Nu cred ca moatea este sfirsitul, dar difera intre moartea pacatosului si a credinciosului avem dovezi chiar din Biblie unde ajunge pacatosul dupa ce a murit si unde se duce cel credincios, ultima experienta a fost cu fratele Cimpean de la Oregon
    Pentru sufletul pacatos avem mesaje din IAD, duceti-va la fratii mei si spunetile sa nu faca ce am facut eu
    Insasi Biblia ne arata ca in ziua Invierii Domnului au inviat mortii, marturiile lor nu au fost scrise in Biblie sau poate au fost scrise in niste cartii pe care nu le cunoastem, eu personal ca si fratele Cimpean am avut aceasta experienta acum 10 ani, am fost rapit intr-o noapte eram mort, am ajuns intr-o incapere cu foarte multe lumini intr-o incapere de cristal, imi vedeam sotia, copii si imi parea rau ca i-am parasit, deodata am auzit o voce care imi spunea ,, ITI PARE RAU DUPA EII? AM ZIS DA……DACA ITI PARE RAU TE DUCI INAPOI,,…..NU STIAM CE SA CRED UNDE SUNT IN CER SAU PE VREO NAVA SPATIALA DE EXTRATERESTI…AM INTREBAT PUTETI SA IMI INDEPLINITI O DORINTA?…NU AM CERUT CASA, BANII, MASINA… AM CERUT DACA POATE A MA INTOARCE CU 20 DE ANI…….MI-A SPUS DA.DAR AI O MARE MISIUNE A TE RUGA PENTRU CEII BONLAVII
    M-am trezit in camera de urgenta a unui mare spital din Dallas, a doua zi am intrebat ce am patit? mi-a spus ca am avut moarte clinica. am explicat doctorului ce viziune am avut si m-a bagat la investigatii medicale, mi s-a aplicat testul de stres, aveam 54 de ani, cind se seteaza computerul pentru test se seteaza pentru virsta pe care o ai , dupa test computerul a dat rezultat ca inima si capacitatea corpului meu, energetic este egal cu un om de 34 de ani de doua ori mi-a vorbit Dumnezeu in viata o data inainte sa plec din Romania si o data aici in Hot Springs

    Eu nu am fost pocait si nimeni din familia mea nu au fost penticostali, dar de mic copil am crescut linga Podul Grant in Cringasi. a treia casa de o mare Biserica condusa de Fr Bochean, eram copil aveam vreo 10 ani, colega mea de banca era pocaita si tot imi spunea sa vin la Adunare, era o camera jos undeva unde se adunau copii, sus era Adunarea cea mare, se cutremura cladirea cind se faceau rugaciuni asa de tare se rugau, curiozitatea m-a facut sa merg si eu in adunare cea mare, si stateam cuminte pe ultima banca, nu erau banci sau scaune ca acuma sa stai cofortabil ti se indoia spinarea cit tinea slujba, cind adunarea se aseza la rugaciune ma asezam si eu si ma rugam, de cite ori ma rugam plingeam in hohote, nu stiu de ce? un om mai batrin imi spunea, mai copile esti cercetat de Dumnezeu care te iubeste
    Mama era ortodoxa si tot imi spunea sa nu mai merg acolo, si eu tot ma duceam, veneau zilele sarbatorii de Paste mama imi spunea sa tinem post sa putem sa ne impartasim, sa nu mincam oua, carne, lapte, eram la scoala si mai erau zile cind sarbatoarea cadea odata cu 1 Mai si ne luau la repetitii, copii mincau sandvisuri cu salam, biscuiti, eu mincam paine cu marmelada ca tineam post, da nu a tinut mult ca la adolescenta am plecat in lume dar mergeam la toate adunarile, la baptisti pe Banu Manta, la Adventisti linga Podul Grand, la Evanghelisti, la Catolici, imi placea cuvintul
    Multe sunt de spus poate imi dati un email sa va trimit marturisirea cum m-a trimis Dumnezeu in aceasta tara cu toate ca am renuntat la plecare si totusi Dumnezeu a vrut sa ajung aici

 2. forgot,…. how come only pastors from California know the day and the time of the end ??? 🙂 ( if you know what i mean)
  must be the smog they are breathing every day

 3. Da, Domnul poate veni in orice moment, orice zi. Dar eu cred ca nu va veni astazi (May 21), si asta numai pentru faptul ca daca ar veni astazi, Domnul Isus ar fii dovedit mincinos (Caci a zis, „Despre ziua aceea nu stie nimeni, nici ingerii, nici Fiul, ci numai Tatal”) si omul ar fii dovedit…. nemincinos.
  Dar stim ca Domnul ce a spus asa este, si asa va fii. Cuvintul LUI este Adevarul. Si ce a spus se va implini! Amin!

 4. Este un duh de inselatorie si face mai multe ravagii decat se poate lua in calcul. Pe plan mondial crestinismul, biblia, Domnul Isus pierd credibilitate. Omenirea este pregatita incet, incet catre implinirea adevaratei apocalipse. Este f posibil si ca multi credinciosi, care s-au clatinat pana acum sa se clatine mai tare.
  Dar, cine va veghea si va ramane credincios pana la sfarsit va fi mantuit!
  Vino Doamne Isuse!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: