TRIST (DEPINDE PENTRU CINE…) DAR ADEVĂRAT

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

3 răspunsuri sa “TRIST (DEPINDE PENTRU CINE…) DAR ADEVĂRAT”

 1. Numeri 24:1 Balaam a văzut că Domnul găseşte cu cale să binecuvânteze pe Israel…

  Numeri 24:2 Balaam a ridicat ochii şi a văzut pe Israel tăbărât în corturi, după seminţiile lui. Atunci Duhul lui Dumnezeu a venit peste el.

  Numeri 24:3-4 Balaam şi-a rostit prorocia şi a zis: „Iată ce zice Balaam, fiul lui Beor, omul cu ochii deschişi, cel ce aude cuvintele lui Dumnezeu, cel ce vede vedenia Celui Atotputernic, cel ce cade cu faţa la pământ şi ai cărui ochi sunt deschişi:

  Numeri 24:5 „Ce frumoase sunt corturile tale, Iacove! Locuinţele tale, Israele!

  Numeri 24:6 Ele se întind ca nişte văi, ca nişte grădini lângă un râu, ca nişte copaci de aloe, pe care i-a sădit Domnul, ca nişte cedri pe lângă ape.

  Numeri 24:7 Apa curge din găleţile lui, şi sămânţa lui este udată de ape mari. Împăratul lui se înalţă mai presus de Agag, şi împărăţia lui ajunge puternică.

  Numeri 24:8 Dumnezeu l-a scos din Egipt, tăria Lui este ca a bivolului pentru el. El nimiceşte neamurile care se ridică împotriva lui, le sfărâmă oasele şi le prăpădeşte cu săgeţile Lui.

  Numeri 24:9 Îndoaie genunchii, se culcă întocmai ca un leu, ca o leoaică: Cine îl va scula? Binecuvântat să fie oricine te va binecuvânta şi blestemat să fie oricine te va blestema!”

  Fraţilor, Domnul este cu Israel! Ferice de cei ce înţeleg aceasta şi trec de partea Domnului!

 2. Suntem privilegiati sa traim si sa fim martori incadrati in aceste timpuri tarzii de implinire profetica ! . Maslinul a inverzit iar verdele lui nu este un verde de triumf islamic ci un potir de ametire pentru toti cei ce scrasnesc din dinti privind cu ura nestavilita ramurile lui ! Jerusalemul intradevar a ajuns o piatra producatoare de hernie pentru toti cei ce incerca sa o ridice !.Natiunile lumii se grupeaza ,se organizeaza si isi indreapta atentia spre el !Se apropie ziua cand toti evreii vor constata ca au ramas fara”prieteni”!. Vor realiza ca pe un prieten reusesti sa-l cunosti bine,nu la nevoie;ii vei cunoaste adevarata fata lipsita de zambet si de masca, de indata ce-ti devine dusman !.Anticrist isi intensifica la radu-i puterea de control, de unificare demonica, aducatoare „de pace globala ” !. Concomitent ,se apropie vertiginos ziua cand Mesia va turna acel duh de indurare si de rugaciune peste casa lui David si peste locuitorii Jerusalemului !.Ei, in singuratatea lor, Isi vor intoarce privirile spre El si vor realiza orbirea, confuzia si eroarea de calcul in care au ratacit de peste doua mii de ani !.Plansul si regretul lor va fi mai profund decat a unui parinte ce asita la funerariile singurului lui fiu . . .Vor regreta amarnic ca l-au strapuns,ca l-au scuipat , ca l-au batut , l-au schingiuit , l-au crucificat, l-au omorat ! .Dar Dragostea, care acopere TOTUL , va triumfa si va invinge !.Mireasa va fi primita din nou acasa din ratacirea,confuzia si pelerinajul necredintei ei ! .Abea atunci ,de pe ochii sarmanilor evrei vor cadea solzii, vor reusi sa vada in fiecare crestin cu inima deschisa si iubitoare ,un frate !.Moartea va secera doua treimi din cei cuprinsi in inclestarea macelului ,luptelor si urii. . . . Apoi in stralucirea soarelui pe un cer de opal, picoarele Mantuitorului se vor aseza pe Muntele Maslinilor !.Din Jerusalem vor curge ape vii iar El va fi Domn si Numele Lui va fi singurul Nume !. CUTREMURATOR ! ! !.

Trackbacks/Pingbacks

 1. 10 postări în Top 100 WP (02.06.2011) « România Evanghelică - 2 iunie 2011

  […] oameni morți la amvoane… (penticostalismulazi) 41. Să nu mă lași să uit (deliafilip) 47. Trist (depinde Pentru CINE…) Dar AdevĂrat (popaspentrusuflet) 51. Câteva impresii de la congresul baptist (ambasadorul) 65. Scriu, deci […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: