VOTAȚI PROIECTUL BISERICII FILADELFIA – SUCEAVA

Școala Filadelfia – Suceava, a inițiat un proiect care poate obține o finanțare de la Petrom. Pentru a obține această finanțare este necesară votarea proiectului pe internet. 

Am aprecia să ne ajutați prin postarea pe blogul dvs. a informației de mai jos.

Vă mulțumesc!

pastor Badeliță Ioan 

Filadelfia, Suceava

Școala Creștină Filadelfia beneficiază de 1,3 ha  de pădure situate chiar lângă școală. În mijlocul acestei păduri este situată o poieniță pe care dorim să o amenajăm. Este în mijlocul naturii și totuși în proximitatea orașului, la 15 minute de centru. Este un loc unde împreună cu prietenii poți să ai liniște și relaxare după o zi de școală epuizantă. Este un loc unde copiii se pot juca în siguranță într-un loc îngrădit și păzit.

Proiectul poate fi votat, după ce v-ați făcut un cont pe www.taraluiandrei.ro. Proiectul parcului din jurul Școlii Filadelfia se gaseste la linkul de mai jos, sub numele: Dați-mi o altă școală: http://www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/dati-mi-o-alta-scoala!_762.html

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

Un răspuns sa “VOTAȚI PROIECTUL BISERICII FILADELFIA – SUCEAVA”

  1. Efectele rugăciunii
    Aspiraţia către Absolut sau rugăciunea este întotdeauna, mai devreme sau mai tîrziu, urmată de un rezultat mai ales dacă este făcută cu perseverenţă în condiţii demne. „Nici un om nu s-a rugat vreodată fără să resimtă uluitoare transformări lăuntrice sau măcar fără să înveţe ceva”, scrie R.W.Emerson.
    Cu toate acestea, adeseori aspiraţia către Absolut sau rugăciunea este considerată de către oamenii moderni, ca un subiect demodat sau privită drept o superstiţie zadarnică, ori ca un rest de barbarie. În ciuda acestei respingeri inconştiente şi stranii, se poate spune că noi aproape nu-i cunoaştem deloc efectele şi fenomenele complexe pe care totuşi ea le implică.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: