LEGALIZAREA CĂSĂTORIILOR ÎNTRE SODOMIȚI: PARTE DIN RECUPERAREA ECONOMICĂ A ORAȘULUI NEW YORK?

În sfârșit am început și noi să ”înțelegem” rațiunea legalizării în New York al celui mai odios păcat: homosexualitatea. De ce este cel mai odios păcat?

 1. Este o revoltă împotriva Creatorului (prin creație, intimitatea fizică și căsătoria sunt exponentele unei relații între un bărbat și o femeie).
 2. Este un atac împotriva familiei care are ca scop procreerea.
 3. Este un act împotriva firii (”patimi scârboase” cum spune Pavel în Romani 1).
 4. Este un concept anti-social (o asemenea societate se autodesființează, sau este mai întâi desființată de Dumnezeu).
 5. Este un asalt împotriva Bisericii care trebuie să ia poziție împotriva acestei imoralități și a mișcărilor care o promovează.
 6. Este o pervertire a științei care, acum, este obligată să spună că… așa s-au născut.
 7. Este o sfidare a Legii morale și a consecințelor naturale ale încălcării ei.
 8. Este o provocare a bunului simț prin expunerea publică a unor imagini detestabile în cadrul paradelor lor dezgustătoare.

Dar, să revenim la ultima explicație a politicienilor: raționamentul economic! New York-ul va deveni capitala căsătoriilor între homosexuali și prin aceasta va atrage numeroase cupluri (de ordinul zecilor de mii în următorii câțiva ani). Asta înseamnă turism și, prin urmare, venituri substanțiale în vistieria guvernului local, se laudă primarul Michael Bloomberg.

Așa s-a întâmplat și cu legalizarea avorturilor, cazinourilor, prostituției și a altor asemenea atrocități, în curs fiind: drogurile și eutanasia, (și) pe considerente economice.

Ceea ce nu pot cuprinde acești exponenți ai planului diabolic este că orice progres economic poate (și va fi) spulberat de mânia lui Dumnezeu pe considerente morale.

Singura stavilă împotriva acestui iureș spre foc și pucioasă este (sau ar trebui să fie) Biserica și predicatorii ei. Aici asistăm la un efort susținut de neutralizare a ”radicalilor” atât în plan legal cât și doctrinar. Pe de o parte se lucrează la legi draconice de limitare a exprimării împotriva păcatului (care a devenit ”hate speech”), iar pe de altă parte, avem de a face cu acest curent liberal în teologia creștină care redefinește imaginea lui Dumnezeu, limitându-L la nivelul perspectivei nelegiuiților cu privire la lume și viață: un dumnezeu bun, care nu se supără pe nimeni, care e de acord cu toți și care nu este în stare să omoare o muscă (sper să fie atât de bun încât să-i ierte până la urmă și pe conservatorii radicali).

Citiți Apocalipsa 17 și 18 să vedeți cum vorbește Biblia despre acest raționament economic al legalizării păcatului. Și lumii dar și bisericii tolerante. Sodoma, cu-rând îți vine rândul!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

8 răspunsuri sa “LEGALIZAREA CĂSĂTORIILOR ÎNTRE SODOMIȚI: PARTE DIN RECUPERAREA ECONOMICĂ A ORAȘULUI NEW YORK?”

 1. Fr. Cristi,

  Am o intrebare sincera:

  Dumneavoastra ce ziceti despre un crestin care simte atractie catre oameni de aceasi sex dar pentruca stie ce spune Biblia despre pacatul de homosexualitate nu traieste in homosexualitate, adica, nu are relatii intime, toti prietenii sunt heterosexuali (cei mai multi sunt casatoriti), a decis sa fie celibat, crede ca casatoria trebuie sa fie intre barbat si femeie, s.a.m.d.? Deci, nu se simte atras de sexul opus dar nici nu da curs sentimentelor lui. E homosexual? E crestin?

  Am auzit de cazuri de acest fel si am vrut sa stiu si parerea voastra.

  Domnul Isus sa va binecuvinteze!

  • Orice tendință de perversiune este o legătură păcătoasă uneori chiar demonică. O asemenea persoană are nevoie de eliberare. Dacă cineva nu are deloc atracție sentimentală, Pavel spune ca o asemenea persoană să-și dedice viața Evangheliei (așa cum a făcut el).

  • Eunice,

   eu cred ca, acolo-i conectat diavolul la acea ” atractie ” catre oameni de acelasi sex !!!

 2. Billy Graham spunea intr-o imprejurare: „Daca Dumnezeu nu v-a veni in curand sa judece lumea, v-a trebui sa-si ceara scuze Sodomei si Gomorei.” Gasesc putin cam fortata aceasta parere dar, exprima totusi un adevar care nu poate fi trecut cu vederea. Zilele cand lumea se asemana cu Sodoma au apus, iar situatia actuala (in lume) nu are precedent in istoria scrisa de mii de ani a omenirii. Vai, vai, vai de lume…..

 3. Se ştie că desfrâul acesta a fost întâlnit în civilizaţiile istoriei şi de fiecare dată au fost un element component l descompunerea respectivei civilizaţii.
  New York-ul şi USA cred că prin aceasta se aliniază la şirul de ruine în istorie.
  E o chestiune doar de timp.

 4. Este tragic ce se scrie despre asa numita libertate data in New York…

 5. Frate Ionescu, dar de ce nu ati lasat si link-ul pe care l-am avut in postarea trecuta, link care scotea in evidenta cat de decazuta este societatea noastra?

  (…)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: