PARADELE SODOMEI IAU CU ASALT AMERICA: ORAȘ DUPĂ ORAȘ, STAT DUPĂ STAT

Connecticut, Iowa, Massachusetts, New Hampshire, Vermont, Washington, D.C. și acum New York sunt statele americane care au legalizat căsătoria între homosexuali. Rhode Island și Maryland recunosc aceste căsătorii dar nu le oficiază. Miza este statul California unde, nu cu mult timp în urmă, cetățenii au votat interzicerea căsătoriilor între persoane de același sex, dar lupta continuă în sistemul judiciar care încearcă să anuleze votul majorității. Statele menționate mai sus sfidează Guvernul Federal al SUA care în 1996 a elaborat Legea Apărării Familiei prin care căsătoria este acceptată în Statele Unite doar între un bărbat și o femeie.

Presiunile exercitate de grupurile militante ale sodomiților sunt extrem de vizibile și bat cu vehemență la porțile sistemului politic american. Recent în mai multe orașe din SUA între care și la Chicago au avut loc parade ale ”mândriei homosexuale”. În statul nostru, adică Illinois, uniunile civile sunt legale dar nu le ajunge.

Harta de mai jos descrie situația actuală a modului în care este definită căsătoria de la stat la stat. Să ne rugăm ca roșul să rămână cât mai închis la culoare și mai răspândit, iar albastrul și verdele să dispară de pe harta Americii. Altfel, va dispare America. (pentru mărirea imaginii click pe hartă – harta reprezintă situația înainte de decizia statului New York de a deveni… albastru)

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

23 răspunsuri sa “PARADELE SODOMEI IAU CU ASALT AMERICA: ORAȘ DUPĂ ORAȘ, STAT DUPĂ STAT”

 1. Putem impiedica inevitabilul?

 2. Frate Ionescu, acest pacat ( homosexualitatea) este pedeapsa lui Dumnezeu,venita asupra unor oamenidatorita altui pacat mai mare ca acesta:
  Primul pacat:Romani 1

  fiindcă, măcar că au cunoscut pe Dumnezeu, nu L-au proslăvit ca Dumnezeu, nici nu I-au mulțămit; ci s’au dedat la gîndiri deșarte, și inima lor fără pricepere s’a întunecat.

  Pedeapsa lui Dumnezeu asupra oamenilor urmeza

  Din pricina aceasta, Dumnezeu i -a lăsat în voia unor patimi scîrboase; căci femeile lor au schimbat întrebuințarea firească a lor într’una care este împotriva firii;

  Si aceasta pedeapsa(homosexualismul) se manifesta cu precadere in tarile fost crestine, (Europa, USA),asupra oamenilor care teoretic, ar trebui sa-l cunoasca pe Dumnezeu mai mult.

  Succesiune biblica/logica

  • Pacatul inceput la nivelul mintii(ganduri), a ajuns la inima, dupa care a devenit fapta. Diavolul ataca gandirea omului..

   Televizorul si filmele sunt cele mai mari unelte ale satanei in a normaliza pacatul homosexualitatii!… Pana si in desenele animate au plantat sodomitii mesajele lor. Feriti-va copiii de aceste unelte otravitoare ale diavolului. Sunt alte otravuri de care nu ne putem feri copiii ca si ei traiesc in lumea asta corupta, dar de televizor ii putem proteja!

  • Păcatele vin unul din altul şi se urcă până la primul, cel adamic.
   Tocmai de aceea păcatul e păcat indiferent de gravitatea, longevitatea lui în viaţa unui om şamd. Până la urmă toate duc la moarte.
   Chiar dacă anumite societăţi sunt mai invadate ca altele, totuşi homosexualitatea este un păcat care atacă oriunde.

 3. Daca ati „atacat” stiulul desantat si lumesc de la Peniel, ati fost atacat,
  oricum e trist ca sunt mai multi de partea cealalta,
  e trist pentru ei,
  dar Domnul a spus ca nu cei multi vor mosteni cerul;
  cu se explica acum, ca la un subiect atit de vital, nu exista comentarii,
  sau e prea devreme, inca.
  Pina si fizic este grav, pentru ca orice om normal, ar trebui sa-si dea seama , ca a luat nastere in urma unei relatii dintre un barbat si o femeie; chiar daca el este azi „construit” in asa fel, incit relatia lui cu partenerul nu poate naste decit pleava; din care nu poate iesi un alt partener; deci el se foloseste totusi de relatia femeie-barbat, singura care da viata.

 4. E acceptabil ca cineva poate sa greseasca, dar e inacceptabil sa persiste la nesfarsit si sa corupa pe ceilalti.

  Pedofiili au incepud deja sa iasa in strada!

  Pedofilii folosesc deja spaţiul virtual pentru a se organiza si militează pentru dreptul lor la … dragoste!

  In SUA au o organizaţie, NAMBLA (North American Man/Boy Love Association), care editează şi o revistă ce se poate comanda on-line.

  In Olanda există un post de radio on-line pentru boyloveri, “Your Boylove Pride Station”, dar şi o revistă lunară, OK Magazine.

  In Danemarca există, de asemenea, o asociaţie care militează pentru recunoaşterea lor ca “minoritate sexuală”.”Legea cunoaşte limite, dragostea – nu”, aşa sună sloganul campaniei.In Danemarca, discriminarea sau înjosirea unei persoane pentru orientarea ei sexuală este interzisă.

  Putini oameni stiu că Asociatia Americană de Psihiatrie (A.P.A.) a redefinit pedofilia. A.P.A. a modificat semnificativ criteriile pentru diagnosticarea pedofiliei, exact cum au făcut şi în cazul homosexualităţii.

  Cand ne confruntam cu o astfel de situatie, raspunsul trebuie sa fie pe masura.

  In orice caz, miza e mult mai mare, cu vadita intentie se sfideaza invataturile Bisericii, promovarea homosexualitatii si a pedofiliei e un act ostil, o declaratie de razboi adresata societatii.
  Nu cred ca putem spune “Doamne iarata-i ca nu stiu ce fac”, cel putin liderii poponauti stiu bine in ce se baga, cu rea intentie sfideaza.

  Cei ce sfideaza AUTORITATEA Bibliei, sustinand ca arsul in dos e o chestiune de orientare, de alegere sau din nastere, negresit, mai devreme sau mai tarziu vor plati pentru sfidare.

  „Să nu te culci cu bărbat, ca şi cu femeie; aceasta este spurcăciune”. (Leviticul 18,22 )

  Biblia este foarte clară cu privire la condamnarea comportamentului homosexual. Atât Vechiul, cât şi Noul Testament vorbesc la fel despre homosexualitate.

  „Asemenea şi bărbaţii lăsând rânduiala cea după fire a părţii femeieşti, s-au aprins în pofta lor unii pentru alţii, bărbaţi cu bărbaţi, săvârşind ruşinea şi luând cu ei răsplata cuvenită rătăcirii lor.” (Rom 1,27)

 5. O sa vina si randul Americii sa plateasca pentru aceste uraciuni scarboase, insa pot sa va spun ca, Europa va plati in scurta vreme pentru aceste uraciuni scarboase si va plati greu. In primavara lui 2010, Domnul a vorbit ca, un razboi cumplit va veni peste Europa si vremea nu-i departe. Vor avea loc atacuri nucleare intre tari, refugiati, foamete, boli, care vor provoca suferinte insemnate si economia Europei va cadea greu la vale.
  Numai pocainta si intoarcerea la Dumnezeu mai poate anula aceste necazuri care urmeaza sa vina.

  • @Remus,
   Dumnezeu poate,dar..nu va anula aceste necazuri,din contra plagile se vor inteti mult mai mult,una dupa alta,asa cum scrie in Apocalipsa ,care reda foarte clar planul lui Dumnezeu in vremurile din urma.
   Si toate acestea vor veni una dupa alta,din cauza ca oamenii nu se intorc la Dumnezeu,din contra il sfideaza tot mai mult.
   Cei care inteleg si se conformeaza planului lui Dumnezeu,vor trai si vor vedea aceste nenorociri dar vor fi „paziti de ceasul incercarii,fiindca au pazit cuvantul rabdarii Lui ..”(Apoc.3;10) asemenea lui Daniel in groapa cu lei.

 6. Situatia din Europa, din nefericire nu este cu mult mai buna.

 7. Cel mai bine ar fi sa ne uitam fiecare in ograda noastra si sa ne facem curatenie, ca nu cumva la venirea Domnului sa fim printre ei. Cine vrea sa-si salveze viata mai are o sansa: astazi!

  • Da sora Lidie,

   dar daca tu ai un caine mort in curtea ta si eu sant vecinul tau, ma afecteaza si pe mine hoitul tau pe care ar fi trebuit sa-l ingropi in pamant !!!

   • Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa va uitati in ograda dumneavoastra, n-aveti voie sa va uitati in ograda mea nici paminteste nici dumnezeieste. S-ar putea, ciinele mort sa fie in ograda dumitale, ar fi bine sa cauti cu mai multa atentie.

 8. Fostul pilot de Formula 1, austriacul Niki Lauda este atacat vehement de asociatiile de homosexuali in urma exprimarii sale critice cu privire la un spectacol de dans homosexual dat pe post de televiziunea publica finlandeza. N. Lauda a mai spus printre altele: „In curand va veni vremea cand ne vom cere scuze public pentru faptul ca suntem heterosexuali.” Aceasta o spune un laic catolic. Brian McLaren, un lider de necontestat al miscarii Biserica Emergenta (BE) din SUA spune in privinta homosexualitatii: „Cei mai multi lideri ai BE pe care ii stiu se zbat cu privire la aceasta problema (a homosexualitatii)…..Ca sa fiu sincer, inca nu stim ce sa credem despre homosexualitate. Am ascultat toate partile pana acum, dar inca nu ne-am hotarat sa spunem: „s-a parut nimerit Duhului Sfant si noua”……Probabil ca mai avem nevoie de vreo cinci ani ca sa ne putem pronunta.” Asta o spune un lider care „se crede” in slujba lui Dumnezeu. Cei care cerceteaza stiu insa ca Biserica Emergenta este cea mai mare amenintare la adresa Bisericii lui Cristos si incet incet se infiltreaza ca o metastaza in adevarata biserica. Pana se vor hotara liderii BE daca este sau nu un pacat, va fi prea tarziu, multi homosexuali vor fi ajuns deja in spatele amvoanelor, daca nu cumva sunt deja?!

 9. Daca vremurile sunt atit de aproape de sfirsit, mai putem sta pe nisipurile miscatoare;
  batind toba si admirind lucruri urite de Dumnezeu;
  mai este timpul sa nu fim fermi, sa nu stim in ce credem, pe Cine vrem sa slujim?
  cind diavolul se pregateste sa ia locul lui Hristos,
  pentru ca ii va fi inselat deja pe multi; ne mai arde noua sa facem apologia tangoului lasciv si al incintatoarelor scene care nu ni se potrivesc sub nicio forma.
  Panta pe care se aluneca nu a devenit abrupta acum, ea este unsa de mult, de cind organizatorii au dat mina cu lumea.
  Sa nu ne miram ca miine -poimiine , tinerii nostrii vor gasi de bun si aici vreo spurcaciune.
  Noi nu suntem spalati pe creier ca sa credem orice ne spune vreun pastor, care nu vede nici el, apoi sa ne invete pe noi; ci ne uitam la Scriptura si ne bucuram ca unii frati pastori
  preferea sa moara spunind adevarul, socotind asta ca biruinta.
  Domnul sa va ajute fr Cristian.
  Asa sa ramineti in Domnul cum sunteti; fiti ca strajerul care striga in noapte pentru toti, dar mai ales pentru tinerii nostrii dragi;
  pentru ca stiu ca o faceti pentru ca ii iubiti.

Trackbacks/Pingbacks

 1. 10 postări în Top 100 WP (27.06.2011) « România Evanghelică - 27 iunie 2011

  […] Paradele Sodomei Iau Cu Asalt America: OraȘ DupĂ OraȘ, Stat DupĂ Stat (popaspentrusuflet) 21. Religia mormonilor ia o amploare uluitoare (crestintotal.ro) 22. Am fost la […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: