POPAS PENTRU SUFLET NU ESTE UN SPAȚIU COMERCIAL

Mi s-a atras atenția că în cursul zilei de ieri, unei persoane i-a apărut la încheierea postărilor o reclamă promovată de google. Nu știu dacă este vorba de o problemă generată de pc-ul acelei persoane sau dacă blog-ul meu a fost interceptat de google pentru a-și afișa ad-uri. Oricum, doresc să precizez că aceste reclame nu sunt postate cu acordul și/sau știrea mea și nici nu intenționez să accept asemenea oferte.

Deoarece persoana care mi-a atras atenția a făcut-o într-un mod tendențios, acuzându-mă că postez imagini necorespunzătoare pe acest blog și deoarece, în râvna de a-mi demonstra că acuzațiile sunt fondate, mi-a trimis un comentariu cu toate detaliile reclamei am suspectat că este vorba de o încercare meschină de a introduce reclama prin acel comentariu.

Personal nu am sesizat aceste reclame și o mare parte dintre vizitatori mi-au semnalat că nici ei nu au văzut aceste atașamente. Comentatorul în cauză m-a asigurat că nu a încercat să strecoare reclama respectivă și îl iau pe cuvânt.

Dacă este cineva care se pricepe mai bine la aceste lucruri, comentariile dvs. sunt binevenite.

Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

6 răspunsuri sa “POPAS PENTRU SUFLET NU ESTE UN SPAȚIU COMERCIAL”

  1. A NU SE PUBLICA
    La mine nu apare nicio reclama.

  2. se poate plati in jur de 30 dolari pe an la cei de la wordpress pentru a opri publicarea reclamelor google…din aceste reclame ei castiga bani pentru a mentine serverele…no-ads e un serviciu care nu e free…se plateste…daca si in acest caz mai apar reclame atunci e ceva legat de reteaua locala/ISP…cu siguranta nu din cauza celor de la wordpress…si apropo de castig din reclame…doar cei de la wordpress beneficiaza…proprieterii blogurilor nu…

  3. Citesc blogul dvs de vreo 6 luni aproape zilnic si niciodata nu am vazut o reclama. Dar stiu ca aici in America cel putin, ISP-ul (internet service provider) la care clientul subscrie poate sa introduca reclame cand clientul e surfing pe net. Depinde ce ISP foloseste. Chestia sar putea sa fie legata si de „security settings” din browser-ul de internet si computer-ul folosit (spre exemplu, pop-up blockers, malware si virus, cookie settings, etc).

  4. Cand v-ati facut cont WordPress ati aprobat (chiar fara sa stiti) ca firma ce gazduieste blogul (Automattic, proprietara WordPress) sa afiseze uneori reclame Google. Acestea apar rar pe orice blog gazduit de WordPress.com normal care nu a platit o suma de bani la WordPress. Reclamele afisate sunt alese de WordPress si nu aveti nici un fel de control asupra lor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: