SĂ ASCULTĂM MAI MULT DE DUMNEZEU SAU DE OAMENI?

Am primit această istorie impresionantă via email de la Alianța Familiilor din România. Textul a fost preluat direct si fără corecturi. Pentru a citi în engleză aveți mai jos link-ul.
ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA
Str. Zmeica nr. 12, sector 4, Bucuresti
Tel. 0745.783.125 Fax 0318.153.082
DRAGOSTE DE MAMA – O ISTORIE ADEVARATA

Mamele si simtamintele lor materne nu pot fi subestimate nici o data. Mai ales atunci cind este vorba de dragostea unei mame pentru copiii ei. Astazi discutam un exemplu concret. O istorisire adevarata despre o mama curajoasa si determinata care a lasat totul in urma doar pentru a-si proteja fetita de influentele nocive ale imoralitatii sexuale. Este vorba de Lisa Miller, o mama pe care Interpolul si FBI american o cauta cu persistenta de mai bine de un an. Dar pina acuma fara succes.

Istoria lui Lisa Miller si a fetitei ei e un veritabil thriller, un roman de aventuri care se aseamana unui spy novel, dar o istorie in care persoanele, evenimentele si suspansul sunt reale. O istorie care incepe in nordestul SUA cu ani in urma in micutul stat Vermont, se deruleaza apoi in diferite alte state din SUA si Canada, iar acum, afirma autoritatile, in micuta tara din America Centrala, Nicaragua. Fara insa ca autoritatile sa le poata da de urma. E o istorie despre o mama si dragostea ei nemarginita pentru fetita ei. O fosta lesbiana care a trait intr-o relatie imorala cu o alta femeie, Lisa Miller si-a venit in fire aidoma Fiului Risipitor, s-a impacat cu Dumnezeu, iar dupa aceea si-a luat fetita, conceputa prin inseminare aritificala iar apoi adoptata de partenera ei, si au disparut. Lisa Miller nu si-a dorit ca micuta ei sa fie expusa imoralitatii sexuale ci sa aibe o viata si un mediu de viata moral si normal. De cind a plecat din Vermont autoritatile americane o cauta. Lisa insa a ramas perseverenta, a ignorat deciziile instantei care o obliga sa imparta custodia fetitei cu fosta ei partenera si a devenit o mama fugara. Peste tot pe unde a juns, insa, a dat de prieteni, oameni binevoitori, oameni ai lui Dumnezeu care i-au calauzit pasii inapoi spre normalitate, spre impacarea cu Dumnezeu, spre credinta in Dumnezeu. Asa a ajuns intre prieteni si in America Centrala unde crestinii refuza sa o predea autoritatilor crezind ca e mai bine sa implineasca porunca lui Dumnezeu decit porunca oamenilor.
Recent, povestea lui Lisa Miller a fost obiectivul unui reportaj mai detaliat publicat in presa americana de catre Associated Press. Ne-am gindit ca v-ar face placere sa puteti citi acest material si in limba romana. A fost tradus pentru noi de Cristina Visovan, voluntar AFR Sighetul Marmatiei si studenta la Cluj la limba franceza si engleza. Multumim Cristinei  pentru efortul, abnegatia si promptitudinea cu care a tradus pentru noi acest material, si mai ales pentru calitatea exceptionala a traducerii. Va dorim tuturor o lectura placuta. Celor interesati in lecturarea materialului in engleza, va recomandam link-ul alaturat: http://www.stuff.co.nz/world/americas/5200398/Christians-aid-kidnap-in-lesbian-custody-battle 

Intre legea omului şi legea lui Dumnezeu 

Anul 2003 …

Drumul Lisei Miller de la lesbiană angajata într-o relaţie cu o alta femeie până la fugara cautata in toata lumea a început în 2003. Atunci s-a despărţit de partenera ei, Janet Jenkins, a renunţat la homosexualitate şi a devenit o creştină evanghelică înainte sa dispăra, în 2009, impreuna cu fata pe care o are cu Jenkins, micuta Isabela Miller-Jenkins. Ceea ce a început ca o bătălie pentru custodia Isabelei Miller-Jenkins s-a transformat in timp într-o anchetă globală, indicaţiile recente fiind ca pastori menoniţi şi alti credincioşi le-ar fi ajutat pe cele doua să se ascundă în Nicaragua, iar toti venind acuma impreuna si în ajutorul persoanei care, afirma FBI, a ajutat-o pe Miller si fica ei sa scape de autoritarile americane, misionarul american Timothy Miller.
 
Sanctuar in Nicaragua
Tinind neapărat să o tina pe fata departe de Jenkins şi de ceea ce ei consideră a fi un stil de viaţă periculos şi imoral, rolul acestora este comparat cu acela al grupurilor secrete care in trecut ajutau sclavii fugari. [Nota AFR: Memonitii sunt ramura moderna a anabaptistilor care au aparut la inceputul secolului XVII in Amsterdam si de unde s-au extins in toata lumea, locuind in comunitati rurale, compacte si izolate. In ultimele secole coloniile menonite s-au inmultit cu precadere in Mexico, America Centrala si de Sud. De-a lungul secolelor menonitii au fost cunoscuti si pentru faptul ca acordau sanctuar sclavilor fugari care ajungeau in comunitatile lor]
„Legea Sfântă a lui Dumnezeu nu recunoaste si nici nu va recunoaşte niciodată o căsătorie între persoane de acelaşi sex’, spune Pablo Yoder, un pastor menonit din Nicaragua, într-un email trimis lui Associated Press. „Aşadar, comunitatea menonita nicaraguana a crezut de cuviinţă că e potrivit să o ajute pe Lisa, nu doar să se elibereze pe ea însăşi de aşa-numita căsătorie unisex şi de stilul de viaţă lesbian, ci mai ales să-i protejeze fata de 9 ani pentru a nu fi luată şi încredinţată unei femei lesbiene care susţine activ stilul de viata homosexual”. În timp ce mişcarea care promoveaza casatoriile între persoane de acelasi sex câştigă teren în SUA prin legalizarea recenta a casatoriilor homosexuale in statul New York, cazul denotaobstacolele şi diferenţele pe care cuplurile de acelaşi sex şi familiile lor le pot întâmpina in stabilirea de familii si casatorii intre persoane de acelasi sex.
 
Anul 2000
Povestea Lisei Miller a început în anul 2000, când ea şi Jenkins au contractat o uniune civilă în Vermont.  După doi ani, Miller a născut o fata, concepută prin înseminare artificială. Cuplul s-a despărţit în 2003, când Miller a renunţat la homosexualitate şi a devenit baptistă, iar apoi menonită. Initial instanta i-a incredintat lui Miller custodia fetei, dar nerespectarea de catre Miller a programului de vizită a fetitei de catre Jenkins, a determinat tribunalele din Vermont şi Virginia să emita decizii în favoarea lui Jenkins, culminând în 2009 cu decizia unui judecător de a acorda lui Jenkins custodia exclusiva a fetitei.
Dupa ce Miller şi fata nu s-au prezentat la o intilnire cu Jenkins pe 1 ianuarie 2010 pentru a ceda lui Jenkins custodia, autoritatile americane au demarat o ancheta impotriva lui Miller. Dar Miller si Isabela au disparut. Autoritatile au emis un mandat de arestare pe numele lui Miller şi numele Isabelei a fost adăugat pe lista dispăruţilor tinuta la Centrul Naţional pentru Copiii Dispăruţi şi Exploataţi.
Dar Miller si Isabela deja erau de mult timp plecate. În 2009, cu două luni înainte de a avea loc schimbul custodiei, Miller şi fata au zburat spre America Centrală, stabilindu-se pentru o vreme în Nicaragua înainte de a dispărea din nou. Aşa raportează FBI evenimentele, care a mai revelat în Aprilie că intre timp l-a arestat pe misionarul american Timothy David „Timo” Miller. Stabilit in Nicaragua, Timothy Miller nu e rudenie cu Lisa Miller. Americanii l-au acuzat de facilitarea unei  răpiri internaţională, Timothy Miller se pare aranjind călătoria şi cazarea lui Lisa Miller si a ficei ei in Nicaragua. Acum îşi aşteaptă procesul.
 
FBI intra in actiune
Potrivit lui FBI, Timothy Miller – nici o legătură cu Lisa Miller– a aranjat zborul lui Miller şi al fiicei sale din Canada spre aeroportul internaţional din Managua, Augusto C. Sandino. El insa nu o cunoscu-se pe Lisa Miller  inainte de a se intilni cu ea la aeroport, potrivit unei informatii date de Loyal Martin, un prieten de-al lui Timothy Miller. Timothy Miller, insa, a pledat nevinovat şi a fost eliberat pe o cauţiune de $25.000 asteptindu-si procesul. Avocatul său, apărătorul federal public Steven Barth, nu vrea să discute cazul, iar un alt avocat al lui Timothy Miller, Jeffrey Conrad, din Lancaster, Pennsylvania, nici el nu a răspuns solicitărilor de a comenta cazul. „Timothy crede că există o lege superioară legilor oricărei ţări pe care toţi oamenii trebuie s-o respecte, inclusiv el însuşi,” afirma Martin, barbat de 40 de ani din Philadelphia, si care a participat la primul proces a lui Timothy Miller.
Într-un raport din 1 Aprilie, care contine dovezi împotriva lui Timothy Miller, agentul FBI Dana Kaegel descrie implicarea grupurilor religioase şi ale altor grupuri în apararea lui Lisa Miller. Potrivit ultimelor cercetări, ea pare să fi fost adapostita si sprijinita de comunitatea menonita de linga capitala nicaraguana Managua. Pablo Yoder, un menonit care lucrează în Waslala, un catun izolat la 260 de kilometri de Managua, le-a comunicat celor de la Associated Press că Lisa Miller a sarbatorit ziua de naştere a Isabelei in casa lui, anul trecut. „A venit aici ca să se simtă bine şi i-am dat voie să celebreze ziua de naştere a fiicei sale în casa mea pentru că o iubim pe fetiţă”, spune el.
Yoder, care e menţionat în raportul FBI-ului ca facind un schimb de mesaje electronice cu Timothy Miller in care au planificat onomastica fetitei, a afirmat intr-un intervit dat lui Associated Press că nu-şi aminteste cât de mult a stat Lisa la el. A dormit în casa altui pastor, spune el, dar nu vrea să-i dezvăluie numele, de frică de a nu fi interogat de poliţie. Ba mai mult, enoriasii bisericii s-au inteles intre ei să nu dea nici un detaliu despre Lisa Miller sau Timothy Miller pentru a-i proteja pe amindoi. „Vrem să păstrăm tăcerea deoarece nu ştim dacă nu cumva le vom cauza probleme”, spune Yoder. „Ar putea sosi si momentul în care vom dori să vorbim, când vom considera necesar să spunem la intreaga Nicaragua adevărata poveste.”
Poliţia nicaraguană inca nu i-a luat la intrebari nici pe Yoder şi nici pe ceilalţi membri ai comunitatii menonite, a declarat el într-un interviu luna trecută. „Ei ştiu că nu suntem implicaţi în problema asta’, spune el. Richard Huber, din Myerstown, Pennsylvania, un prieten de-al lui Timothy Miller care i-l tine la el in casa pina la proces, vede acţiunea prietenului său ca fiind justificate si bazată pe credinţă. „Alegerea de a urma legea lui Dumnezeu mai mult decât pe cea a omului ar fi cea mai potrivita explicatie a atitudinii lui Miller”, a afirmat el într-un e-mail. Lisa Miller e posibil să fi primit ajutor şi de la alţi prieteni religiosi care simpatizeaza cu situatia ei.
Intre timp, avocatul fostei partenere a lui Miller, Janet Jenkins, a declarat FBI-ului că a primit un telefon în iunie 2010 de la cineva –nu vrea să spună cine– care i-a spus că Lisa Miller şi fata au locuit într-o casă de pe o plajă de lângă coasta San Juan del Sur, cam la 70 de mile (110 km) la sud de Managua. Potrivit FBI această casă e proprietatea lui Philip Zodhiates, tatăl lui Victoria Hyden, asistenta administrativa la universitatea crestina de drept Liberty University. [Nota AFR: Liberty University e una dintre cele mai prestigioase universitati crestine din SUA, fiind fondata in anii 70 de pastorul Jerry Falwell. In 1979 pastorul Falwell a fondat miscarea Moral Majority care vreme de 20 de ani a promovat, cu un oarecare succes, valorile crestine in viata publica din SUA] Avocatul lui Jenkins, Sarah Star, a raportat FBI-ului că Zodhiates şi-a rugat fiica să ajute la stringerea de ajutoare pentru Lisa Miller si fica ei.
Localizată în Lynchburg, Virginia, Liberty University a fost fondată de recent-decedatul pastor, Jerry Falwell. O afiliaţie a universităţii, firma de avocati crestini Liberty Counsel, a reprezentat-o pe Miller în Vermont, în batalia pentru custodia ficei ei. Decanul facultatii de drept, Mathew Staver, care e si seful firmei de avocati, declara că Zodhiates nu face parte din nici una din aceste institutii. „Din punctul nostru de vedere, spune el, Lisa Miller si fica ei au dispărut fără urmă. Nu mai ştim nimic de ea şi nici de ceilalţi care pretindeau că ar fi ştiut ceva de ea,” a adaugat el.
 
Interpol
In varsta de 42 de ani, Miller e căutată atit de catre FBI cit şi de Interpol, care nu demult au cerut ajutorul poliţiei nicaraguane pentru a le afla pe cele doua femei fugare. Oficialii ambasadei SUA în Nicaragua spun si ei că nu ştiu unde se afla. „Avem indicii, dar nu vrem să le dezvăluim pentru a nu ne îngreuna investigaţia”, a afirmat  luna trecută intr-un interviu cu Associated Press Fernando Borge, purtătorul de cuvânt al poliţiei naţionale nicaraguane. „Nu putem spune, în acest moment, nici măcar dacă se găsesc sau nu în Nicaragua.” Juan Garcia, gardian la hotelul Royal Chateau din San Juan del Sur, a raportat celor de la Associated Press că îşi aminteşte să o fi văzut luna trecută [Nota AFR: in mai 2011] pe Miller cu fiica sa pe malul oceanului.
Dreptul internaţional nu ar putea constringe relocarea fetei in Statele Unite, chiar daca ar fi gasita in Nicaragua, deoarece Nicaragua, spre deosebire de SUA, nu a semnat Convenţiile de la Haga, potrivit lui Robert Spector, expert în dreptul internaţional al familiei. „Singura cale de a aduce copilul înapoi este de a convinge Nicaragua să aplice verdictul dat in SUA cu privire la determinarea custodiei”, afirmă Spector, profesor de drept la Universitatea din Oklahoma. Intre timp, acasa la ea in Vermont, Jenkins aşteaptă noutăţi cu privire la Lisa Miller, Isabela, derularea procesului, ori alte indicii de progres. „E greu de înţeles, spune ea intr-un email, cum cineva poate considera ca si o copilărie normala o minora fugara, in loc de una unde fetita e înconjurată de familie, cu doi părinţi şi două perechi de bunici, care pot să-i ofere iubire şi sprijin.” Jenkins insa a refuzat să fie interviewată în legătură cu istoria lui Miller si fetita ei.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

18 răspunsuri sa “SĂ ASCULTĂM MAI MULT DE DUMNEZEU SAU DE OAMENI?”

 1. Foarte bine a facut Lisa Miller.Rusine lui Obama ,democratilor si celor care i-au votat.Only a democrat could have put forward such a stupid legislation.

 2. La batic au sarit toti, multi nu au dormit noptile pentru a avea timp sa posteze toate ineptiile la adresa fratilor care de bine de rau mai au si cite o opinie, fie ea cit de conservatoare. Unde sunteti moldoveni mei, intreba Stefan inainte de luptele cele mari. Pe vremea comunismului se raspundea: la Iasov Maria Ta! Cit despre vremile de acuma, ce sa mai vorbim, s-a aflat despre America unde putem sta la adapost de aproape toate furtunile.Doar ca trebuie sa ne aratam credinta acuma, in aceste situatii cind este batjocorit Dumnezeu, nu criticind fratii de credinta. Acuma spuneti-ne ce vrea Dumnezeu de la noi! Acuma aratati-va mila, indurarea, compasiunea, simtiti acuma cu cei care pling pentru ca pling batjocorirea care se face prin cei care IL dau la o parte pe Dumnezeu.Criticati acuma sodomia si „liberalismul”vostru desantat, astea sunt rezultatul gindirii voastre stiintifice, asa se face ca Dumnezeu nu mai este la locul LUI. Daca acuma voi vedea o postare facuta de Mia, de doctorul ei protector sau de cei „tari in „clanta credintei” atunci chiar ii cred ca ratacirile lor au fost doar accidentale, daca nu, inseamna ca atita pot si Dumnezeu nu cere de unde nu este.EL cere mult de unde a dat mult. Doamne, te rog frumos sa primesti rugaciunea mea pentru aceasta mama cu fica ei, sa te poata iubi pe tine pina la moarte iar vrasmasul sa nu aiva nici un cistig asupra lor.Binecuvinteaza pe toti care, din dragoste pentru tine Doamne intind o mina de ajutor , jertfesc sau aduc o rugaciune.Doamne ai mila de noi.

  • @Mihail,
   Frate Mihail,

   „La batic au sarit toti, multi nu au dormit noptile pentru a avea timp sa posteze toate ineptiile la adresa fratilor care de bine de rau mai au si cite o opinie, fie ea cit de conservatoare.”

   Fiti sigur frate scump, ca o sa sara si aici cineva (nu numai la batic) ca intotdeauna parerile vor fi impartite, adica „este bine sa fie si partide intre voi, ca sa iasa la lumina cei gasiti buni !” (I Corinteni 11:19).
   Dar cu foarte mare bagare de seama ca s-ar putea transforma in cele spuse de inteleptul Solomon in Proverbe 30:33: „caci baterea laptelui de smantana, scarpinarea nasului da sange si ura starneste certuri !”
   Deci, ” daca ai ganduri negre, pune mana la gura !” (Proverbe 30:32 b) Adica taci ! Apropie-te mai bine sa asculti, adica doar sa citesti ce scriu altii !

   • Salutari sfinte dragul meu frate, ma v-a feri Dumnezeu de ginduri negre, altfel ce socoteli mai pot face ca si crestin? Tu insa, avind acea calauzire de care eu ti-am mai multumit, sigur ca simti ceva.Asa este.Am ramas inca putin suparat, cum este posibil ca oameni care isi spun crestini, ba chiar frati, pot sa se „intepeneasca” atit de tare impotriva altor frati?Cit despre surori promit sa nu mai pomenesc, fie ele binecuvintate. Si toate acestea cind de fapt problemele noastre sunt trei, mari si late: CREDINTA, NADEJDE SI DRAGOSTE. Si inca o data sa multumim lui Dumnezeu pentru toate. Ginduri scumpe pentru tine si familia ta, prin indurarea Domnului poate intr-o zi, si mai de-aproape.

 3. „Lisa Miller, te putem ajuta cu ceva?”

  • Ovidiu, daca esti crestin, am o singura intrebare: cui slujesti?Raspunsul tau ar putea anula intrebarea pusa la misto in comentariu tau de la 4 aug 6:30. .De fapt ma intreb daca un „artist” poate plinge sincer cu cei ce pling sau a invatat numai risul. Voia LUI sa fie in toate.

 4. The United States has gone looney if they think a woman who couldn’t possibly have biological relation to the child of another woman has custody rights. She didn’t even bother adopting Isabella; therefore, she has no legal rights to custody! A person can be charged for kidnap by moving their own biological child away from someone with no biological or legal connection to the child? She was able to visit the child in Virginia- so why can’t she visit the child in Nicaragua if that is where they chose to live? This world is turning into a mental hospital ran by the patients . . .That story remind me about pastor Lascau quote: ”din cauza grozaviei de afara, Noe suporta mirosul greu din arca”…….It is much better to talk about ”batic” or anything else from our churches then talk ”grozaviile de afara”….

 5. Ma intreb putem noi ajutacu ceva , in afara de rugaciune?
  Apoi, ma gindesc, pare prea simplu….de ce nu isi schimba cite ceva din infatisare, ca sa nu fie recunoscute usor?
  pentru a nu se raporta prea repede orice aparitie a lor.
  Doamne ai mila si ocroteste-le , nu va fi prea usor sa traiasca asa.

  • @elisa,
   „Ma intreb putem noi ajuta cu ceva , in afara de rugaciune?”

   Doar cu asta se mai pot ajuta fratii-ntre ei pe-aici, pe toate blogurile,
   prin toate bisericile ! DOAR CU RUGACIUNE!
   Ca de replici, de zavistii, de duh de ura, de revendicarea intaietatii, de impartirea bisericilor intre legalisti si liberali (dar cu prea multi lumesti…), e plin…iadul !
   Domnul Hristos era un inflacarat sustinator al calitatii cantitatii ! Adica „multi chemati dar putini alesi !”
   Doar „turma mica” va mai putea fi mantuita (final) intrucat cei mai multi au ales…autostrada !
   Ultima intrebare pe care o pune Domnul Isus este: „Dar cand va veni Fiul Omului, va gasi El oare credinta pe pamant ?”
   Petru ca cei mai multi, inconstienti de calatoria spre…iad, nu mai termina cu certurile pe „adevarurile incepatoare” si uita de CELE DESAVARSITE !
   Caci trebuie sa se implineasca si aici, ce este scris: „Caci din cuvintele tale vei fi scos fara vine, si din cuvintele tale vei fi osandit !”

  • @elisa, intr-o vreme, erau si crestini care , cu sinceritate si din toata inima spuneau : POT TOTUL IN ISUS CARE MA INTARESTE !!!! Ce-ar fi sa ne rugam Domnului pina ne v-a spune: da, si voi puteti! Crezi tu asta?Bunul Dumnezeu sa te binecuvinteze.

 6. Multumesc,
  pot eu totul in Hristos…?
  deci ne rugam pina ce aceste doua suflete vor spune asta, sau eu personal?. 🙂

  • @elisa, sa stii ca mi-ai dat o idee noua. DA! Trebuie sa ne rugam pina cind Isus ia chip in noi, in toti bine’nteles, iar cind Isus este in noi in fiecare, cred ca este normal sa putem ,nu? Noi in EL si EL in noi, pai asta cere Dumnezeu de cind a facut lumea.Si uite ca se poate.Doar trebuie sa insistam. Chiar Isus spune „cine vrea sa ma urmeze…” deci ramine doar sa vrem cu sinceritate si… dupa voia lui.Cit despre tine personal, DA , si tu poti totul in Isus, asa spune cuvintul si cuvintul este adevarat pentru cei ce se incred in EL. Cit despre aceasta mama care s-a incredintat total in mina Domnului, siea poate, doar ca pe noi crestinii ne cheama Dumnezeu sa privim la interesul aproapelui, sa mijlocim unii pentru altii, sa ne suportam in rugaciuni si sa ne iubim asa cum ne iubeste EL.Fii binecuvintata.

 7. Mi-a „venit” in inima versetul din Ieremia 16 cu 21…
  m-am gindit, in timp ce „iesea” afara in spre mine din pagina:
  ce putim cred in puterea lui Dumnezeu(asteptam doi gemeni, pereche”
  si ma ingrijorez pentru nora mea).
  Am scris asta unui frate, care avea si el ingrijorari in ce priveste familia..
  Domnul i-a vorbit si lui, spunindu-mi ca a fost dela Domnul; si uite asa ne-a vorbit Domnul in acelas timp printr-un verste, unuia din Romania, altuia din America…
  Uite asa-bucurii-mici ma fac sa sper ca veni o „VREME ” mai buna si pentru noi CINDVA>

  De aceea iata ca le arat de data acesta, si-i fac sa stie puterea si taria Mea;
  si vor cunoaste ca Numele Meu este Domnul.
  AMIN!

 8. @elisa, nu stiu daca tu poti aplica, dar, aspectul general al crestinilor, cel putin din punctul meu de vedere, arata ca ne este foarte usor sa ne concentram pe descrierea lui Dumnezeu, a maretiei lui, a bunatatii lui, a dragostei lui , a indurarii lui, a milei lui… altele din cele dumnezeiesti.Si nu este rau.Este adevar. Dar, oare oprindu-ne la aceste descrieri(fiindca s-ar parea ca fiind ale LUI ne sunt mai usoare), oare despre noi nu avem nimic de spus? Cum suntem? (fata de Domnul bine’nteles) ce suntem, ce facem, ce am avea de facut, cit iubim, ce iubim, ce cinstim, ce… si inca una suta „ce?” la care ar trebui sa raspundem in ce ne priveste si numai apoi,daca ne ramine timp sa aratam, asa ca un exemplu perfectiunea lui Dumnezeu.Noi cam uitam marturisirea, aceasta fiind oglinda adevarata a felului nostru de vietuire.Oare avem ce marturisi? Oare care este pozitia Domnului fata de marturisirea noastra? Imi amintesc un verset biblic care ne spune ca poporul evreu a fost scos din Egipt, toti au baut apa din stinca, toti au mincat din mana cereasca, dar,…LUI nu i-au placut toti, pe multi ia nimicit. Mare taina, si bine ar fi sa intelegem sa nu ajungem in categoria „nimiciti”.Hai sa ne rugam pentru intelepciune …si pentru vietile pe care Dumnezeu le pregateste sa le aduca in lume, fie binecuvintate impreuna cu parintii lor, cu cei care le iubesc.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Hawt Post – 4 august 2011 (2) « România Evanghelică - 4 august 2011

  […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2011/08/04/sa-ascultam-mai-mult-de-dumnezeu-sau-de-oameni […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: