SERVICIILE DE PRIVEGHI ȘI ÎNMORMÂNTARE – SORA LIVIA ARDELEAN

Au fost adăugate serviciile de priveghi și înmormântare a sorei Livia Ardelean. Pentru a urmări înregistrările faceți click pe imagine.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

Un răspuns sa “SERVICIILE DE PRIVEGHI ȘI ÎNMORMÂNTARE – SORA LIVIA ARDELEAN”

 1. Am primit următorul mesaj pentru familia îndoliată de la Pastorul Nelu Filip, secretarul Comunității Regionale Arad a Cultului Creștin Penticostal:

  Această cu totul neașteptată plecare în veșnicie a sorei LIVIA ARDELEAN, mama pastorului Moise Ardelean, colegul nostru de slujbă și în același timp președintele Comunității Regionale Penticostale Arad, ne-a zguduit pe toți, făcându-ne să înțelegem încă o dată că pe acest pământ suntem numai călători și avem datoria de a nu scăpa nici o clipă din priviri țelul spre care ne-a chemat Domnul și anume Veșnica Sa Împărăție.

  Suntem pe deplin conștienți că sora LIVIA ARDELEAN, prin evlavia și credincioșia ei față de Domnul a avut un puternic impact asupra colegului nostru de slujbă și în același timp asupra tuturor fiilor și fiicelor ei și tocmai de aceea considerăm plecarea sa la Domnul o mare pierdere pentru pământ, pentru cei dragi, în a căror inimă va lăsa un gol pe care numai Dumnezeu cu mângâierea sa îl poate umplea.

  În aceste zile nu putem decât să îndreptăm un gând plin de compasiune spre familiile Ardelean și o rugăciune spre Dumnezeu, de al cărui ajutor au atâta trebuință spre a putea răbda această grea durere a despărțirii și a o transforma în mai mult dor de patria cerească, unde va fi marea reîntâlnire cu cei dragi și mai ales cu Tatăl nostru, Mântuitorul și Domnul nostru și cu Mângâietorul nostru.

  Sincere condoleanțe pentru toți cei întristați și dulce mângâiere de la Domnul!

  În numele slujitorilor penticostali din Comunitatea Regionala Penticostală Arad,

  Pastor Nelu Filip
  Secretar CRP Arad

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: