ANTICRIST ȘI BĂTĂLIA PENTRU MINTE: O SOCIETATE ROBOTIZATĂ

Prima luptă în universul devenit rezidența diavolului a fost bătălia pentru a controla gândirea omului. Rațiunea este dependentă de informațiile pe care le primește. Ea este un spațiu modelabil. Dar, poate ea să fie controlată subversiv? Unul din scopurile politicii este controlul asupra societății prin formarea unei mentalități docile. Media folosește mesaje subliminale. Hipnoza este o metodă medicală de a deschide subconștientul și a-l investiga. În închisorile pentru deținuții politici din lagărul comunist se foloseau droguri care să slăbescă rezistența minții și a obține destăinuiri. Spre deosebire de Duhul Sfânt care avizează și așteaptă permisiunea credinciosului, mintea rămânând fără rod, diavolul folosește metode subversive.

V-ați întrebat vreodată de ce anticristul va crea sistemul de implantare a semnului său? Scopul oficial va fi de a elimina crima, furtul, terorismul. În realitate, el vizează controlul asupra minții. În urmă cu mai mulți ani, în nuvelele științifico-fantastice a apărut noțiunea unor vibrații sonore care să controleze mase întregi de oameni în supunere inconștientă la comenzile date. Conceptul va fi realizabil. Am stat de vorbă cu angajați specializați în domenii… să le zicem doar extrem de rafinate, ai unor firme tehnologice de vârf. Deși nu aveau decât informații parțiale și de detaliu, mi-au putut spune că proiectele la care lucrau sunt dincolo de ceea ce ne putem imagina ca posibil. Doream să știu mai mult dar erau legați de semnăturile pe care le dăduseră că nu vor deconspira secretele companiei. Unul mi-a confirmat doar atât: ”Frate Cristi, când auziți de teorii conspiraționiste care aduc în discuție tehnologii foarte avansate, puteți liniștit să credeți că acestea nu sunt decât descoperirile de acum vreo douăzeci, treizeci de ani. Cele de acum sunt greu de imaginat ca fiind posibile și sunt străjuite cu înverșunare de instituțiile secrete care le finanțează.”

Atunci când se va trece la pecetluirea societății întru pierzarea veșnică, rețineți că a început ultima mare bătălie: cea pentru a-ți controla mintea. Bănuiesc că le lipsește un singur lucru: puterea de a o subjuga fără colaborarea subiectului. Aceasta trebuie obținută voluntar. Așa îmi explic faptul că nu va fi impusă cu forța.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

17 răspunsuri sa “ANTICRIST ȘI BĂTĂLIA PENTRU MINTE: O SOCIETATE ROBOTIZATĂ”

 1. „Bănuiesc că le lipsește un singur lucru: puterea de a o subjuga fără colaborarea subiectului. Aceasta trebuie obținută voluntar. Așa îmi explic faptul că nu va fi impusă cu forța.”

  La ce este nevoie de forta cand Biblia spune ca fara acest semn nu va putea nimeni cumpara sau vinde?! Lupta anticristului va fi pe mai multe flancuri si cred ca numai cei foarte tari vor putea sa se impotriveasca. Si mai cred ca oricat de viclean sau bine construit va fi planul celui rau tot nu va fi de neinvins pentru cei care au intelepciunea lui Dumnezeu, aceea intelepciune venita de sus; Iacov 3:17

 2. Multi se vor insela spunanand ca-l pot sluji pe Iisus Domnul chiar daca au semnul pe mana, pentru ei va fi doar un semn de identificare si atat. Eu cred ca Satana nu mai are rabdare, de aia sunt atatea revolte.

  • In Scriptura zice: ” câţi în Hristos v-aţi botezat, în Hristos v-aţi îmbrăcat” ( Galateni 3: 27), tot asa va fi si atunci, cati cu semnul se insemneaza, in Satana se boteaza.

 3. Probabil că, în aparenţă, acest semn a lui Anticrist va fi promovat ca o „necesitate economică” sub formă de:

  a. Buletin de identitate implantat, care să poată fi citit electronic de un aparat special, şi chiar din satelit. (Dacă Osama bin Laden ar fi avut chipul implantat, probabil că din satelit ar fi fost localizat imediat.)
  b. Eliminarea banilor din circulaţie, şi prin scanarea semnului, plata produselor cumpărate să fie extrasă direct din contul bancar.

  Nu ştim sub ce formă va apărea semnul lui Anticrist, dar ştim că va apărea. Fie ca Bunul Dumnezeu să dea creştinilor putere de discernămînt, ca la vremea respectivă, să discearnă cum stau lucrurile şi să rămînă lîngă Dumnezeul Cel Adevărat!

 4. Semn pe mână? Microcipuri sau alte chestii din astea? Astea sunt semnul Diavolului? Măi, oameni buni, deja purtăm semnul fiarei și ăla e păcatul care nu ne lasă libertatea să gândim și să acționăm după tiparul creației (aia bună, de la început). Căutăm tot felul de prostii pe post de semnul fiarei, iar noi nu ne vedem propriul păcat. Asta-i înselăciunea diavolului: să ne facă să credem că gândim liber și să așteptăm un semn al fiarei când îl purtăm deja.

  • @ Shifu:
   Christos ne-a izbăvit din robia păcatului, şi nu mai suntem robi păcatului, ci prin înnoirea făcută de Duhul Sfînt, suntem robii lui Christos.

   Biblia vorbeşte de vremurile din urmă şi că va veni un „semn al fiarei”, administrat pe mînă sau pe frunte, fără de care nimeni nu poate vinde sau cumpăra. Cînd e vorba de vînzare/cumpărare, e clar că e vorba de ceva legat de economie.
   Sub ce formă va apărea acel semn? Deocamdată nu ştim…

   Toată lumea e într-o frămîntare. Probleme economice la noi (în SUA), probleme economice şi în Europa. Probleme în biserici, probleme şi în afară. Lumea trece ca printr-o sită…

   Multă pace şi sănătate!

 5. Planul lui Satan:
  1.Inrobirea prin materialism,prin acordarea de credite pentru a-ti cumpara locuinta.(Realizat)
  2.Inrobirea prin inselaciune.Nu dragalasilor.Asta si asta si asta nu-i pacat.(Realizat)
  3.Inrobirea prin lene si dependenta.Corporatia are grija de tine,iti satisface toate nevoile.Nu-i nevoie sa-ti lucrezi pamantul.(realizat)
  4.Implantarea de cip sub pretextul ca rezolva toate problemele si ca e un dispzitiv Dumnezeiesc.(Inca putin si va fi realizat)

  • Discutam miercuri la adunare că dacă Dumnezeu poate rezolva problemele, de ce ne bazăm tot mai mult pe mamona, zeul ban. Sunt ceva relatări în Biblie, anume că atunci cînd ceri ceva de la Domnul vine imediat Satana cu soluţia, dar trebuie discernămînt şi răbdare pînă Domnul răspunde. El nu-ntîrzie, dar vrea să ne zidească un caracter după voia Lui. Ai zis bine că Satana promite rezolvarea problemelor umanităţii. Dar noi pe cine aşteptăm?

 6. Noi suntem deja robotizați din cauza păcatului; doar că nu ne dăm seama și susținem, sus și tare, că suntem liberi… Ne-a robotizat păcatul înainte de era roboticii, însă noi ne ținem filozofi creștini liberi… Halal!

 7. Poate documentarul acesta va constitui o sursă de inspirație pentru a vă continua subiectul pe care il tratați: (…)
  Prezintă satanismul prezent in muzica actuală si folosirea ei pentru a controla/ influenta mintiile tinerilor. Chiar v-aș ruga să vă faceti putin timp să vizionati documentarul, sunt curios ce părere aveti. (…)

  • Mulțumesc!
   Nu am avut încă timp să vizionez documentarul.
   Tema este (foarte) atrăgătoare…
   Voi reveni.

   • Domnule pastor Cristian,eu l-am intilnit pe dumnezeu in puscarie,avind de executat 25 de ani,din care am executat 23.Multumesc celor care au venit prin penitenciare .Cred din toata inima ca Isus este foarte aproape,de ce?
    Matei 23; 13,14,27,28,34
    Matei 24;10,11,12,13;
    Chiar daca am pierdut totul si nu mai am pe nimeni ,am pe cineva care ma iubeste din toata inima,si acela este;Isus cel care m-a iertat pentru tot ce am facut,sunt liber in inima mea,chiar daca unii crestini,asa zisi nu ma accepta,este unul care ma accepta asa cum sunt;Domnul Isus

    2 Corinteni 1; 3,4,5,6,7.

    Din partea mea pentru voi frati mei care faceti voia domnului asa cum doreste El.
    2 Tesaloniceni 2; 13,14,15,16,17

 8. Domnule pastor, dacă tot aţi amintit de controlul minţii omeneşti din timpul comuniştilor, trebuie amintit că un experiment fără precedent a fost la Piteşti- „fenomenul Piteşti”-.
  Dar nu trebuie omis nici proiectul MKULTRA, care a durat tmp de zece ani în SUA şi Canada.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Project_MKULTRA
  Trebuie să amintiţi, pe de altă parte, că imediat după căderea Berlinului, în 1945, mari criminali nazişti au fost „ajutaţi” să fugă în America de Sud tot de către aliaţii anglo-saxoni.
  Sunt multe voci care au spus că pînă şi faimosul Mengele şi-a găsit adăpost acolo.
  Nu degeaba Elie Wiesel a pornit o vînătoare a acestor mari criminali, care au dus cu ei roadele cercetărilor pe om din lagărele de exterminare naziste.
  De la sfîrşitul secolului XX s-a tot vorbit despre experimente pe embrioni umani, iar rezultatele studiilor pe ADN pot duce, dacă se va dori din punct de vedere politic, la mari drame pentru umanitate. Eugenia nu a fost abandonată, în principiu, nici azi iar despre eutanasie se vorbeşte tot mai des.
  Totul este însă sub controlul lui Dumnezeu, în care ne încredem, iar promisiunea Lui este că nu ne va părăsi.
  Eu spun că e bine că le spuneţi oamenilor să nu muşte din merele otrăvite ale manipulării, chiar dacă veţi ajunge motiv de batjocură în unele medii de snobi.
  Important, dacă îmi permiteţi să vă dau un sfat, este să ocoliţi senzaţionalul şi afirmaţii de tipul „mi-a zis mie cineva că va fi nasol de noi”.
  Vă urez succes.

 9. Un binecunoscut pastor penticostal are la inceput de fiecare an o predica pentru enoriasi intitulata „Perspectiva Profetica” a anului in curs. Nu stiu pe ce informatii senzationale se bazeaza dar pentru fiecare an se pare ca are noi revelatii care sunt „ascunse” pentru oamenii de rand din Biblie. Am ascultat unele din aceste predici pe internet si par interesante dar nu stiu cat de verosimile…
  Pe finalul celui de-al II-lea razboi mondial a inceput o cursa fara intoarcere de a manipula masele, mintile oamenilor si de ce nu si sa „programeze mintile” unora prin metode „necunoscute” pentru mase pentru cel putin 30 de ani -cum bine spunea si prietenul dumneavoastra. Daca cineva ne spunea 30-40 de ani in urma, ca de la inaltimea de 250 de mile dar si mai sus deasupra Pamantului se pot „vedea” ori „controla” teritorii ori indivizi am fi spus acelei persoane ca delireaza… Astazi vedem ca, cel putin armata americana confirma, ca urmaresc „tintele” lor cu fiecare pas, de la zeci de mile inaltime… CIA utilizeaza metodele ce armata le are in prezent in dotare cu cel putin 10-20 de ani inainte. E foarte greu, dupa parerea mea, ca un ateu sa-si mentina pozitia prin care sa continue sa nege existenta lui Dumnezeu. Daca noi, oamenii, reusim sa creem aceste „gadgets”, in secolul XXI, care ne pot controla la fiecare pas, de ce Dumnezeu nu ar fi cu cel putin 10 milioane de ani inaintea noastra tehnologic?! Armata americana testeaza astazi un avion ce poate strabate distanta de la New York la Los Angeles in 15 minute?! Este clar ca ne indreptam pe line dreapta ….spre linia de sosire. Noua Ordine Mondiala nu mai este doar un joc de cuvinte… de ce nu si „jocurile” de a controla moneda internationala?! De ce nu conflicte artificiale inscenate de CIA ori „un organ” centralizat ce poate lua conducerea politica, financiara in momentul oportun?! Este foarte posibil ca evenimentele prevestite in zilele din urma ale Apocalipsei sa se petreaca, in curand, chiar sub privirile noastre… Desigur ca vom fi costransi sa facem compromisuri dar in final sa ne ajute Dumnezeu sa nu ne lepadam de El. Iuda 24 si 25 spune: „Iar a Aceluia, care poate sa va pazeasca de orice cadere, si sa va faca sa va infatisati fara prihana si plini de bucurie inaintea slavei Sale, singurul Dumnezeu, Mantuitorul nostru, prin Isus Cristos, Domnul nostru, sa fie slava, maretie, putere si stapanire, mai inainte de toti vecii, si acum si in veci. Amin!”

Trackbacks/Pingbacks

 1. Portocale mecanice (14) Să fim tîmpiţii săptămînii… « Vindecătoru - 11 august 2011

  […] sa fiind în plină campanie de lămurire a echipei de conservatori că “nu e bine vacii noastre”, articulează şi o postare cu mari pretenţii- dar şi adînci capcane, în care, cunoscîndu-l […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: