GATA CU ARENA ROMANĂ…

Am eliminat sistemul de gradare a fiecărui comentariu. Adică… thumbs (sus sau jos). Nu pentru că m-ar fi deranjat pe mine. Nu mă deranjează. Dar a devenit jenant pentru comentatorii de pe acest blog. Persoane care țin contul tuturor la ”maturitate” blogărească, polițiști ai spațiului virtual, au fost corupți mental de satisfacția de a trânti thumbs fără niciun discernământ, doar pentru că au dorit să transforme acest blog într-un subiect de analiză fără noimă. Să mai și admită că vin zilnic și repetă operațiunea doar pentru că wordpress-ul permite, mi se pare și o sfidare a bunului simț. Am mai învățat un lucru: liberalii sunt răutăcioși rău de tot 😀 ! Și dacă le e ciudă, trebuie să răzbată undeva. Pe socoteala mea voi continua să le dau satisfacție la steluțe. Poftiți și delectați-vă. Dar nu pe socoteala comentatorilor. Le datorez acest respect.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

15 răspunsuri sa “GATA CU ARENA ROMANĂ…”

 1. Frate Cristian Ionescu,

  „Pe socoteala mea voi continua să le dau satisfacție la steluțe.”

  Stelute nu prea merg…mai bine cruci ! Dar sa le si poarte…

 2. Good point……Congratulations!!!!!!!

 3. „liberalii sunt răutăcioși rău de tot”

  Fraţi gemeni cu libertinii! 🙂 🙂 🙂

 4. Na, le-ati luat si aceasta placere 🙂
  Acu’ sa va asteptati la „thumbs”-ul verbal-scris pentru ca cu siguranta nu vor ceda.
  Pacat

 5. Oare de ce o sa mai scrie Alin Cristea??

 6. Aici aveți steluțe galbene, dar unii o să le vadă verzi.

 7. Ma bucur ca ati adoptat recomandarea mea (si poate a altora) cu privire la thumbs. Numai in timp vom afla care este impactul statistic cu privire la rata de „poposiri” pe bolg.

  Cei care accesau pagina repetat doar pt a injosi nota comentariilor prin apasarea „thumbs down” probabil ca vor veni rar. Pe de alta parte, poate va veti bucura de comentatori noi.

  Blogurile evanghelice romanesti, in special blogul dvs m-a ajutat foarte mult, din multe aspecte, in special (re)invatarea limbii romane.

 8. Nu va opriti fr.Ionescu din cauza unor…catelusi.
  Ei nu stiu sa faca altceva decat…”ham,ham,hammm..” -prin punctarea de”thumbsdown” la nivelul lor-deoarece mai sus”nu-i duce mintea”.
  Nici Domnul Isus NU SA OPRIT la „hamaielile” carturarilor si fariseilor,ci a trecut -PRINTRE EI- continuindu-si lucrarea la care a fost chemat de Tatal.
  Asa ca nu va opriti si nu puneti la inima comportarea acestor”taciuni” sau cozi de topor ci,mergeti mai departe ASA CUM VA CALAUZESTE SI CARMUIESTE DUHUL LUI DUMNEZEU.
  Si aceasta lucrare de raspandire a Cuvintului lui Dumnezeu -in spatiul virtual-face parte din MAREA TRIMITERE hotarata de Domnul Isus.(Mat.28:20)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: