CHIP-URI CARE IMITĂ CREIERUL UMAN, PUIȘORI CU BOT DE CROCODIL ȘI EXTRATEREȘTRI ECOLOGIȘTI… VAI DE NOI!

IBM declară o nouă invenție: computere cu capacitate cognitivă. Adică, percepție, reacție și înțelegerea consecințelor. Computere care gândesc!

Tehnologiile folosite includ nanotehnologia, neuroștiința și potențial superanalitic. Tranziția de la calculatoare la sisteme complexe de adaptare prin capacitățile de a învăța, evalua, genera idei și lua decizii este aproape completă. Întrebați care sunt aplicațiile acestor descoperiri științifice, savanții oferă ambiguități. Bineînțeles, pentru următoarea fază a developării acestor sisteme, au primit încă 21 milioane de dolari de la departamentul apărării.

Fără să înțeleg prea bine limbajul fantasmagoric al specialiștilor, am priceput până la urmă că au reușit să altereze compoziția genetică a oului de găină, punându-i puiului bot de aligator. De ce? În fine, studiul încearcă să aplice această inovație în corectarea defectelor din naștere a copiilor, în fază embrionică.

Încununarea incursiunilor mele recente în universul științei se leagă de concluzia celor de la NASA în colaborare cu divizia de cercetări a Universității de Stat din Pennsylvania, care spun că extratereștrii ar putea distruge umanitatea în scop… umanitar! Observând de la distanță spiritul nostru distructiv și poluarea exagerată a planetei, aceștia ar putea lua măsuri drastice pentru protejarea altor civilizații, celorlalte specii și în general a vieții pe planeta noastră și nu numai!

A, să nu uit! Scrie în Biblie că Dumnezeu va distruge pământul iar cerurile vor arde, pedepsind și purificând universul de acumularea păcatului, răutății și necredinței oamenilor! Domnul Isus Hristos a venit să moară în locul nostru pentru a ne ierta și regenera! Adică să ne dea o inimă și o minte nouă și o gură care să-i aducă laude! De ce pentru că îndrăznim să credem (și să spunem) aceste lucruri, noi suntem fanatici, radicali și, în general, pierduți în… spațiu (extratereștri?), în vreme ce ăi de mai devreme, cu știința lor cu tot, sunt savanți…

http://www.ibm.com/smarterplanet/us/en/business_analytics/article/cognitive_computing.html

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2027558/Scientists-undo-evolution-create-chicken-snout.html

http://www.guardian.co.uk/science/2011/aug/18/aliens-destroy-humanity-protect-civilisations

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

12 răspunsuri sa “CHIP-URI CARE IMITĂ CREIERUL UMAN, PUIȘORI CU BOT DE CROCODIL ȘI EXTRATEREȘTRI ECOLOGIȘTI… VAI DE NOI!”

 1. Da si astea sant doar cateva din lucrurile demonice Care se intimpla in unele laboratoare.

 2. Nu lucrurile in sine sunt demonice ci intrebuintarea lor

 3. Ce părere aveţi de ceea ce eu numesc apostolul fărădelegii, Craig Venter?

 4. Cînd am auzit prima oară de acest apostol al fărădelegii, vorbea la BBC cu o aroganţă… că el este sigur că va crea viaţa în laborator şi va-mbunătăţi natura actuală, că Dumnezeu nu există din moment ce omul poate face mai mult şi mai bine. Astfel, după descifrarea cît de cît a genomului, a reconstituit plante, animale în laborator, industria plantelor modificate genetic i de datorează mult acestui om. Probabil la întrebarea din Eclesiastul 7:13 răspunde „EU”

 5. Kasyrgan

  Șamanii din Mongolia cred în existența unui Iad în care păcătoșii sunt fierți într-un cazan cu smoală. Pe măsură ce li se mai iartă din greșeli, sau dacă au mai puține păcate, se ridică mai la suprafața cazanului.

  Ațele negre

  Budiștii din Tibet cred că oamenii care au păcătui grav ajung într-un loc în care sunt marcați cu ață neagră, iar prin acele locuri sunt tăiați în bucăți cu ferestrăul.

  Iadul lui Swedenborg

  Potrivit scriitorului suedez Emanuel Swedenborg, care spunea că de la vârsta de 53 de ani a tot avut viziuniu cu privire la Iad, acest loc arată ca un oraș părăsit, dărăpănat, în care sufletele bântuie fără a avea liniște.

  • Cu scuzele de rigoare,

   N-am inteles absolut nimic din etalarile fara noima a acestor amanunte de domeniul „Stiati ca…?” si care n-au nicio tangenta macar cu subiectul postat…
   Cu parere de rau, dar…”ce are a face (scuze) coada vacii cu stampila primariei?”
   …Poate are dar nu aici, la aceasta postare si pe acest blog cult, nicidecum…ocult !

   • Nu sunt etalari fara noima si nici nu tin de ocultism. A subliniat clar un lucru: ca notiunea de iad si rai o au si alte culturi mult mai vechi decat crestinismul.

    Nu vreau sa iau apararea culturilor extremului orient, dar europenii si mai ales noi, romanii, cunoastem infim de putin din ceea ce a fost cultura chineza, spre exemplu

    Hai sas incercam sa citim si alte carti nu sa ne limitam doar la Biblie

   • Dom’ profesor,

    Cu tot respectul pentru ceea ce atarna greu in pregatirea dumneavoastra profesionala si pedagogico-psihologica, dar indemnul dumneavoastra retoric,

    „Hai sa incercam sa citim si alte carti nu sa ne limitam doar la Biblie”…

    Nu cred sa suferim de ingnoranta si nici de agramatism…

    Indemnul dumneavoastra peiorativ cred ca isi are locul intr-o oarecare sala de lectura a unei blblioteci, nicidecum drept comment la aceasta postare, asa dupa cum m-am exprimat aprioric, raspunsului dat aici.
    Evident ca sunt impotriva ignorantei, dar cand este vorba sa fim obiectivi, atunci sa si raspundem „la subiect!” V-ar placea ca elevii (studentii ?) dumneavoastra sa divagheze „abureli” drept raspunsuri la lectia predata de dumneavoastra ?
    Nu o considerati cel putin un afront ? Ca de indiferenta sau ignoranta, nu mai incape vorba !

    Cat despre:

    „Nu sunt etalari fara noima si nici nu tin de ocultism. A subliniat clar un lucru: ca notiunea de iad si rai o au si alte culturi mult mai vechi decat crestinismul”,

    iata aici o explicatie suplimentara care nu mai lasa loc de interpretari nici chiar la un profesor de talia dumneavoastra !

    1. Sunt „fara noima” in contextul dat de postarea „in speta”;
    2. Nu analizam aici bruma de cultura a unui individ oricat de bine intentionat ar fi el, etalata exhaustiv pe acest blog;
    3. „Non erat hitis locus” adica „nu era cazul” (cum zicea latinul) ca „Dom’ Boierica fara frica” sa-si etaleze aici, nici cunostintele de alta natura, nici convingerile religioase, nici inclinatia dusa pana la nivel de „hoby” pentru un anumite gen de literatura, de cercetare (posibil) marturisite pe acest blog (nu suntem la spovedanie);
    4. Nu facem aici religii comparate din care sa adunam apoi „elemente” asemanatoare structurarii unei credinte sincretice „ciugulite in firimituri” din credintele altor popoare, din cercetarile mai mult sau mai putin stiintifice sau plauzibile pentru noi;
    5. Nu incercam revendicam „intaietatea” crestinismului din punct de vedere istoric, vis-a-vis de credinta altor popoare cu manifestari ancestrale dar care nu se indentifica in crestinism;
    6. Notiunea de iad si rai in Sfanta Scriptura ne este suficienta si atotmultumitoare ca si credinciosi crestini, neavand nevoie de „sarea si lumina” atelor negre mongoloide ca si manifestari de reminiscenta atavica ale religiilor primitive transferate fraudulos din zona de troglodire primara in tarlaua flotarilor logico-rationale argumentative ale contemporaneitatii .
    7. Deci, „noli me tangere” domnule profesor.
    Tine asta si de capacitatea padagogica a profesorului, rasfranta direct proportional pe…spinarea ucenicului, nu-i asa ?
    Nu exista elevi (studenti) prosti ci doar pedagogi cu metode inadecvate si fara succes in…rodire…adica in rezultate care sa treaca baremul impus !

    Cu tot respectul va rog sa primiti aceste randuri din partea unuia care v-ar fi putut fi elev…

 6. Dl. profesor tocmai asta e problema ca ne luam mai mult dupa carti decit dupa biblie

 7. Domnule profesor, eu sunt de acord cu afirmatia dvs, dar ramin citeva lucruri de lamurit intrucit viata mea este scurta si nu as vrea sa irosesc fara rosst acest timp ramas.Deci, eu ca sa selectez ce voi citi,trebuie sa stiu:
  1.Cine este autorul acestor carti?
  2.Ce subiect trateaza si daca este in acord sau nu cu biblia?
  3.Ce lucruri noi si importante invat?
  4 La ce imi folosesc aceste noi invataturi din noile carti?
  5 Daca aceste noi carti respecta invataturile biblice, altfel „un inger daca ar veni” eu tot la biblie ramin.Asa este scris. Daca sunteti de alta parere, recititi biblia si veniti-va in fire Domnul sa va binecuvinteze cu intelepciunea de sus (din biblie stim ca intelepciunea este de mai multe feluri, nu cumva despre acestea sa fie vorba in cele carti.)
  PS La sectiunea UMOR din blogul fr pastor Lascau, am gasit ceva nostim postat de o ,cred, doamna.Spune cam asa: Dumnezeu a facut cerurile si pamintul… restul sunt fabricate in China! Inclin sa meditez adinc in urmatoarele zile la acest aspect.

 8. OF, domnule profesor, era sa ma aleg cu cel mai mare pacat pe ziua de astazi. Ce sa caut eu prin cele culturi vechi cind biblia imi spune:
  1 Primul om a fost Adam (nu stiu care a fost primul chinez)
  2. Biblia este singura carte care imi da invatatura mintuirii(nu stiu in China, dar biblia fiind singura, este limpede)
  3.Dumnezeu ne spune ca mintuirea vine de la evrei!!!!Ce treaba sa mai am cu China?
  Pentru ca am neglijat aceste adevaruri de mai sus, imi cer iertare inaintea lui Dumnezeu ca oameni nu au ce-mi face.
  Cit despre faptul ca va incinta si alte carti si scrieri, este un lucru cred bun, dar mare grija sa nu va tina departe de usa raiului, ca vremea trece si daca facem TOT ce este scris in biblie (ceea ce ma indoiesc in cazul dvs cit si al meu)Dumnezeu spune ca nu am facut decit ce eram datori. Daca despre aceste lucruri scrie in cartile alea, va rog sa-mi indicati titluri sa ma apuc de ele, asa cind mai fac cite o pauza din studiul biblic.Dumnezeu sa va intareasca si sa va dea darul credintei la cote maxime.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: