CREDO TV: O TELEVIZIUNE DIN SUFLET PENTRU SUFLET

Atunci când, în 2006, Credo TV a început să emită prin satelit, speranțele noastre erau că această viziune va fi adoptată de întreaga comunitate evanghelică română din SUA și, în special, de evanghelicii din România. Câțiva ani, supraviețuirea acestei misiuni a depins de câțiva oameni minunați care și-au pus viața și resursele până la epuizare în slujba lui Dumnezeu. Recent, un număr din ce în ce mai mare de biserici române penticostale din SUA și Canada au intrat într-un parteneriat activ cu televiziunea Credo, susținând lunar această lucrare și producând emisiuni. Personal, sunt recunoscător Domnului pentru experiența deosebită de a produce două emisiuni săptămânal (”Popas pentru sufletul tău” de cinci ani și de câteva luni ”Cercetați Scripturile”). Mărturiile pe care le-am primit în timp (de la suflete care l-au primit pe Domnul ca Mântuitor, vindecări miraculoase și până la persoane disperate, gata să comită actul sinuciderii) sunt motivația de care avem nevoie pentru a continua. Mulțumesc în primul rând Domnului, apoi Bisericii Elim, prietenilor mei Marian Avram și Ștefan Varo, președintele și vicepreședintele Credo, colaboratorilor apropiați pastor Corneliu Olan, neobositul Ionel Bonta, sufletul de aur al acestui proiect,  echipei de la Cluj și Tg. Mureș în frunte cu soții Baciu, pastor Iacob Berghianu, pastor Ghiță Staniște și omul cheie Iosif Mureșan. Domnul să vă binecuvânteze! În câteva zile vom fi la Oradea unde, în cadrul Liceului Penticostal Betel, va fi inaugurat un nou studio de producție pentru emisiuni creștine Credo TV. Vă rog să urmăriți acest videoclip, fiți alături de noi, bucurați-vă împreună cu noi și rugați-vă pentru noi!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

13 răspunsuri sa “CREDO TV: O TELEVIZIUNE DIN SUFLET PENTRU SUFLET”

 1. Credo TV a fost şi la noi pe cablu cam două zile, mai demult, că era Trinitasul în revizie. Oameni în vîrstă care nu se uită la prostii, mi-au spus că le place recitarea psalmilor. Oricum, dac-ar fi pe cablu, ar fi o alternetivă, ceva ce ar place multor căutători ce nu găsesc nimic bun la televizor, dar nici nu s-ar lăsa de el.
  Pusesem mai demult pe o reţea de socializare adresa credo tv ca sait preferat. Unii prieteni credeau că lucrez acolo şi au început să vizioneze credo.
  (…)
  Vă invit pe toţi la rugăciune pentru această televiziune creştină şi, de ce nu, la acţiune. Domnul să-şi facă-n continuare lucrarea prin acest mijloc media.
  _______________________________________________
  În urma sesizării dvs. am lansat o investigație cu privire la acel incident.
  Va mulțumim pentru cuvintele frumoase și suportul dvs.
  Cristian Ionescu

 2. nu aveti transmisie acum?

 3. Frate Ionescu, am auzit ca veti instala un cort la Hidisel de Dobresti (cu Credo Tv), in zilele de 17-18 sept. 2011. Asa-i?

 4. Pace..2 zile va fi? 17-18? de la ce ora?

 5. cate zile va tinea? si de la ce ora?

 6. multumesc!!!!!! pt rapiditatea cu care s-a rezolvat problema antenei in feleacu[fr Muresan Cornel] dar nu se poate emite credo TV IN GRILA DE PROGRAME.Este o necesitate nu numai o informatie o hrana pt suflet pt cei care nu pot merge la biserica batrini si bolnavi!! SA NE RUGAM pt CREDO sa ne patrunda in case in suflet si in vietile noastre–Emilia Tantau-Feleacu

 7. In ce masura s-ar putea introduce credo tv in grila de programe a operatorilor nationali cum ar fi Dolce, Digi rdsrcs sau Upc?

 8. Fiind o televiziune crestina multi ar dori sa se prinda la fel ca si unle posturi publice tv sa-l poata urmari toata lumea eu de exemplu de si am tv prin cablu nu am Credo TV in pachetul de baza il pot urmari doar pe online internet dar nu toata lumea are internet .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: