PRIMA ZI A CONVENȚIEI: ABIA MĂ ȚIN PE PICIOARE

Organizatorii au programat ședința Consiliului Spiritual la 10 dimineața. Ne-a luat mai bine de o oră să ajungem la Hotelul Hyatt McCormick. Pe la 12:30 am luat masa de prînz. La 2 pm ne-am întâlnit pentru vreo două ore cu Conducerea Uniunii. Convenția este un prilej bun de a mai discuta (printre picături) despre problemele noastre. Ne-am întors în graba mare (iar prin aglomerație) în downtown la Arie Crown Theater. La 6 pm aveam programat un interviu pentru Credo TV. La 7 fix a început programul. Am avut suficient timp doar să îmi întâlnesc soția și să ne așezăm. Totul a mers ca pe roate. Trei ore fix. Corul de fete și Corul bărbătesc din biserica noastră au cântat foarte bine. Sonorizarea nu a mers foarte bine, cum se întâmplă de obicei în prima zi până se  așează lucrurile, dar suficient de bine. Predicile au fost antrenante și la obiect. Pastorii Beni Zăgrean și Florin Ianovici au fost la înălțime. Rugăciunea pe genunchi de la încheiere a fost inedită dar binevenită. Sala de jos a amfiteatrului a fost aproape plină. Probabil, peste 2,500 de participanți.

După aproximativ 45 de minute cât ne-a luat să ieșim din complex (am întâlnit o sumedenie de cunoscuți), am ajuns la mașină. Am luat masa la singurul restaurant deschis 24 de ore (după câte știu eu) în zona noastră. Sunt epuizat dar nu mă plâng… 🙂

Gata, nu mai pot! O să mai scriu (câte ceva) și mâine!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

7 răspunsuri sa “PRIMA ZI A CONVENȚIEI: ABIA MĂ ȚIN PE PICIOARE”

 1. Sala de jos are 2516 locuri. Baconul are 1730. Pe stage cred ca mai sint vreo 300.
  The sound system este destul de vechi. Plus ca dupa cite am inteles de la un prieten de al meu care e responsabil cu sunetul, au trebuit sa plateasca 3 goons(hoti) de la sindicatul ( mafia) local din Chicago ( 45$/hr) ca sa stea sa faca nimica.Unul din ei desena oameni de zapada pe hirtie. 🙂 . Toata lumea trebuie sa traiasca.

 2. transmisia foarte slaba

  • Cei de la Arie Crown Theater nu au permis accesul personalului nostru decât după 5 pm.
   De obicei este nevoie de un timp de testare a sistemului. Din acest motiv, s-au înregistrat probleme atât cu sonorizarea cât și cu transmisia via internet. Am vorbit cu colegii și mi-au spus că totul va fi ok.
   Oricum, înregistrarea a ieșit foarte bine și programele vor fi postate.
   Apreciem înțelegerea dvs.

   • Frate pastor, fiind luat de val cu noile provocari de pe blogul dvs, la un moment-dat mi-a venit in minte(cind mi-ati editat AC si DM pentru Gabi Bogdan)ca de fapt nu va trebuie timp sa scrieti ci si sa administrati toate cele debitate de noi, cititorii, comentatorii, criticii, nemultumitii, supermultumitii, etc.
    Apoi mi-a venit in minte ca aveti biserica cu problemele ei si nu putine.Griji, rinduieli, clarificari, ajutorari, binefaceri, programe, vizite, sedinte de comitet, impacari si cite si mai cite.
    Apoi m-am gindit ca mai aveti si familie si nu mica si cum femeile sunt mai gingase…oho, aveti o tarla destul de mare (urit cuvint tarla dar exprima intinderea mare)
    Apoi ma gindesc ca de fapt sunteti OM si ot fi avind si dvs pretentiile de rigoare, fie cit de mici.
    Intrebare: CITE ORE ARE ZIUA DUMNEAVOASTRA FRATE SCUMP? ( sau cite ar trebui sa aiva) Acceptati o afirmatie facuta din toata inima: DOMNUL VA IUBESTE. Fiti binecuvintat.

 3. asta vine cu virsta nu te speria frate e ceva normal

Trackbacks/Pingbacks

 1. 12 postări în Top 100 WP (04.09.2011) « Romania Evanghelica - 4 septembrie 2011

  […] Prima Zi a ConvenȚiei: Abia MĂ Țin Pe Picioare (popaspentrusuflet) 20. Dacia de un cal putere – Zâmbetul de sâmbătă (lascaupetru) 29. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: