CONVENȚIA 43 S-A ÎNCHEIAT CU BINE! CONVENȚIA 44 VA FI LA SEATTLE!

Am spus cândva (și îmi mențin punctul de vedere) că pe pământ nu pot fi convenții perfecte. Nici măcar cele din 1994 și 2007 pe care le-am organizat în Reading, Pennsylvania și, rerspectiv, Chicago nu au fost perfecte (deși au fost foarte aproape… 🙂 ) Doar în cer! Dar pot fi convenții foarte bune. Cum a fost cea de anul acesta. S-a predicat foarte bine, s-a cântat frumos și decent, participarea a fost peste așteptări (cel puțin ale mele) iar gazdele s-au prezentat ireproșabil. Felicitări pentru Biserica Filadelfia și Pastorul Florin Cîmpean!

Anul viitor, cea de a 44-a Convenție va avea loc la Seattle, organizată de First Romanian Pentecostal Church, păstorită de Vasile Antemie, asistat de Leonard Semenea și Vali Nuțu. O biserică de peste 1,300 de suflete, excelent organizată și cu un potențial de excepție. Dovadă stă anul 2002 când au organizat convenția ultima oară. E adevărat, dacă pastorul Semenea mai zice odată (încuviințat cu complicitate de pastorul Antemie 🙂 ) că Seattle este cel mai frumos oraș din America, nu le mai dăm niciodată Convenția! 🙂 Și, ca să mă răzbun, poftiți o poză…

Mâine, la picnic!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

11 răspunsuri sa “CONVENȚIA 43 S-A ÎNCHEIAT CU BINE! CONVENȚIA 44 VA FI LA SEATTLE!”

 1. „…Seattle este cel mai frumos oraș din America…”
  De prea multă ploaie, oamenii afirmă multe… 🙂

  Nu înţeleg de ce se tot vorbeşte că „au slujit tineri, au predicat tineri”, ş.a.m.d.? Cine trasează hotarele, sau pe ce criterii se trasează hotarele dintre generaţii? Doar pe seama vîrstei? Eu cred că, atîta timp cît Dumnezeu păstrează pe cineva în putere şi e capabil, şi încă mai are facultăţile mintale sănătoase, vîrsta nu mai contează! Sau contează? E greşit să cînte unul de 80 de ani, alături de unul de 20? Şi dacă vîrsta contează, atunci de ce se aplică principiul vîrstei numai în muzică? De ce nu se aplică aceleaşi principii şi pentru cei de la amvon?
  (Î-mi vine în minte Caleb, robul Domnului. Pe la vîrsta de 40 de ani, Caleb a fost unul dintre iscoadele trimise de Moise să iscodească ţara Canaanului. Datorită credincioşiei sale, Moise i-a promis o parte specială de moştenire. 40 de ani mai tîrziu, pe cînd Caleb avea vreo 80 de ani, el î-şi cere partea de moştenire şi spune: ”Şi astăzi, sunt aşa de tare ca în ziua când Moise m-a trimis; am tot atâta putere cât aveam atunci, fie pentru luptă, fie pentru a intra şi a ieşi. Dă-mi dar ţinutul acesta deluros despre care Domnul a vorbit în timpul acela…)

 2. Am vrea sa revedem conventia de la Chicago dar nu mai apare in grila de la Credo.Ne puteti ajuta ?Multumesc

 3. Nice convention especially regarding the messages. The music was reverent for the most part ( most reverent were definitely the groups from your church and fr.Luigi so for that you have our appreciation! )

  We were disappointed that neither of you nor fr. Luigi Mitoi delivered a message! Many of us here would have enjoyed hearing a message from either of you ( or both ) instead of…well…ultimul vorbitor 🙂 although he may have had ‘the best Hallelujah” 🙂

 4. Nu contest calitatea in tot ce sa făcut La conventie dar cred ca ceea ce a dat „gust” buuuuun conventiei a fost MESAJUL cantarilor.
  Eu asta cred si multumesc tuturor celor ce au ales aceste cantari pt. Inspiratia ce au avut. Dumnezeu sa ii binecuvinteze. a fost prima conventie La care am participat, nu am cuvinte sa explic (sau nu am loc aici). Si in aereoport am avut parte de conventie ….. Am avut o discuție interesantă despre ISUS cu un om care venea de La o conferință „bahay” (cred ca am scris corect) ceva religie. Oricum multumesc Domnului pt timpul acesta scurt. Fiti binecuvantati de Domnul.
  Mai ceva .. Lasati-o mai moale cu „orașele” astea prea frumoase ca au sa arda dar conventiile au sa rămână. Conventiile fac orașele frumoase si nu invers.

Trackbacks/Pingbacks

 1. 10 postări în Top 100 WP (06.09.2011) « Romania Evanghelica - 6 septembrie 2011

  […] vrednic” în care se poate bea “paharul dracilor” (mariuscruceru.ro) 6. ConvenȚia 43 S-a Încheiat Cu Bine! ConvenȚia 44 Va Fi La Seattle! (popaspentrusuflet) 21. Vladimir Pustan: Trebuie să ne trezim din somn! (penticostalismulazi) 30. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: