BISERICA TABOR

Așa după cum sugerează și titlul, astăzi am avut un program ceva mai simplu. Am luat masa de prânz la familia Blaga, Nelu și Florica. Ei reprezintă motivul principal al vizitei noastre în România cu ocazia căsătoriei fiicei lor Flavia. O familie minunată care slujește în biserica noastră, sora Florica ocupându-se de departamentul surorilor.
Seara am participat la slujbă în Biserica Tabor, păstorită de fratele și prietenul Ioan Bogdan. Aici se închină și slujește fratele Silviu Cuc, gazda noastră. Orchestra și corul de tineri au cântat impecabil, închinarea bisericii a fost admirabilă, ospitalitatea fraților impresionantă!

În altă ordine de idei, doresc să comunic cititorilor că accesul limitat din ultimele zile a afectat promptitudinea cu care am reușit să public comentariile. După cum știți, modul în care răspund este scurt și rar. Încerc să nu monopolizez comentariile ci să facilitez un curs cât mai liber discuțiilor.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

8 răspunsuri sa “BISERICA TABOR”

 1. Atât pe tine cât și pe ei (fam Blaga) vă așteptăm la Chicago, aici e patria noastră 🙂

 2. De apreciat cuvintele (doar) de lauda despre persoanele si insitutiile pe care le vizitati. Speram ca si Dumnezeu are aceeasi parere ca si dvs. Nu insinuez nimic ci ma gandesc daca a lauda/aprecia (aproape excesiv) este o calitate, un dar sau poate (si) o slabiciune (sau poate toate trei la pachet 🙂 Parca ne obisnuim sa vorbim (prea) mult despre noi,… Am facut, am scos draci, am dres si-am cules, si tot mai putin despre realitate care este cam sumbra si despre cum ar trebui sa fim in lumea aceasta tot mai rea. Domnul sa aiba mila de noi si de cei care pastoresc turma Lui.
  Respect.

  • Cine mă cunoaște sau citește postările știe foarte bine…

   • Da frate pastor Ionescu, pacatosul iertat are ceva adevar in cele scrise.Ne bucuram de toate bucuriile pe care le aveti in partasia sfinta ingaduita de Dumnezeu cu cei de prin locurile strabatute, dar…nimic despre ELIM – Arizona? Nu cred ca este de lauda insa nici nu stiu cum este bine sa privesc acele lucruri.Sunt intristat pentru ca iubesc pe fratele pastor Petrica, el fiind unul din „contribuabilii”principali (ca si dvs) la intoarcerea mea la Isus.Cum este posibil sa transferam cu zeci de milioane oameni care lovesc cu bota o minge si sa ne batem joc de „madularele trupului lui Isus”? Despre ce rataciri o mai fi vorba? Va rog frumos, daca mai aveti resurse, sau daca este oportun, vrem o postare „calificata” sau faceti ceva ca sa auzim vocea autorizata a pastorului Cornel Avram. Sa va binecuvinteze Dumnezeu.

 3. Intotdeauna cind esti doar in vizita lucrurile au alta culoare, asa un rozaliu frumos, trandafiriu. 🙂
  Am patit-o si eu. 🙂

 4. Frate Mihail, va dau mailul meu,
  pt ca fr Cristian e prea ocupat. 🙂
  nu ma tem ca ar putea cineva sa ma mitralieze. 🙂
  pe yahoocom/
  elisasafir.
  Astept o confirmare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: