COMUNITATEA REGIONALĂ PENTICOSTALĂ – ARAD, BISERICA FILADELFIA, PÂNCOTA

După o scurtă întâlnire cu echipa de conducere Credo TV, am mers la Arad să vizităm sediul Comunității Regionale Penticostale, inaugurat nu demult. Pastorul Moise Ardelean, președintele comunității ne-a condus cu amabilitate pe cele patru niveluri ale construcției. Funcționalitatea, spiritul perfecționist al finisajelor, combinația între simplu și calitate, locația extraordinară (în parc, aproape de gară) sunt doar câteva atribute ale modului de gândire care a stat la baza acestui proiect impresionant. Fratele Moise, un om de o deosebită ținută spirituală, a fost binecuvântat de Domnul cu încheierea recentă și aproape concomitentă a acestui sediu și a noului locaș de închinare al Bisericii Gloria pe care o păstorește.
Din Arad am călătorit spre Pâncota pentru serviciul de seara. M-am bucurat să reîntâlnesc vechi cunoștințe din țară și din America.
Orchestra, corul de tineri și fanfara ne-au încântat. Râvna tinerilor din această biserică este remarcabilă. Fratele Mitică Hanga păstorește cu devotament această biserică de 24 de ani. L-am văzut prima oară în București, în anii 70, pe când era student în prima promoție a Seminarului Teologic Penticostal. Un alt aspect demn de menționat este clădirea impunătoare a acestei biserici, inaugurată în anul 2003. După ce am fost părtași ospitalității pline de dragoste a familiei Hanga la o masă târzie, ne-am întors spre Sâmbăta unde am ajuns… sâmbăta!
Se pare că mâine va fi o zi de relaxare.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: