ÎNTÂLNIRE CU PĂSTORII ÎN CLUJ

Luni la prima oră am călătorit spre Cluj unde ne-am întâlnit cu o parte din conducerea televiziunii Credo. Seara am avut o părtășie deosebită la Biserica Penticostală nr. 11 din Cluj – Mărăști. Au participat mai mulți slujitori din comunitatea evanghelică (baptiști și penticostali) pentru a motiva implicarea bisericilor din zonă în „misiunea prin… emisiune”.
Am fost deosebit de încurajați de această întrunire. Mulțumim Domnului pentru fratele Staniște și familia dânsului care ne-au găzduit dând dovadă de un ales spirit de ospitalitate.
Acum, spre Sibiu la evanghelizare!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

2 răspunsuri sa “ÎNTÂLNIRE CU PĂSTORII ÎN CLUJ”

 1. As dorii sa stiu daca slujitorii din comunitatea evanghelica Cluj (baptisti si penticostali)au citit comentariile surorilor Manuela (13 Sept. 2011)si Marie Ane (15 Sept.2011),precum si comentariul meu si a altora in legatura cu revistele pornografice afisate in unele magazine din orasul Cluj.Dupa cate stiu,acolo locuiesc multi crestini evanghelici,( unii au fost membrii in comunitatea pe care am pastorit-o, sau descendenti de-ai lor).As fi vrut sa stiu daca cei ce trebuie sa fie „lumina lumii si sarea pamintului”, ar putea sa faca ceva in legatura cu situatia tragica semnalata de aceste surori, cat si de altii.

  O initiativa buna, ar putea fi „contagioasa” si pentru alte zone si orase, intr-o vreme cand standardele morale au depasit orice limita a bunului simtz.

  „…ceice vor invata pe multi sa umble in neprihanire, vor straluci ca stelele, in veac si in veci de veci.” (Daniel 12-3)

 2. Magazinul unde am avut aceasta experienta extrem de neplacuta se numeste Auchan ( is a French international retail group and multinational corporation headquartered in Croix, France ) si este in incinta Iulius Mall.
  Prietenii care ne insoteau ne-au zis ca aceste reviste sunt expuse si in alte magazine.
  Extrem de trist dar si extrem de adevarat.
  Traim intr-o lume imorala dar noi copiii LUI il asteptam sa revina!!!

  Fr. Stefan si toti, fiti binecuvantati!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: