HOLOCAUST ÎN AMERICA: PESTE 53 DE MILIOANE DE VICTIME

Am primit de la prietenul meu Valentino Moca, colaborator al misiunii lui Ray Comfort, legătura cu filmul youtube de mai jos, cu rugămintea de a-l împărtăși cu cât mai multe persoane.

Renumitul predicator Ray Comfort demonstrează că avortul a cauzat mai multe victime decât holocaustul, este o crimă legală camuflată și se bazează pe ignoranța flagrantă a unei societăți îndobitocite de păcat. După cum veți vedea, câteva personaje dubioase sunt confruntate cu realitatea holocaustului american prin comparație cu cel nazist. Uimirea interlocutorilor este în câteva rânduri urmată de schimbarea poziției lor cu privire la avort. Imaginile sunt pe alocuri grafice iar conversațiile sunt în engleză. Merită, merită, merită văzut!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

41 răspunsuri sa “HOLOCAUST ÎN AMERICA: PESTE 53 DE MILIOANE DE VICTIME”

 1. Frate Cristian, daca dvs. l-ati fi intalnit pe Hitler si ati fi stiut ce urmeaza sa faca, l-ati fi impuscat daca ati fi avut ocazia? 🙂

  • Nu aș putea ucide… pe nimeni!

  • eu da. si ma mir de cei care nu. nimenii se presupune ca sunt oameni cat de cat, ori hitler nu era om ci insusi dracul impielitat.

   • Dacă sunteți creștin(ă) ce vă faceți cu porunca „să nu ucizi?”

   • Chris,
    E o diferenta intre „dont kill” (sa nu omori) si „dont murder”(sa nu ucizi), altfel nu am putea merge la razboi si nu am putea omori nici animale pt hrana…D-zeu care a spus: „Sa nu ucizi” a dat porunca sa omoare intreaga populatie a Canaanului si sa nu mai zic de David care a facut sute de mii de „crime”..Chiar si America in care locuim VOLUNTAR a fost creata prin varsare de sange.

    E ok sa omori un tip ca si Hitler, daca ai cunostinta de cauza, altfel te poti face vinovat indirect de crimele lui. Totusi, adesea, Dzeu nu ne lumineaza pt ca si criminali ca el au rostul lor in mersul lucrurilor. Toate la timpul lor.

    • Bun, să zicem! Dar după cum Irod a ucis mii de copii la Betleem ca să-L ucidă pe Domnul, se poate ajunge la etnociduri în baza unor interpretări profetice. Ca să nu vorbim că „opera” Left Behind pune în pericol tot neamul românesc! 🙂

   • Fr. Ionescu, in Betleem au fost zeci de copii, nu mii.
    Sinteti cumva impotriva pedepsei cu moartea?
    Sper sa nu, chiar nu vreau sa folosesc termenul „liberal” in legatura cu numele Ionescu. 🙂

    • Nu a fost vorba doar de Betleem ci de întreaga regiune.
     Nu sunt în favoarea pedepsei cu moartea, dar sunt în favoarea unui regim (mult) mai auster (pâine și apă, munci de ocnă și condiții de peșteră) în pușcării. Timpul este o oportunitate la pocăință. Aș lăsa în grija lui Dumnezeu când să îl curme. Pe criminali i-aș închide pe viață (aș desființa sistemul de ”parole”).
     Nu-i chiar liberal, nu?

   • Val, deci e clar ca exista o diferenta mare intre ucidere premeditata cum a fost atentatul lui Bohnoffer si omor print-un accident sau legitima aparare a vietii tale sau a familiei tale…

    Cum ai raspunde la intrebarea: daca ai putea calatori in timp ai putea sa-l ucizi pe Hitler? Cand avea cinci ani?

   • Chris,
    Sa omori un copil nevinovat doar pt ca intr-o zi el va omora pe altii, nu cred ca as putea sa fac asa ceva… Dar, nu vad nimic rau, IN TIMIP DE RAZBOI, sa omori dusmanul (in cazul asta fiind Hitler)…Cred ca legile difera in timp de pace de cele in timp de razboi..
    Eu as defini diferit ‘a ucide’: nu neaparat sa omori premeditat, ci fara motiv justificat si fara a avea dreptul.

 2. Dietrich Bonhoeffer făcut parte din complotul care organizase uciderea lui Hitler, din nefericire eşuată. A fost pastor, ca şi dvs. Cum comentaţi? aţi fi refuzat să participaţi la un asemenea atentat?

 3. Fr. Ionescu,

  ce invata americanii astia la scoala ? In America, nu se invata istorie universala ? Chiar asa de habarnisti sant unii dintre ei ca, daca intrebi in Romania de Hitler si un boschetar iti spune cine a fost !!!

  Apoi legat de avort, ce facem cu surorile care folosesc anticonceptionale, despre care se stie ca pe langa toate celelalte efecte negative, provoaca si avort timpuriu ( intr-un interval de 1-3-5 zile de la momentul conceptiei ), fara ca femeia sa stie ca a fost insarcinata si a avortat ???

  • Fr. Ionescu,

   comentariul meu asteapta un raspuns.
   Ce facem cu surorile care folosesc anticonceptionale si care unele din ele avorteaza fara sa stie acest lucru ???

   • Sunt împotriva anticoncepționalelor.

   • Fr. Ionescu,

    tot respectul pentru dvs., dar nu mi-ati raspuns la intrebare !!! Eu nu v-am intrebat daca santeti sau nu de acord cu anticonceptionalele !!!

    Ce facem cu surorile care folosesc anticonceptionale in diferite forme si care avorteaza fara sa stie ???
    Va rog un raspuns concret la intrebare.

   • Remus, opinia mea este ca aceasta tine mai intai de decizia in familie ( vorbesc de cupluri ) – intre ei si Domnul si capii de familie au o responsabilitate extrem de mare. La urma urmei vom fi responsabili pentru orice actiune. Daca vreun cuplu are dubii cu privire la acest subiect si cer sfatul Pastorului, este altceva. Pastorul le poate oferi sfaturi, la fel si un counselor cu pregatire in aceasta latura. Un pastor nu are cum sa stie cine in biserica foloseste aceasta metoda, si cine nu si este un subiect sensibil care tine de familie in primul rand.
    Unele biserici abordeaza acest subiect in cadrul intalnirilor de familii tinere. Este o binecuvantare ca mai sunt counselors ( femei crestine ) care sunt foarte pregatite in aceste subiecte si prezinta informatii foarte clare femeilor sau cuplurilor.
    Be blessed!

 4. Cutremurator………si gindul ma duce la statistica din Romania, unde in ultimii 20 de ani au fost inregistrate peste 20 de milioane de avorturi, la o populatie de 20 de milioane aproximativ. Comparativ cu America ( la 300M au fost 50M de avorturi) Romania este de cel putin 6 ori mai vinovata la acest capitol. Cu adevarat trebuie sa ne rugam pentru mintuirea neamului nostru!

  • artistule,

   calculul tau despre Romania este unul eronat. Cauta cifrele corecte in ce priveste numarul de avorturi dupa o statistica facuta pe perioada 1990-2008. Cifra reala este sub 7 milioane de avorturi oficiale.

   • REMUS, nu e calculul meu, m-am documentat inainte de a scrie ceva, spre deosebire de tine care arunci numere si ironii la intimplare. Citeste paragraful de mai jos si apoi foloseste linkul pe care ti-l pun la dispozitie gratis daca vrei sa vezi articolul in totalitate.

    „A study of Romanian Population Services shows
    that 97% of the Romanians heard about a contraceptive
    method. However, for every 1.000 new born children
    with approximation there are 1.200 abortions. This data is
    only that which is centralized in state clinics and hospitals.
    A good part of women preferred to do the abortion in
    particular clinics.
    In 1990 Romania had 1 million abortions. Romanian
    Population Services confirmed that there were 11 million
    abortions between 1989 and 2000, but the number does
    not include the abortions from the particular clinics.”

    ……………11 milioane de avorturi oficiale (cum iti place sa le numesti) numai intre 1989 si pina in 2000 sunt confirmate plus ca au mai trecut 11 ani de atunci, deci cele 7 milioane ale tale nu stiu de unde le-ai scos……….

    From:
    Penn Bioethics Journal
    Vol. II, Issue ii
    Spring 2006

    http://www.bioethicsjournal.com pagina 25

    under title: Abortion: Pro and Contra
    First Author: Laura Jebereanu, University of Medicine and Pharmacy “Victor Babes,” Romania
    Collaborating Authors: Diana Jebereanu, Roxana Alaman, Andra Tofan, Sorin Jebereanu,
    Sebastian Pauncu
    Faculty Sponsor: Enache Alexandra, MD, PhD

 5. Din pacate cred ca Romania sta si mai prost la capitolul avorturi.
  Conform statisticilor oficiale (anuarul statistic al Romaniei 2009) in perioada Ianuarie 1990 – Iunie 2007 au avut loc in RO 7 121 194 de avorturi. Probabil ca numarul este ceva mai mare, avand in vedere coruptia din sistemul medical (care face posibile avorturile la cerere pt sarcini mai avansate decat prevede legea, si care, evident, nu se declara).
  Vorbim de peste 7 milioane de copii omorati in 17 ani jumatate la o populatie de vreo 21 milioane. Adica peste un sfert din ce putea fi azi populatia Romaniei a fost decimata de acest flagel. Mult prea mult.
  Cele 53 de milioane din USA nu-mi dau seama exact la ce perioada se refera. (am vizionat clipul un pic pe sarite.) Si in plus e vorba de o populatie de vreo 300 milioane. Nu incerc sa caut circumstante atenuante americanilor ci doar incerc o asezare a datelor in acelasi context. Pentru o comparatie rezonabila.

  • Ar merita mentionat ca in aceeasi perioada s-au nascut in Romania doar 4 273 289 copii. Si au murit 4 746 344 romani.
   Adica la fiecare 3 copii nascuti s-au facut 5 avorturi (plus inca 3 morti din alte cauze).
   Din pacate nu am datele exacte din USA ca sa facem o comparatie si in acest sens.

   • Numai in anul 1990 Romania a performat aproape un million de de avorturi! Trist ca a venit „libertatea” post revolutionara si la romani.

 6. Apropo de Hitler si de avort. Am participat la o discutie aprinsa despre avorturi. Undeva in toiul discutiei cineva intreaba ipotetic pe o mama si un tata de 12 copii daca ar fi luat decizia sa avorteze stiind ca o sa se nasca Hitler. Raspunsul? Si daca stiam ca s-ar naste gemeni de Hitler n-am fi putut sa facem asa ceva 🙂 . Oameni simpli, dar care nu incurca lucrurile..

 7. Video-ul a meritat vizionarea intr-adevar. Aici se invata in scoli in trecut ( sper ca si acum! ) despre Hitler si holocaust dar probabil ca din cei intervievati i-au lasat pe video pe cei mai putin inteligenti 🙂 Tot in scoli aici ( NU in toate ci mai mult in cele mai bune si conservative ) se invata despre avort si folosesc materiale chiar foarte bune! Din pacate, sub ‘Obamanation’ si in viitor informatiile despre avort se vor diminua in scoli si de fapt avortul va fi chiar incurajat. Trebuie informatii foarte serioase asupra consecintelor avortului dar si a tipurilor de avort care sunt la dispozitia femeilor ( avort prin aspiratie, prin chiuretaj, avort cu hormonul prostaglandine, avort prin operatie cezariana si avort cu RU 486 )- toate extrem de groaznice! Avortul e un pacat si in acelasi timp o crima!
  Si pentru ca suntem la acest subiect si sunt femeie si in acelasi timp crestina, imi permit sa adaug despre folosirea anti-conceptionalelor. Stiu ca este un subiect extrem de sensibil pentru multe femei tinere/cupluri insa cred ca si acesta este extrem de important si trebuie evaluat cu multa atentie si intelepciune! Sunt total impotriva si cred ca folosirea lor este un pacat! Si aceasta metoda impiedica o sarcina pe care Dumnezeu ar putea sa o aiba in planul Sau! In acelasi timp, aceste medicamente sunt foarte nesanatoase corpului ( ele continand hormonii estrogen and progesterone ). Ceea ce ma bucura mult este faptul ca am vazut in experienta mea de lucru sute de femei crestine americane care NU aleg aceasta metoda si aleg sa aiba copii si sa fie grateful to God! Ceea ce ma intristeaza mult este faptul ca sunt foarte multe femei crestine romance care aleg aceasta metoda!!! VIATA INCEPE IN MOMENTUL CONCEPTIEI SI TOT VIATA O DA DUMNEZEU! Sa nu ne jucam cu aceasta!

 8. Pana in prezent aproximativ 1.21 milioane de avorturi au avut loc in Statele Unite ( sursa: CDC-Centers for Disease Control and AGI ).
  Cel mai mare numar de avorturi raportat este si ramane California, urmat de Florida (91,954 ), NYC (90,870) and Texas (80,886).
  Cele mai putine avorturi s-au facut in Wyoming, South Dakota and North Dakota.

  Society in general has taken on a great disrespect for human life, and SADLY it has creeped into churches now as well.

 9. If somebody still have doubts about abortions for ”special” reason, please watch this picture and read the article.

  (…)
  Prea grafic

 10. Numarul de avorturi mentionat mai sus a fost pe an!
  Din 1973 pana in prezent ( mentionat si in video ) aprox. 52 milioane!

 11. @ eLioR
  Este nebiblic să declari un om demon.
  Sunt două entități separate.
  Oamenii pot fi influiențați, opresați sau posedați demonic, dar tot ființe umane sunt și în situații de acesea merită întâi compasiune. Așa că noi, indiferent de faptele comise de alții, nu putem curma firul vieții unei ființe umane.

 12. Problema cu condamnarea lui Hitler, incepand cu perioada…prenatala, este bizar asociata cu problema avorturilor. Nu copiii conceputi in circumstante mai mult sau mai putin legitime sunt vinovati de incercarea lor de a veni pe lume ci, imaturii si impatimitii parinti asociati astfel incidental (doar de dragul sexului ca mod de viata) intru conceperea viitorului embrion-om, impreuna cu inconstientii si iresponsabilii parinti care, dupa ce au dat nastere unor copii uneori nedoriti, nu le dau educatia sanatoasa pentru a deveni cu adevarat oameni (vezi cazul ucigasului scandinav care a facut aproape 1oo de victime in Norvegia), inclusiv directiile gresite de asociere ale viitorului om…
  Ziceam, problema aceasta asociata cu avorturile este pe cat de complexa pe atat de plina de o simplitate practica tiganeasca.
  Tatal isi incarca droaia de puradei in caruta iar ultima se urca mama…piranda. La un moment dat un copil cade din caruta. Nevasta tiganului isi intreaba sotul:
  „Dada, ce facem. Oprim caruta sa recuperam copilul sau…facem altul !”
  Va asigur ca nu-i nicio ironie in aceasta afirmatie.

  Lacuna de solutii corecte este determinata de lipsa existentei vreunei prezente sau influiente divine in sistemul nostru de gandire. Totusi, porunca „Sa nu ucizi” implica toata gama complexa de circumstante in care se poate premedita si savarsi curmarea unei vieti.
  Si-apoi, „Razbunarea este a Domnului !” Doar El il pedepseste si pe Hitler si pe…pretinsii parintii, inconstienti si iresponsabili in conceperea si apoi educarea copilului…

 13. sa nu ucizi…nici macar cu vorba

Trackbacks/Pingbacks

 1. Hawt Post – 28 septembrie 2011 « Romania Evanghelica - 28 septembrie 2011

  […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2011/09/28/holocaust-in-america-peste-53-de-milioane-de-victi… […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: