FESTIVALUL FANFARELOR DIN CHICAGO LA ROMANIAN BAPTIST CHURCH – PASTOR VALENTIN POPOVICI

Astăzi la Biserica Baptistă din Chicago a avut loc o întâlnire sărbătorească a comunității evanghelice din Chicago. Au participat peste 100 de fanfariști de la Bisericile RBC, Betania, Golgota, Ghetsimani și Elim. Imnurile au fost pregătite cu deosebit profesionalism de dirijorii participanți. Pastorul Valentin Popovici și biserica pe care o păstorește au oferit o ospitalitate de excepție. Programul a avut loc în două sesiuni (între 5 și 6:30 pm, iar apoi de la 7 la 9 pm).

Scurte mesaje au fost prezentate de păstorii bisericilor menționate. De asemenea, dirijorii au avut scurte luări de cuvânt. O adunare de părtășie binecuvântată, o atmosferă caldă, o amintire de neuitat! O mulțime de tineri care cântă în formațiile muzicale ale bisericilor noastre, dovedind odată în plus că serviciile tradiționale românești au viitor!

Anticipăm și alte asemenea întâlniri!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

3 răspunsuri sa “FESTIVALUL FANFARELOR DIN CHICAGO LA ROMANIAN BAPTIST CHURCH – PASTOR VALENTIN POPOVICI”

 1. Daca doreste cinea hrana tare :
  http://elimro.com/index.php?option=com_hdflvplayer&view=player&layout=playerlayout&Itemid=8
  Domnul sa va binecuvinteze si pe mai departe cu bogatiile Sale,
  pentru a da hrana pe care El doreste sa o primim.

 2. Pace!

  Am lansat site-ul http://www.satanism.ro pentru a-i ajuta pe cei care vor sa renunte la ocultism. Va trimitem mai jos pagina de deschidere.

  Suntem interesati de promovarea pe bloguri si site-uri crestine, pentru a informa crestinii cu privire la pericolele ocultismului si pentru a gasi parteneri.

  Sunteti de acord sa facem schimb de linkuri? Daca da, va rugam sa ne anuntati.

  Echipa Eliberare de sub puterea intunericului

  http://www.satanism.ro

  http://www.satanisti.ro

  Dacă eşti satanist sau vrăjitor, vrem să ştii că Dumnezeu te iubeşte foarte mult

  „Poporul care umbla în întuneric vede o mare lumină; peste cei ce locuiau în ţara umbrei morţii răsare o lumină.” (Isaia 9:2)

  Crize, epidemii, catastrofe, conflicte, dezordine sunt doar unele dintre cuvintele pe care le auzim frecvent in ziua de astăzi. Oare este pură întâmplare situaţia în care ne aflăm, sau am fost conduşi aici? Prin acest proiect ne propunem să te informăm cu privire la lucruri mai puţin cunoscute, cu privire la ceea ce va urma, şi să îţi arătăm singura cale de a fi eliberat – Isus Hristos.

  Dacă te afli în căutarea adevărului spiritual, misiunea noastră este să te ajutăm să testezi alegerea pe care eşti tentat să o faci, înainte de a te implica pe viaţă într-o spiritualitate care poate să te ducă în direcţia greşită.

  Dacă ai fost implicat în satanism, vrăjitorie, magie, spiritism, New Age, mormonism, francmasonerie sau illuminism, suntem aici pentru tine. Oferim consiliere biblică, rugăciune, încurajare şi resurse. Suntem dedicaţi Domnului Isus Hristos, care ne-a scos din împărăţia întunericului şi ne-a adus la lumină, şi urmăm modelul Său, fiindcă Lui nu Îi era teamă să petreacă timp cu cei nedoriţi de societate, ca să le arate Calea, Adevărul şi Viaţa.

  Vrem să te asigurăm că nu îi urâm pe satanişti sau vrăjitori, nici nu promovăm o astfel de ură. Oricine crede că este în ordine să loveşti, să persecuţi sau chiar să omori un satanist sau un vrăjitor în Numele lui Dumnezeu o face dintr-o gravă neînţelegere a Evangheliei. Isus ne-a chemat să iubim toţi oamenii. Totuşi, te iubim suficient de mult încât să îţi spunem adevărul: ocultismul nu îţi va oferi răspunsurile spirituale pe care le cauţi. Numai Isus o poate face.

  Orice ai fi sau orice ai fi făcut, există speranţă şi poţi fi salvat prin credinţa în Isus Hristos. Satan este învins, Isus este viu. El este mai tare decât împărăţia întunericului. Nu mai este nevoie să duci viaţa pe care ai dus-o şi să trăieşti în teamă. Te încurajăm să renunţi la ocultism şi să Îi ceri lui Dumnezeu să îl îndepărteze din viaţa ta. Vino la Isus Hristos chiar acum şi primeşte darul fără plată al salvării şi vieţii eterne.

 3. Isus Cristos nu a recomandat apostolilor nici orchestre nici FAMFARE nici grupuri de lauda nici pastori de tineret.Ci le-a zis–Voi veti primii o PUTERE si cu aceasta au plecat sa propovaduiasca evanghelia.Aviz bisericilor Penticostale cari sant pline deorchestre si fanfare.Oare n-ar trebuii sa ne orientam mai mult in prezenterea acelei puteri promisa de Isus si data prin Duhul Sfant?Va doresc tuturor un timp de reala meditatie insotit de un spirit de revelatie. God Bless you.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: