SEARĂ SPECIALĂ DE COLINDE – BISERICA ELIM, CHICAGO – DUMINICĂ, 18 DECEMBRIE, 5 PM

Transmisiune live AICI.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

2 răspunsuri sa “SEARĂ SPECIALĂ DE COLINDE – BISERICA ELIM, CHICAGO – DUMINICĂ, 18 DECEMBRIE, 5 PM”

  1. Postez aici pt ca vreau sa aduc in prim plan subiectul ecumenismului. In Romania (cel putin in Timisoara) dupa 90, se face anual ‘marsul invierii’ format din toate cultele crestine. Sa vedeti acolo compromise. Am fost si eu o data in 94 si mi-a venit sa vomit cand am vazut cum pastorul penti de atunci de la Biserica mare–i.as spune numele dar, fiind vb de un necarismatic, veti edita oricum :)– era numai cu ‘Preafericitul’ si ‘Preasfintenia sa’ in gura. S.a facut si „evanghelizare” in final, in parc, dar tot pastorul penti s.a adresat multimii ortodoxe cu: „Dragi frati crestini”. Culmea ipocriziei! I-a scos din ocara fr Daniel Matei (carismaticul–da, un carismatic!) caruia i „s.a dat voie” sa faca o rugaciune inainte de predica–a fost singurul care a spus lucrurilor pe nume public si a cerut cercetarea cu pocainta. Restul, au lingusit doar.

    Concluzia 1: NU MA DERANJEAZA O ADUNARE ECUMENTICA, daca ar fi una bazata pe sinceritate si ingaduinta crestina, dar asta nu e unitate, e fatarnicie. Eu stiam pozitia acelui pastor fata de ortodocsi si mai ales fata de popi–f antagonista, dar de ochii lumii s.a facut de 2 bani.
    Concluzia 2: Pustan nu e pionier intre penti in ecumenism.

  2. LA AMANDOUA POSTARILE DESPRE COLINDE SE PARE CACI NU SUNT AMATORI LA COMENTARI(NICI PREA MULTI CRESTINI ADEVARATI NU INDRAGESC ASEMENEA ACTIUNI DE INTRECERE FAMILIARE.)POATE SAR PUTEA OPRI DACA NU AU NICI UN CASTIG SPIRITUAL,CI NUMAI DE CONCURENTA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: