ABC ”GOOD MORNING AMERICA” NU SE DEZMINTE, ÎNĂBUȘĂ ADEVĂRUL

Am scris despre miracolul pe care l-a înfăptuit Dumnezeu în familia Teodorescu din Phoenix, Arizona. Micuțul Caleb este în viață și fără leziuni cerebrale după ce s-a înecat și a fost considerat mort. Familia Teodorescu a dat interviuri atât la stațiile de televiziune locale cât și la cele naționale (”Good Morning America – ABC). Ei L-au lăudat pe Dumnezeu și au declarat că a fost o minune. Materialul a fost (ne mai mirăm?) editat. Iată un comentariu al fratelui Chris Prunean (fiul pastorului Nelu Prunean de la Biserica Bethel din LA), medic anestezist:

Ovi Teodorescu, tatăl lui Caleb, și-a postat pe Facebook dezamăgirea cu privire la felul cum media națională a prezentat interview-ul. Intenția familiei a fost să scoată în relief minunea făcută de Dumnezeu în familia lor, dar media a editat acest aspect.
Totuși, canalul local din Arizona a fost mult mai fidel dorinței familiei în reportaj și au prezentat mulțumirile lor către Dumnezeu.

Am studiat cazul din foarte multe articole publicate pe net, din interview-urile doctorului la TV și o conversație cu Ovi. Este foarte remarcabil faptul că evenimentele critice din resuscitarea copilului au decurs în mod exemplar. Chiar acest aspect este o minune!!! Foarte rar se poate spune acest lucru când discutăm un caz de felul acesta. Nu vreau să intru în detalii fără permisiune, dar este foarte clar pentru mine că Dumnezeu a fost în control în tot ce s-a întâmplat.

Ca medic anestezist pot să spun că cel mai surprinzător lucru din acest caz (aici este miracolul) este faptul că creierul lui Caleb a fost normal la primul MRI la câtva timp după o resuscitare de circa 52-55 min. Oricine cu experiență în domeniu știe că creierul se umflă și presiunea intra-cranială crește din cauza absenței oxigenului, lucru devastator pentru creier. Dar acest proces patologic nu s-a întamplat cu Caleb. Cand coma indusă a fost retrasă, s-a trezit normal, fără deficiențe… Slavă Domnului pentru acest caz minunat!

Zicem și noi Slavă Domnului! și ne exprimăm din nou regretul pentru încă o oportunitate ratată de media lumească, materialistă și împotrivitoare față de Dumnezeu de a raporta ADEVĂRUL!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

7 răspunsuri to “ABC ”GOOD MORNING AMERICA” NU SE DEZMINTE, ÎNĂBUȘĂ ADEVĂRUL”

 1. Post publicat pe facebook de Ovy Teodorescu:

  Desi deosebit de multumitori lui Dumnezeu pentru re-aducerea la viata a fiului nostru Caleb,atat cat si doctorilor si asistentelor medicale din cadrul spitalului Banner Thunderbird din Phoenix Arizona care au fost alaturi de noi prin aceasta grea incercare,suntem profund dezamagiti de felul in care mass-media a reusit,ca de obicei de altfel,sa intoarca si sa rastalmaceasca lantul evenimentelor, asa incat sa reiasa ca o hipotermie indusa de doctori a salvat viata copilului.Caleb nu a avut creierul umflat si nici sangerand cand i-au facut primele teste,cat si nici pe parcurs,iar testul MRI facut in timp ce el era inca in coma a treia sau a patra zi,arata creierul unui copil normal fara nici un fel de leziuni.

  Vreau sa fac foarte clar ca ce auziti din mass-media despre aceasta asa zisa „procedura de inghetare” nu este ceea ce a salvat viata copilului,ci puterea lui Dumnezeu care a zis in dreptul lui: VIATA!

  • Sotia mea lucreaza in cadrul medical si mi-a spus ca nu e posibil ca prin interventia doctorilor copilul sa se faca sanatos in situatia de fata..Deci e minunea lui Dumnezeu.Sa-I dam tot creditul Lui..

 2. Iată încă o dovadă că Dumnezeul nostru nu este un Dumnezeu de domeniul trecutului, ci este Viu şi Lucrător – ieri, azi şi în veci! Strigăm pe toată blogosfera: SLĂVIT SĂ FIE DOMNUL!

 3. Acest fenomen l-am observat si eu… 😦 Se pare ca cei din media au o oroare organica la ideile de divinitate, dreptate si traire in ascultare de Dumnezeu… Inca nu am prea gasit exceptii…

 4. Mă bucuri cind aud că si alti experimentează puterea de vindecare a lui Dunezeu, şi împreună să putem mărturisi căci Dumnezeul nostru şi azi face minuni .

 5. O stare de hipotermie ar fi avut alte consecinte nefaste, daca ar fi fost indusa, la o virsta asa frageda, cind copiii racesc atit de usor;
  sustinind o temperatura scazuta tocmai la nivelul creierului.Hmmm.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: