DIN NOU GRECIA: PEDOFILIA ESTE O CONDIȚIE MEDICALĂ?

Auzi dom’le! Deci, sărăcuții de ei au nevoie de tratament medical! Pe banii Comunității Europene? Bine că nu trebuie să lăcrimăm de mila lor! Cu abandonarea copiilor (nu în stradă) i-am mai înțeles, dar cu asemenea monstruozități, grecii își merită soarta.
Articolul AICI.

20120112-113829.jpg

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

6 răspunsuri sa “DIN NOU GRECIA: PEDOFILIA ESTE O CONDIȚIE MEDICALĂ?”

 1. Iudeii, intradevar, cerminuni, si Grecii cauta ,…. intelepciune. Dar nu de la Dumnezeu ci de la U.E.Fluxul de informatii rele sipacatoase vin ca un tavalug , din toate partile.Daca batranul Pavel ar mai vizita pe cei din Atena ,oare ce le-ar mai predica?Daca si zeii lor tac.Olimpul este pustiu .pe muntele Athos doar Gigi8 Becali al nostru mai urca s a-si oxigeneze plamanii plini de miresme dimbovitene , ce sa mai asteptam de4 la greci.Celebrullor cal sta la potcovit pe undeva prin catacombe , iar alesii incearca ultimele strategii. Cineva spunea ca de la grecii sa nu primesti daruri. Acum cred ca si ei au nevoie de DARuri. Doamne , deschide-le ochii!

 2. Si cand te gandesti ca…”onorabilii” cetateni ai Sodomei il somau pe Lot sa-i predea in bratele lor calde de homosexuali pe ingerii gazduiti la el(Genesa 19:5-11)…atunci ce sa ne mai miram de legile care revin in forta la un interval de…3910 ani ! Adica, anul 1898 inainte de Hristos, cand avea loc „petitia sodomitilor, plus 2012 dupa Hristos, totalizeaza exact 3910 ani !
  Cat despre interdictia sodomitilor, adica scoaterea lor in afara legii morale a lui Dumnezeu in Deuteronom 23:1-18, aceasta este publicata in „MONITORUL OFICIAL al Legii lui Moise” in anul 1451 inainte de Hristos !. Iata stipluarea interdictiei sodomiei si nu numai, in articolul de Lege: „Să nu fie nicio curvă din fetele lui Israel şi să nu fie niciun sodomit din fiii lui Israel. (Lev 19.29; Prov 2.16; Gen 19.5; 2Imp 23.7);
  Să n-aduci în Casa Domnului Dumnezeului tău, câştigul unei curve, nici preţul unui câine, ca împlinire a unei juruinţe oarecare; căci şi unul şi altul sunt o urâciune înaintea Domnului Dumnezeului tău.” (Deuteronom 23:17-18)
  Adica, venirea Domnului este aproape (si pentru sodomiti ! (Apocalipsa 21:8; 22:15)

  ACESTA ESTE LINK-UL IN LIMBA ROMANA:
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/grecia-pedofilia-si-sadomasochismul-trecute-de-guvern-pe-lista-dizabilitatilor-960977.html

  • Si ca o completare, as dori sa remarc faptul ca „Bisericile” Sodomitilor, pe timpul imparatului Iosia, se aflau chiar in Casa Domnului ! (2 Regi 23:7; 1Regi 14:24; 1 Regi 15:12) Curat-murdar, nu-i asa ?
   Oare masturbarea (onania cu pacatul lui Onan din nu-i tot un fel de sodomie…usoara ? Ca si drogurile: „USOARA” pentru ambele sexe !
   http://dexonline.ro/definitie/ONANIE
   Ne place sau nu ne place, tainuit sau condamnat, pacatul onaniei este condamnat cu moartea de insusi Dumnezeu in Ganesa 38:8-10) Chiar daca pacatul Onan consta in cea mai rudimentara masura contraceptiva, „el varsa samanta pe pamant” sinonima cu masturbarea ! Era impotriva poruncii divine de a procrea viata: „Cresteti, inmultiti-va…” din Genesa 1:28 !
   Doamne, oare cati onanisti tainici si ascunsi dupa percepte aparent legaliste si morale, ne dau noua sfaturi duhovnicesti in aceste ziele de pe urma ale mileniului trei ? Doar tu ii cunosti !
   Desi Tamar si Rut Moabita, fac parte din genealogia Domnului Isus,, as dori sa sublinez ca pacatul lui onan nu submina numai perpetuarea rasei omenesti ci chiar Intruparea Fiului lui Dumnezeu ! De aceea a fost pedepsit cu moartea !
   Împotrivirea lui Onan ţinteşte, aşadar, nu perpetuarea speciei omeneşti, ci întruparea Fiului lui Dumnezeu!

 3. Scriam in ceva zi in urma despre faptul ca politica nu prea este pentru crestini.Si spun aceasta pentru ca nu este in totalitate valabil. Daca in anumite functii ale cetatii pot ajunge crestinii, acele cetati pot fi fericite ca vor avea o calauzire care v-a veni prin Duhul Sfint care va salaslui in crestinii dedicati conducerii
  .Dar, intrucit aceste lucruri sunt foarte greu de realizat intrucit lumea si politica veacului acestuia au stapinul lor, vreau doar sa va spun un gind:
  – cu ce metoda a lucrat si lucra satana ca sa duca lumea la ruina?
  Si ca raspuns, uitativa ca de data aceasta criza si recesiunea au avut la baza o activitate ce se dorea „de asigurare sociala si de sanatate si de accidente….”si pina la urma de saracirea populatiilor si concentrarea maselor de bani in miinile citorva „vai de ei”. Spun aceasta pentru ca pe glob se produce cam la fel, natura nu si-a epuizat resursele pentru ca de fapt doar se muta de ici colo, …s asa mai departe. Doar cei ticslosi care adunind banii din circuit si nevrind sa inteleaga cum au ajuns la ei pentru ca a doua cale de stringere a banilor ramin dobinzile bancilor.Ei iti dau 10 lei si iti iau inapoi 25 si aceasta se multiplica tot in favoarea detinatorilor bancii.Multi se amagesc ca este un ajutor.Asa o fi.Dar atunci biblia de ce ma invita sa-mi fac bine socoteala cind vreau sa construiesc? Oare nu ca sa ma protejez de cei lacomi? Cine stie.Poate n u este asa.
  Ca sa revin la greci, politica este simpla.Au si ei concentratorii lor de bani, lipitorile si sugativele lor, dar vazind ca s-a deschis aceasta vacuta de muls numita UE care face cam acelas lucru, aduna de la toti si da la cine doreste.Asa au impins in fata aceste categorii unele sodomite alele dmne de casa de nebuni.Este indeajuns sa ne uitam cu ce ultime gaselnite au venit sa ceara fonduri.Si aceasta pentru ca satana ii conduce si ii invata cum pot continua drumul spre pieire.Si nu-si dau seama ca de fapt primind banii ajung „vai de voi”
  Stau si ma intreb: au Muntele Atos!?, au biserica, asa cum este ea.DE CE NU ISI ARATA INCREDEREA SI CREDINTA SI SA STRIGE LA DUMNEZEU NU LA U.E.? Sa vedem o Grecie pe genunchi asa cum face orice familie credincioasa cind se abate cite o primejdie peste ea?De ce la necaz nu fac ca mine: sa cinte Nadejdea mea e Dumnezeu? Zic si eu, dar eu asa cred.Stiu secretul acesta de la ap Pavel si Sila si este verificat ca functioneaza.Dumnezeu nu a spus ca trebuie sa cinte doi sau ofamilie sau tara intreaga.
  Este un gind.Noi sa ne incredem ca Domnul nostru Isus, atita timp cit stam SINCERI linga EL cu nici un chip nu ne va lasa, dar sa nu uitam ca „veti suferi pentru numele meu” Fiti binecuvintati si Dumnezeu sa ne intelepteasca.

 4. Ce ziceti de asta:”Italia a interzis platile in numerar peste 1000 de euro. Si vor scadea plafonul la 300. In Suedia si Olanda deja supermarketurile opereaza exclusiv cu bani electronici. Adica nu ca lumea ar vrea asa. Daca te duci cu cash nu poti cumpara. Cica e o procedura experimentala. Si apoi? Apoi scoaterea cashului. Totul in numele securitatii. „-citat de pe un blog economic romanesc.
  Nu stiu daca e adevarat,dar daca e ,se cam strange surubul

 5. Mihail,
  nu poti afirma insa ca intreg poporul isi merita soarta; cine e vinovat ca stricaiunea e la culme la voi in State, intregul popor?
  La voi se caaatoresc homosexulaii, ca si crestini, ce atitudine ati luat?
  Ati facut petitii? ati adunat semnaturi?
  Fiul meu a stat f mult la Athos si se duce mereu;
  si e un infrinat in toate domeniile, cum sunt putini credinciosi; ce vina are Athosul:
  trebuia sa-l impuste pe BEcalii al nostru?
  De unde stie cineva cine merge la Athos? din citi cunosc numai eu si is putini doar, merg doar cei care cauta un loc retras de rugaciune.
  Avem noi voie sa vorbim de rau un popor intreg, acelas lucru il meritam , sa fim rasi de pe suprafata pamintului, pt. ca am ajuns la un crestinism caldicel care nu sperie o broasca si nu misca un purice;
  ne plac bogatiile si ne distram, in loc sa plingem.
  Mihail , cit mai ai vreme , fugi din State. :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: