CU AȘA PICIOARE, CA ȘI CÂND AI AVEA MÂINI

Nu m-aș mira să fie trucaj! Se pare că nu…

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

3 răspunsuri sa “CU AȘA PICIOARE, CA ȘI CÂND AI AVEA MÂINI”

  1. „if there is a will, there is a way”

  2. NU.Nu este trucaj,sunt cunoscute cazuri multiple. Handicapurile in general dezvolta capacitati nebanuite.Sa le spunem adaptabilitati. Se cunosc cazuri de pictori folosind picioarele, chiar si in Romania se cunoaste un caz cind foloseste picioarele la scris. Sunt lucruri cred dintr-o zona pe care noi ,cei „normali” o vizitam mai rar. Dar fr Pastor, si acest lucru cred ca este un bun moment de meditatie si de indemn la a multumi lui Dumnezeu pentru integralitatea noastra, corp si si minte.Fiti binecuvintat.

  3. Ati fi surpinsi de ce este in stare creierul omenesc (nu ma refer la mintea omeneasca ca la asta nu ne mai mira nimic)…

    Cel mai extrem exemplu pe care l-am intilnit in medicina este recuperarea copiilor care au trecut print-o operatie de hemispherectomy (tradus = hemisferectomie?) unde una dintre hemisferele creierului (jumatate din creier) este scoasa pentru ameliorarea convulsiilor. Acesti copii de obicei in varsta de un an sau doi, invata sa functioneze doar cu o jumatate de creier, chiar sa umble pe ambele picioare. Extraordinar!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: