UN SFAT TENDENȚIOS

Nu i-am publicat comentariul! Mă feresc să răspund oarecum pe măsură și nu doresc să injectez mai multă amărăciune într-un dialog și așa foarte polemizat. Totuși, pe lângă particularitățile tendențioase care insinuau mai mult, comentatorul (anonim) de care vorbesc m-a sfătuit să-mi văd de treburile mele, pentru că:

 • Acest caz nu ar fi încă finalizat! Ba da, există un document oficial care a tras concluziile finale în mod unanim asupra acestei situații.
 • Mi s-a făcut o trimitere la David și asasinatele lui Ioab, ca și când eu aș fi responsabil de tăietura de sabie și nu cel care s-a compromis, ba mai mult, îmi va veni rândul (la ce?… oricum, am luat-o mai degrabă ca un blestem mai degrabă decât ca o amenințare)…. Insinuarea ar fi că mă bucur cumva de această situație. Fals! Faptul că îmi exprim punctul de vedere nu este deloc manifestarea unei satisfacții malefice. În cel mai rău caz sunt bulversat, cazul nu îmi produce nicio bucurie. Niciuna dintre intervențiile mele cu privire la ceea ce am semnalat pe acest blog nu a fost motivat de o părere de bine, cum să-ți pară bine de asemenea lucruri…
 • Mi se recomandă să-mi văd de ”multele mele probleme”… Tipic! Și de ce mă rog să nu spunem nimic, nu este cazul? Când Evanghelia este călcată în picioare, când păcatul a luat proporții în biserici, să tăcem? Sunt extrem de prudent atunci când este vorba de acuzații. Dacă nu sunt dovezi și martori care să confrunte pe cel inculpat nici nu bag în seamă asemenea zvonuri. Dar atunci când este negru pe alb, o duzină de martori, fotografii sau imagini video se schimbă foaia. În acest caz sunt suficiente mărturii să îmi exprim poziția chiar dacă nu am folosit numele persoanei în cauză. Subiectul este actual prin însuși faptul că se discută peste tot și a ajuns la televiziune și în America și în România. Este datoria noastră să luăm atitudine față de asemenea păcate! În vechime, ca să folosesc și eu un exemplu, pentru a fi siguri că nimeni nu rămâne nepăsător față de o amenințare foarte gravă, a fost tăiată o vită în bucăți și trimisă semințiilor lui Israel ca amenințare!

Ne pare rău că unii dintre noi cad dar prioritatea compasiunii noastre sunt victimele! Ne doare că trebuie să abordăm asemenea subiecte dar cei ce ne provoacă sunt cei care se abat de la calea Domnului!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

22 răspunsuri sa “UN SFAT TENDENȚIOS”

 1. Aduceti-va aminte, frate Ionescu, ca istoria se repeta !
  Si, vorba dumnmeavoastra:
  „Ne doare că trebuie să abordăm asemenea subiecte dar cei ce ne provoacă sunt cei care se abat de la calea Domnului!”

  Cand a ajuns Samuel batran, poporul „a fortat” mana lui Samuel cu subterfugii de tipul: „„Iată că tu eşti bătrân, şi copiii tăi nu calcă pe urmele tale; acum pune un împărat peste noi să ne judece, cum au toate neamurile.”” ( 1 Samuel 8:5)

  Acuma, eu nu am de unde sti (judec dupa cum aud !) daca cei netaiati imprejur (cu inima) au cu ce va „forta mana”.
  Nu stiu daca copiii va sunt mari, nu stiu daca (dar imi place sa am convingerea ca acestia urmeaza calea Domnului…) !
  Lacom de avere nu va stiu (nici din auzite), abateri de la doctrina nu aveti, vicii ascunse, nici atat ! Oare cu ce v-ar putea „forta mana” sa nu dati curs desfasurarii dezbaterii, pe motiv ca inca nu sunt adunate toate probele din rechizitoriu ?
  Si, basca, ar mai fi ceva in subsidiar, un „as in maneca”…de parc-am juca…pocker pe-aicea si ca dumneavoastra cu postare cu tot ati merge pe…cacialma, pe un bluff ieftin si urmarind doar spectacolul, popularitatea si un…loc fruntas in ZeList !

 2. Daca acel comentator este pastor, cum ar reactiona daca i-ati spune ca preconizati sa va stabiliti la el in biserica? Si atunci ar spune ca „o sa va vina randul”? 🙂

 3. Partea trista a dialogului in blogosfera este ca adesea cadem in capcana de a ne harai unii cu altii–ingustii vs liberalii–facand patide, etc si nu cautam sa invatam unii de la altii. E mai mult „unii contra altii” si facem tot ce ne sta in putinta sa-l infudam pe interlocutor (daca nu e din „grupul”/”doctrina” noastra), chiar daca a comentat bine. Nu cred ca o facem intodeauna intentionat si, chiar cand incepem bine si frateste, in timp tindem sa ne impungem mai mult decat sa ne zidim si sa ne apreciam. E o mare pierdere. Sa nu mai vb de clica politica, care intra pe bloguri sa.si (subtil, bineinteles) afiseze situl, sa se puna bine cu unul si cu altul din „greii” lumii evanghelice (si asta nu din dragoste, ca atunci ar fi ok).

  Toate astea te fac sa renunti la a mai interactiona. Oare am putea fi si altfel? Adica sa ne interactionam pe blog pt a ne face mai buni si nu mai rai? Adica sa cautam sa ne zidim, chiar daca ne contram? Oare putem deosebi intre pozitia cuiva asupra unui subiect (fie ea si gresita in ochii nostri? si persoana respectiva? Putem critica fara sa fim rautaciosi?

  • Val din aceasta cauza mi-e leahamite sa mai postez. Ce folos sa intrebi/sa-ti expui ideile cand din start esti etichetat in tot felul de nume. „liberal, comunist, socialist, eretic, nesabuit”. Daca ceri probe biblice ti se da „the silent treatment”. Odata am spus catre cineva pe acest blog ca „a sarit calul” si am fost admonestat (pe buna dreptate). Eu cred ca se poate si altfel….Dar ce conteaza ce cred eu….

 4. Imiplace ca unii stiu totul despre dvstra, ca nu aveti nici macar vicii ascunse;
  of, pina unde s-a ajuns cu linguseala;
  parca aici va judecam acum pe dvstra; roadele o spun
  si multumim Domnului ca dupa roade sunteti cunoscut.
  Omul acela a vrut s aspuna ca oricine poate cadea, cum spune si Cuvintul.
  Desigur ca nu se iau masuri si ca facem parte din lesinul de pe urma.
  Starea bisericii e de plins, si parca nu mai e nicio solutie,
  mai apar lozinci si plapume ori mitraliere de versete, care mai mult incurca.
  Taierea raului de la radacina asta trebuie facut.
  la nivel de Culte trebuie actionat cu putere de Sus si calauzire divina.

  • @Elisa,
   Sora Elisa,
   Dati-mi voia sa va numesc asa, intrucat ori aici, pe blogul fratelui Ionescu, ori pe blogurile fratilor nostri in Hristos, Marius Cruceru, Petrica Lascau, Mesagerul Crestin, Ioan 8, ori chiar pe blogul Fratelui Rasvan Cristian, v-am cunoscut ca o femeie evlavioasa, pioasa si ne-carcotasa ! Ca o adevarata sora in Hristos, vrednica de toata cinstea datorata femeilor mai in varsta !

   Imi place sa cred ca nu m-am amagit singur si ca, de altfel, fiecare ins, in dreptul lui, are perspectiva pocaintei, corectarii din mers, respectului pentru semenii sai si nicidecum „scaunul celor batjocoritori” atat de la-ndemana de multe ori…fiecaruia dintre noi, ca ispita !

   Desigur ca exista destul de mare distanta intre noi, dar aceatsa distanta nu ne indreptateste, nu ne scuza, nu ne motiveaza sa abordam o atitudine straina nici in public si nici in privat (daca mai exista acel „privately”)

   Totusi, as vrea sa va intreb, de ce vis-a-vis de postarea mea cu privire la integritatea lipsita de vicii ascunse a fratelui pator, ma faceti „lingusitor” sau asa cum m-ati facut si altadata „locotenentul fratelui Ionescu”? Ce va indreptateste sa faceti aceste afirmatii ? De ca va transformati limba intr-o sabie cu doua taisuri ?
   Sa nu va renegati propriile afirmatii, va rog:
   „Imiplace ca unii stiu totul despre dvstra, ca nu aveti nici macar vicii ascunse;
   of, pina unde s-a ajuns cu linguseala; parca aici va judecam acum pe dvstra;”

   Aveti o alta convingere despre integritatea fratelui pastor in tinda blogului caruia va adapostiti de atatea ori ? Puneti la indoiala in mod fatis integritatea unui slujitor al Domnului care si in spatiul virtual se lupta tot cu…”fiarele din Efes” pe drep numite asa ?

   Eu mi-am afimat convingerea despre integritatea unui adevarat slujitor al Evangheliei, pastor al turmei lui Hristos !
   Daca aveti o alta convingere, spuneti-o scumpa sora (numai) in Hristos, tot aici, ca este loc suficient pentru toti, fara sa ne-nghiontim cu manie sau cel putin cu rautate prost mascata.

   N-am nimic de-a face cu dumneavoastra asa ca va rog in Numele Domnului Isus, fiti mai rezervata, mai stapanita !

   Stiu ca fiecare isi are carentele lui, deficientele lui, nu-i nimeni perfect dar toti sunt perfectibili !
   Sa-L lasam pe Duhul Sfant sa ne desavarseasca ca madulare vii in trupul lui Hristos, ca pietre vii intr-o Casa Duhovniceasca, zidita si nicidecum surpata !

   Domnul sa va binecuvinteze, caci de mustrat, stiti dumneavoastra mai bine unde trebuie sa fiti mustrata in dragoste si cu dragoste !

 5. …s a deschis cutia Pandorei…,domnule Cristian Ionescu imi permit sa va dau un sfat:nu spalati cojoacele ciobanilor in adapatoarea oilor.

 6. Nu rastalmaciti va rog ceea ce am spus, fie ca sunteti dvstra sau altul;
  la fel gindeam;
  acea consideratie fata de un frate este un lucru si a spune despre el ca STIM ca o persoana nu are vicii scunse e cu totul alta, nu credeti?
  De unde stiti ce vicii are cineva si de fapt nu se potriveste, nefiind un obiesct.
  Viciile noastre sunt dej apacate.
  Mi se pare ca prea puneti accentul de fiecare data pe laude,
  daca nu as aprecia credinciosia fratelui, nici nu as intra aici.
  Ori nu asta facem acum : Tablou de pastor. 🙂
  FARA VICII; dimpotriva , a celor cu vicii. 🙂
  Mi se pare ca v-ati avintat intro zona necunoscuta;
  eu oricum evit a-mi mai manifesta aici apreciereile,
  mi s-a atras atentia in particular,
  ca este mare pericol: caderea in mindrie. 😦

  • @elisa,
   Sora Elisa,

   N-am rastalmacit nimic ci, doar in dreptul meu voiam sa ma asigur ca adminsitrati aceeasi integritate de om nou in Hristos, ca si a celorlalti cu care avem partasie virtuala aici pe blogul fratelui pastor, avand aceleasi simtaminte unii fata de altii.
   Nu l-am „laudat” pe fratele Ionescu spre a-l ispiti sa cada in pacatul mandriei, autoamagindu-se ca a devenit infailibil (peste noapte) datorita laudelor mele sau, ale dumneavoastra sau ale altora ci doar neprihanit (nu infailibil) prin credinta in Domnul Isus Hristos pe care il slujeste.!

   (Si-apoi, subiectul postat este cu totul altul, desi din titlul postarii intelegem ca uneori nu ne prisosesc sfaturile (in special cele netendentioase, cele ne-laudative !)

   Deci, s-o lasam mai usor cu remarcile caci avem mare nevoie de unitate indisolubila a tuturoa celor ce „vizitam” acest blog si stam frecvent „la masa” cu fratele Ionescu, ca gazda a noastra atat de ospitaliera. Si asa dau destui buzna cu pacatul diversiunii impotriva Cuvantului Sfant al lui Dumnezeu !
   Vorba cuiva poposit de curand: „sa nu ne spalam blanurile…” facand-o de…oaie ! Cred ca stiti la ce ma refer si macar in privinta aceasta sa fiti de acord cu mine !
   Cu ingaduinta, v-as propune sa ne oprim aici !
   Domnul sa va binecuvinteze !

   • @ acciduzu
    Arata si tu maturitate spirituala. Si ce daca o sora ti-a spus ca esti lingusitor. Nu esti? Bucura-te. Vai de mine ne plingem de parca ne-a impuscat cineva in picior.

   • @Iosif,
    Ma vedeti pe mine ca m-as plange cum ca as fi…”impuscat in picior” Daca da, atunci as fi lipsit de acea maturitate spirituala de care vorbeati. ! Totusi nu acesta este „THE POINT !
    Apreciez totusi atentia cu care ma…”invredniciti” !
    Inseamna ca ma aveti la…inima ? Sau doar va faceti „simtita” prezenta pe-aici ? Fiindca tot am fost catalogat de prea-scumpa noastra sora cum ca as fi „locotenentul fratelui Ionescu” va urez eu in locul dansului: „Bine ati venit ! Ce ne-ati adus deosebit ?”

    Inchei cu aceeasi afirmatie apoteotica citata mai jos:
    „Suntem niste imperfecti deocamdata, chiar daca nu ne preaplace sa o recunoastem.”

   • În limba română, cînd spui cuiva că are un viciu, nu e acelaşi lucru cu a-i spune că are defect sau păcat. Consultînd DEX-ul, am putea să cădem la învoială că n-ar fi mare deosebire, deşi există.
    A bănui că cineva are defecte pe care le ascunde cu grijă nu e totuna cu a presupune că omul acela are vicii nemărturisite.
    Viciul presupune, mai degrabă, o plăcere ascunsă şi nepermisă, pe care individul şi-o satisface chiar dacă ştie că e rău ce face (creştinii homosexuali, beţivanii, fumătorii, afemeiaţii, avarii, etc.). El te roade şi la urmă ajungi să fii robul lui, al viciului respectiv.
    Dar tot aşa, viciul poate fi folosit ca defect: viciu de procedură la aplicarea unei legi, viciu de poziţie la masă, etc.- or nu cred că Elisa sau ceilalţi comentatori au avut în vedere acest sens.
    Viciul nu e sinonim cu păcatul; aş spune, mai degrabă, că viciul e o maşină de făcut păcate.
    Cu alte cuvinte, cînd vorbesc despre un creştin şi cu atît mai mult despre un pastor, pînă la proba contrarie refuz să cred că are vreun viciu. Viciul este incompatibil cu Duhul. Ei nu pot locui în acelaşi trup.
    Cu alte cuvinte, nu cred că Aciduzzu l-a linguşit pe Cristi Ionescu, ci a procedat frăţeşte.
    Să mă ierte Dumnezeu dacă greşesc, dar Elisa este tipică pentru creştinii care strecoară îndoiala în biserică, pornind uneori chiar de la premise biblice, că nu trebuie să ai încredere în om, oricare ar fi acela.
    Tot astfel, nici creştinul care, prin Cristos, a scăpat de vicii, nu este automat neprihănit. Lipsa unui lucru nu presupune existenţa celuilalt.
    Nici apostolul Pavel nu ar fi avut temeritatea să spună despre sine că este neprihănit precum Cristos, Mielul lui Dumnezeu.

   • @ acciduzzu
    pe blog comenteaza cine vrea .Totusi ti-am scris cu frica de Domnul si in curatie de inima.Nu incerc sa aduc lucruri noi.Ca doar si apostolii spuneau aceleasi lucruri si ne erau de folos..God bless you

   • @Iosif,
    Corect ! Asa cum ati spus:

    1. „…pe blog comenteaza cine vrea”.

    2. „Totusi ti-am scris cu frica de Domnul …”
    Frica de Domnul pentru cine, sau pentru ce ? Probabil pentru afirmatiile facute despre lipsa mea de…”aturitate spirituala”. Aceasta aduce a invinuire pe nedrept, intrucat nu ma cunoasteti catusi de putin. Ori astfel de afirmatii gratuite va costa. Ar trebui sa va fie frica de Domnul !

    3. „…si in curatie de inima”
    Iarasi ma-ndoiesc, intrucat intr-o eventuala „curatie de inima” trebuie „sa aveti acelasi cuget si aceeasi simtire unii fata de altul.” (Filipeni 2:1-3: „Deci, dacă este vreo îndemnare în Hristos, dacă este vreo mângâiere în dragoste, dacă este vreo legătură a Duhului, dacă este vreo milostivire şi vreo îndurare, faceţi-mi bucuria deplină şi aveţi o simţire, o dragoste, un suflet şi un gând. Nu faceţi nimic din duh de ceartă sau din slavă deşartă; ci, în smerenie, fiecare să privească pe altul mai presus de el însuşi”.
    Sa nu ganditi rau despre aproapele… (Psalmul 66:18: „Dacă aş fi cugetat lucruri nelegiuite în inima mea, nu m’ar fi ascultat Domnul.”)

    .4. „Nu incerc sa aduc lucruri noi. Ca doar si apostolii spuneau aceleasi lucruri…”
    Ba, chiar incercati…sa asociati cuvintele apostolilor comportarea lor cu ceea ce faceti dumneavoastra !
    Mai taiati putin, mai taiati…
    Nu va erijati in cel de-al treisprezecelea apostol ! ramaneti pe locul pe care v-a asezat Domnul !
    Daca v-a asezat in smerenie !

   • @ Rasvan Cristian,
    Multumesc frumos frate Rasvan, dar nu merit acesta…”maguliri” ! (Stiti bine la ce ma refer !)
    Apoi aveti grija ca ma…”lingusiti” ! Ori ca sa-mi…”castigati” increderea ori ca sa v-o „castig” eu. Cine stie !

    Exista totusi un remarcabil coeficient de reciprocitate intre noi doi. Verticalitatea si transparenta ! Cineva trebuie sa se obisnuiasca si cu…d-astea !

    Ori, daca fratele Cristi Ionescu ne-a „tolerat”, inseamna ca si dansul „sufera” de verticalitate si transparenta, „facandu-se (deopotriva) vrajmasul unora pentru ca spune adevarul !”

    Fiti binecuvantat frate Rasvan !

 7. Aciduzzu,
  „Aveti o alta convingere despre integritatea fratelui pastor in tinda blogului caruia va adapostiti de atatea ori ? Puneti la indoiala in mod fatis integritatea unui slujitor al Domnului care si in spatiul virtual se lupta tot cu…”fiarele din Efes” pe drep numite asa ?”

  Unde am pus eu la indoiala integritatea fratelui?
  Este exagerare?
  (ceea ce afirmati fara frica
  desi oricine vede cele scrise de mine)

  NU, este un neadevar.

  Nicicind , nici unde nu am facut-o!

  Da, nu este rastalmacire, este un neadevar!!!!!

  Dvstra vreti sa va opriti unde va convine, dar ati lansat aceasta acuzare
  punindu-mi in gura vorbe nespuse.

  Asta este „curata” rastalmacire;
  nu era vorba de parerea mea ca fiind opusa .
  Acum spuneti ca de fapt nu asta ati vrut sa spuneti,
  desi a ramas negru pe alb, ci ati vrut sa-mi verificati integritatea?
  Hmmm.
  Era vorba de afirmatia dvstra ca STITI (poate ati avut o descoperire, asta e cu totul altceva)
  ca un om nu are vicii ascunse, oricare ar fi acela;
  stim noi asta in afara de ceea ce priveste de persoana noastra?

  Regret dar intradevar nu are rost sa mai discutam;
  mai bine ne rugam.

  Cele „private” …sa clasam dosarul, e mai intelept.
  Eu am facut-o atunci cind ati inchis usa dialogului,
  asa cum bine stiti, in acelas stil.

  Domnul sa se indure de mine si de dvatsra sa ajungem asemenea Lui.
  Sa ne ajute la acaesta.
  Suntem niste imperfecti deocamdata, chiar daca nu ne preaplace sa o recunoastem.

 8. Deja ne cunoastem p-aici. 🙂
  asa ca fiecare sa ne intoarcem la CARARILE VECHI!. 🙂
  Cumva numai eu „am un merit” in ce-l priveste pe fr IOnescu. 🙂
  si o spun cu „modestie”
  . 🙂
  ajutorul fiind doar prin Domnul; si nu din dorinta de a semana indoiala. 🙂
  niciunul nu ati avut dorinta sa-l intilniti „face a face” cind a fost in Romania,oricum nu atit de mare, cum aveau in VT cei care se duceau drumuri lungi ca sa-i intilneasca pe oamenii lui Dumnezeu. 🙂
  nu atit in cit sa strabateti drumul Csbes –Sibiu,dus-intors, pt doua ore de bucurie cereasca, de a-l asculta pe viu, pe omul lui Dumnezeu si de a schimba doua vorbe.

  PS cit despre transparenta si verticalitate, ne stie Domnul pe fiecare. :))
  tot ce am bun e de la El, dupa cum spunea cineva, ce e rau e de la mine. 🙂
  ( eu fiind cel mai mare dintre pacatosi)
  Domnul sa se indure de noi toti, sa iubim mila si sa facem dreptate.(MICA)
  „in cele ceresti esti atit cit iubesti” spune cintarea, si nu as vrea sa ma gaseasca Domnul ca nu iubesc, in ciuda dezilusiilor concrete suferite pina azi; din care unii inteleg altceva: strecurarea indoielii; indoiala nu mai este, ca totul a devenit prea evident.

 9. Da, bine ati spus:

  1. „Deja ne cunoastem p-aici. 🙂
  asa ca fiecare sa ne intoarcem la CARARILE VECHI!. 🙂
  Cumva numai eu “am un merit” in ce-l priveste pe fr IOnescu. 🙂
  si o spun cu “modestie””
  a) Adevarat: „deja ne cunoastem p-aici !” Atata cat trebuie !
  b) „…asa ca fiecare sa ne intoarcem la CARARILE CELE VECHI !” Corect ! Fiecare sa se intoarca nu atat de mult la ceea ce-l reprezinta ci LA CEEA CE-I LIPSESTE SPIRITUAL !
  c) Nu faceti din asta un „merit”, cu atat mai mult o pilda de modestie, ca ati strabatut cale lunga spre a-l vedea si asculta pe fratele Ionescu ! Ati facut ce ati dorit sa faceti ! Performanta va apartine !
  Dar sa stiti ca a mai fost cineva cu doua mii de ani inainte de dumneavoastra, care a strabatut cale lunga, (cheltuind mult si pe la multi doctori…) avand un scop bine definit ( nu de a-l vedea pe Domnul Isus, nu doar de a-I asculta predicile ) acela de A SE ATINGE DE MANTUITORUL ! „De m-as putea atinge de El !” (Marcu 5:25-30)Era scopul exprimat in cuvinte de catre biata femeie !

  Nu sunt in masura sa contest sau nu daca v-au atins cuvintele predicii rostite de cel pentru care ati batut atat drum ! (Pe fratele Cristi Ionescu, il simt nu numai eu sau dumneavoastra, ca fiind un autentic vestitor al Evangheliei si calitatea predicilor rostite de dansul nu mai au nevoie de publicitate gratuita !) Este de asteptat sa fi avut o atingere benefica pentru dumneavoastra !

  Si in asa ceva consta trasparenta si verticalitate ! Tocmai de aceea nu va laud !
  Stiti ca exista in Vechiul Testament un personaj (fara vicii, transparent, vertical si integru care nu mai poate fi pus la indoiala, Daniel !) a carui exprimare a devenit sintagma de inceput de mustrare pentru multi crestini evanghelici ? ” IMPARATE, PLACA-TI SFATUL MEU !” (Daniel 4:27: „De aceea, împărate, placă-ţi sfatul meu! … trăieşte în neprihănire,…şi poate că ţi se va prelungi fericirea!”)

 10. @ Aciduzzu
  Ma gindesc oare aciduzzu vine de la acid sulfuric? Never know.
  Vreau sa ma consider al 13 -lea apostol? Wawww Nu mai filozofa fiecare cuvint ce il scrie cineva sii da interpretari imaginative.
  Nici un gind de inaltare nu mi-a venit in minte cind am inceput sa citesc pe blog.
  Am venit pe blogul fr,Ionescu pentru ca imi plac pastorii care mai si traiesc ceia ce spun.Incolo Fii sanatos N-am sa-ti mai raspund la nimic

 11. Iosif,
  nu cei care suna din trimbita ca iubesc adevarul il si au;
  a ramas negru pe alb , unde imi punea in gura cuvinte ca m-as indoi de fr Ionescu,,se poate vedea mai sus;
  neadevaruri;
  de aceea am aratat ca faptele conteaza;
  insa nu ma adersam dinsului deloc;
  am scris”modestie „, dar nu a vazut ghilimelele,
  ca nu a vrut sa sesizeze autoironia;
  ca sa ma poata acuza de lipsa de modestie;
  asa face un om matur? un credincios?
  cind apreciezi pe cineva o faci cu fapte;
  ca de „vorbe goale ce din coada au sa sune” e plina lumea.

  Ai dreptate , nu are sens sa-i mai raspundem,
  am si facut asta;
  ca nu mai ajungem nicaieri.
  da, am asistat la o explozie pe alt blog, acida rau.
  Insa ne place sa vorbim si despre verticalitate, mai ales a altora.
  Domnul cu mila.
  Sper sa aiba intelepciuen si sa ma lase in pace.
  Ce-i prea mult, e prea mult.

  • (…)
   Către ACIDUZZU, ELISA, IOSIF…
   ____________________________
   Încheiem aici neînțelegerea aceasta.
   Mulțumesc pentru… înțelegere.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: