MINCIUNA CRIMINALĂ A PREȘEDINTELUI OBAMA

La 39 de ani de la aprobarea legii criminale a avortului (Roe vs. Wade), Barack Obama declară: ”(Avortul) este șansa fiicelor noastre de a avea aceleași drepturi, oportunități și împliniri ca și fiii noștri!” Bine că nu a gândit așa maică-sa în urmă cu 51 de ani… da, nu era încă legal!… Din punctul meu de vedere, cineva care declară asemenea minciuni care duc la crimă se face vinovat de acele crime! Vizionați aceste secvențe, cutremurătoare mărturii ale unor mame care știu ce înseamnă avortul!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

18 răspunsuri sa “MINCIUNA CRIMINALĂ A PREȘEDINTELUI OBAMA”

 1. Interesant că doamna care a generat procesul roe vs. wade și inițial afost pro choice e pro life acum.

 2. Avortul este cea mai odioasa crima care exista pe pamant? Este corect sa primesti in casa o femeie despre care sti ca si-a omorat copilul prin avort ? Si daca este ruda cu tine ?

  • @remus, intradevar este un pacat mare, dar persoana care il savarseste mai are Inca dreptul la mantuire. Asa ca primesteo in casa ta si rugativa impreuna ca Dumnezeu sa dea iertare si eliberare.

  • Remus,
   Domnul a murit si pentru ea;
   a murit pt. toti pacatosii;
   daca era deja in Biserica nu mai stiu cum ar fi corect?
   Mila trebuie sa avem , ca si pentru noi a fost mila.
   Nici nu avem dreptul sa o condamnam pe vecie, nu noi.

 3. Roe vs. Wade este versiunea moderna a inchinarii la zeul Moloh, caruia evreii cazuti in paganism i-i aduceau jertfe de copii.

 4. Doamne, cat de trist!La noi, in Romania, statisticile au afirmat ca in 20 de ani, s-au facut aproape 23 de milioane de avorturi!
  Va trimit un video, special pentru mamele ce si-au avortat copii!(prima oara l-am ascultat in limba rusa, desi nu intelegeam cuvintele, imaginile erau sugestive si m-au facut sa plang, apoi am vazut traducerea.E infiorator!)

 5. Si satu si ma gindesc ca a existat o tara care avea o conducere „criminala” si care a condamnat avortul cu o tarie greu de explicat (doar biblic putem avea o imagine limpede) si care , ca rasplata de la Dumnezeu a sporit in 24 de ani cu citeva milioane de cetateni, si care , in prezent , in 20 de ani a ajuns pe locul intii in lume la procentul de avorturi si care, in 20 de ani a reusit sa scada cu aproape 4 milioane de locuitori.
  Trist este ca sistemul de protectie al vietii a fost aspru comentat si pus in seama atrocitatilor comise de sistem, iar acum, cind „crima”este in largu ei, toti ne laudam cu viata libera si plina de democratie pe care o traim. Doamne ai mila si invata-ne caile tale si nu ne lasa ispititi de valorile veacului acestuia a carui stapin nu are nimic in Tine.

 6. Traim intr-o epoca a minciunii ,a ipocriziei , ridicata la rang de virtute ,atat pe taram politic cat si pe taram religios . In rautatea noastra, am devenit ucigasi de suflete .Ucidem suflete de adulti ori de embrioni abea plamaditi in incaperea materna . omorul este premeditat ,lipsit de culpa. Superficialitatea puterii noastre analitice ,alterata atat de mediul in care ne complacem si ne balacim , cat si influenta anturajului ales „cu meticulozitatea” stoicismului ce ne domuina, ne va impinge si ne va arunca cu certitudine in prapastia,in Ghena Inselatorului !. Totusi pana se zice ASTAZI, regretele noastre inca mai pastreaza luntrea ,vasla cat si scara ascendenta de salvare ,ce urca spre Cel ce nu oboseste iertand !

 7. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.136874423097638.26545.136872573097823&type=1

  Pastor Ionescu…..please post this link, and anyone who is against abortion, repost!!!!!!!

  P.S……after post the link, in the new window click under PROFILE PICTURE the blue link: Abortion-The Truth (Albums)…

  I wish to say to you ENJOY watching, but I can’t…..

 8. ABORTION STATISTICS…..from 1973….. official document…..

 9. In 2012, in Romania se va face un avort la fiecare 6 minute:
  http://camarasdelumini.wordpress.com/2012/01/12/viata-la-romani-in-2012/

 10. Avortul este pacat. O crima.O ucidere.Apocalipsa spune ;Afara sint ucigasii.inchinatorii la idoli,mincinosii etc.Nu-mi sta in miinile mele mintuirea tuturor,dar CINE SAVIRSESTE UN AVORT MINTUIREA E CU SEMNUL INTREBARII???

 11. nu accept nici eu asa ceva mai bine te abtii decat sa ajungi sa fi nevoit sa iti calci atat de cumplit constiinta.

 12. Adica tov presedinte vrea sa spuna ca pana in 1973, doar baietii aveau dreptul sa faca avort si fetele nu ?! Si dupa decizia Curtii Supreme s-a facut dreptate, si baietii si fetele au acelasi drept: pot face avort fara probleme ?!
  Sau poate vrea sa spuna ca baiatul dupa ce lasa gravida o fata, are dreptul legal si moral sa nu ii mai pese de ce a facut, iar prin liberalizarea avortului si fata are voie sa nu-i mai pese ca a facut ce a facut cu cine a vrut.
  Si vor trai “happily ever”, fara responsabilitati. Deci e fara responsabilitati, chestiunea.
  Si eu care credeam ca America e o tara a self-responsability. Sau poate nu e, ca eu mi-s mai nou prin zona.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: