BUGETUL FEDERAL PE ÎNȚELESUL TUTUROR

20120128-130054.jpg

După cum știți, eu nu votez! Am văzut de-a lungul anilor că mai toți politicienii promit că vor echilibra bugetul, după care nu fac nimic în acest sens. Dar dacă votați, da, votați-i afară pe cei existenți, înlocuindu-i cu alții la fel ca cei dinainte (sau chiar mai răi)… Tot o observație a mea.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

5 răspunsuri sa “BUGETUL FEDERAL PE ÎNȚELESUL TUTUROR”

  1. http://www.usdebtclock.org/

    Cand am pus linkul, debitul era : $ 15,286,213,836.942 si continua sa se schimbe….click pe link si poti vedea debitul Americii si alte numere interesate in real time….enjoy.

  2. Cu modestie o spun ca sunt cu 20 de ani inaintea dvs. la capitolul voturi . Am aflat in acele vremuri ca everything is rigged. S-ar putea totusi mai incerc ultima sansa la Partidul Poporului in speranta unor weekenduri de [ne]uitat prin fotografii .:{ – cu luminatii veacului….. haz de necaz. Sper sa scap mai ieftin de data asta….

  3. Frate Ionescu … Era sa va critic din nou ptr. pozitia ( cred iresponsabila ) dv. de a nu vota… dar mi-am amintit ca locuiti in Chicago… si nu conteaza pe cine votati… tot un mafiot de genul Daley , or Hussein Obama, or Blogoyevich va cistiga…

  4. VOTUL Stupida inventie votarea/Jumatate plus unul, doua treimi/Ingenunche ori ce multimi./Practica omoratoare deintelepciune/Nu dupa””buni””.,ci dupa numar/Nu dupa””RAU””,ci dupa cati;/Moderna tragerela sorti/Ca intrebatulpe cei morti/Nici un efort sa gasim rostul/Nu intrebam Urim ,Tumim./Nici rugaciunea si nici postul?Votamsi gata,asta stim./Duipa numaratoare,/Constiinta merge impacata l;a culcare/Tragedia veacului nostru;/Ce aiesit la vot /Asta e tot./Rau sau bine/Se supune orisicine./Votul e un fel de zeu/De care depindem tu si eu./Lumea vrera sa invinga/Fara sa mai distinga/Simplu, robot /Pune la vot.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: