TESTE BIBLICE (APROAPE 150 DE PAGINI), DE CAROL SZEKELY

Pentru cei ce doresc să aprofundeze Scripturile, vă punem la dispoziție aceste teste de cunoștințe biblice din Vechiul și Noul Testament. Mulțumim fratelui Carol Szekely din Luduș care ni le-a trimis și a fost de acord cu publicarea lor în acest spațiu. Munca și creativitatea dânsului sunt remarcabile și cred că această lucrare va încuraja pe mulți tineri, și nu numai, să studieze mai îndeaproape Cuvântul Domnului. Puteți accesa cele două legături și pe coloana laterală. Pentru popularizarea acestor resurse, vă rugăm să respectați munca fratelui Carol Szekely, menționând numele autorului și sursa. De asemenea, publicarea și comercializarea acestui material este interzisă fără permisiunea autorului. Pentru accesare click pe imaginile de mai jos.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

9 răspunsuri sa “TESTE BIBLICE (APROAPE 150 DE PAGINI), DE CAROL SZEKELY”

 1. Metoda chestionarului face parte din „cărările cele vechi”?

 2. Domnule Ionescu,am citit recent un articol :“Dependența față de poporul evreu este înscrisă de la botez în identitatea mea creștină”,de Gelu Trandafir ,nu stiu cum sa-i fac link,dar poate reusiti sa dati de el,foarte interesant unde se discuta in mare daca :crestinismul este sau nu ,o religie autonoma,asta visavi de iudaism(autorul zice ca nu).
  Daca,aveti timp sa-l cititi,m-ar bucura o apreciere din partea dumneavoastra.
  Toate cele bune

 3. Pace
  Cum as putea sa iau legatura cu autorul acestor cartii?

 4. Am completat recent o carte de rebus crestin dar e prea simplu. Mă bucur de aceste teste. O sa caut să cumpăr cărtile dacă există, am şi cui să fac cadou căteva exemplare. Dincolo de evaluarea cunoştinţelor, e important ca Biblia să se impregneze-n toate aspectele viieţii de zi cu zi, adică să trăim ce ştim.

  Fratele Zac Poonen spunea că relaţia noastră cu Biblia poate imbrăca unul din două aspecte: ori mănînci din pomul cunoştinţei, ori din pomul vieţii.

 5. Nu se pot cumpara aceste carti? Ar fi minunat sa le putem folosi in familie, impreuna cu copii …poate ne ajuta Domnul, sa le avem in bibblioteca bisericii noastre, la Elim.

  • Le puteți copia din PDF și folosi.
   Nu pot fi tipărite fără permisiunea autorului dar a avut bunăvoința să le pună la dispoziția noastră pentru a le folosi. Cred că am putea primi acordul pentru tipărire dar costă.

 6. Mesajele biblice pe care le prezentaţi la Epistola către Romani, de ce nu le puneţi in format mp3 ca să le pot accesa şi eu. Pe sistem video, efectiv n-am timp să stau la computer din diverse motive: seara cam obosit nu mă pot concentra că se mai joacă şi copiii şi trebuie să-i bag in seamă, asa ascult mp3 cînd sunt pe drum sau chiar cînd lucrez sau vreo pauză la servici dacă nu-i necesar să conversez, chiar nu ştiu cine are timp să stea la computer să vizioneze predici? Poate la pensionare, dar mai am pîn-atunci. Mi.a spus cineva mai demult că predicile video de pe internet cam incalcă principiul de la Romani 10:17.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: