ULUITOARE TALENTE, MULTE DINTRE ELE RATATE

Prima dată a fost minunatul Luceafăr închinător! Admirat de ceruri și admirator înaintea tuturor a Celui vrednic de adorare, a căzut în prăpastia mândriei zămislitoare a răului. De atunci, existența sa diabolică are ca scop să corupă tot ceea ce este cu adevărat frumos.

În ultimii ani, răsărind ca de nicăieri, Charlotte Church, Declan Galbraith, Jotta A., Jackie Evancho… De unde au venit aceste uluitoare talente? Simți cum ți se încrețește carnea ascultându-le vocile parcă rupte din rai! Și totuși, în câțiva ani de exploatare și comercializare a talentului lor, acești copii sunt consumați pe altare păgâne. Alunecarea în imoralitate, consumul de droguri și viața de tabloid îi îmbătrânește înainte de vreme și le răpește inocența care ne-a cucerit sufletele. Încep cu Amazing Grace și Lord’s Prayer după care trec la lucruri mai ”serioase” uitând de Dumnezeu care i-a înzestrat cu un dar atât de minunat! Banii, aplauzele și popularitatea îi îngroapă. Câtă pagubă! Urmăriți aceste valori în vremurile lor de afirmare și nu mă (vă) întrebați ce-au ajuns sau ce vor deveni în câțiva ani! Pe cei care sunt la început de drum… Doamne ferește-i!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

7 răspunsuri sa “ULUITOARE TALENTE, MULTE DINTRE ELE RATATE”

 1. Parinti inconstienti.
  Pe astia i-as pedepsi pentru rele tratamente acordate minorilor ……

  • poftim?!! cred ca te-ai pripit si-ai scris fara sa gandesti. 😉

   si ce-ati vrea, domnilor? sa-i tina ascunsi ca sa nu-i prinda „drogul” celebritatii? de ce nu v-ascundeti si voi copiii de tv, internet, scoli, etc, ca si acolo sunt multe ispite in care pot cadea si pacatui.

   mie imi place sa vad oameni carora nu le e rusine sa meaga la un concurs de talente muzicale si sa cante despre Dumnezeu, sa-l laude pe Dumnezeu si in acest fel, mai mult, chiar sa-l faca cunoscut. si daca va deveni un artist crestin, ce? este f mare nevoie si lipsa de ei. iar ca muzician nu te poti dezvolta si desfasura doar printr-o catare doua la programele de duminica ale bisericii.

   • eLioR, talentul este un talant primit din partea Domnului, deci trebuie folosit, dar nu pentru a distra oameni ci pentru a aduce la mantuire oameni pierduti.
    Vai cum vor da socoteala acei parinti care nu si-au ferit copii de febra celebritatii, ba chiar i-au impins in abisul ei

 2. Am mai spus-o: cea mai mare incercare in viata este succesul….

  • Da, frate Cristian Boariu:
   „…cea mai mare incercare in viata este succesul….”

   Adica Isaia 14:12-15, pe patru trepte ascendente:
   1) „…imi voi ridica scaunul de domnie mai presus…”‘
   2) ” voi sedea pe muntele adunarii dumnezeilor”;
   3) „Ma voi sui pe varful norilor…”
   4) „Voi fi ca Cel Preainalt”;

   Consecinta a fost: Isaia 14:15 sau Ezechiel 28:13-15, adica „pana in ziua cand s-a gasit nelegiuire in tine !”

 3. Drama este ca s i in bisericile noastre se promoveaza asemenea lucruri de dragulspectacolului. In fond si la urma urmei ce poate a pricepe un copil de lucrurile tainice a lui Dumnezeu la o varsta asa de fragede. Copiem tiparele lumii acestea si le aducem incet la altarele noastra , ca doar nu face rau. Vad pe internet copiii la 8 ani ,poate mai mici care predica de zici ca ei intradevar , cred ceea ce spun . Avem si noi vedetele noastre. Invata-l pe copil de mic Legea Domnului , nu se refera la a predica , ci la a asculta si intiparii in minte si inima legile lui . Alunecam periculos de mult spre tiparele lumi.Stiu ,si cred in aceeasi masura ca acolo unde pastorii stiu sa implice biserica in cresterea copiilor , lasandu-i pe mana invatatorillor de scoala duminicala , urmarind ca ei sa creasca intrun mediu sanatos ,vor fi multe binmecuvintarii. Sunt demni de apreciat aceii pastorii care sti8u sa dea o directie si o tinta clara copiilor si tinerilor din biserica.Sincretismul religios isi face tot mai simtit prezenta in biserica . Sa nu dam voie firii sa conduca biserica ,dar nici Duhului ragazul de a tacea .

 4. eLio.R ori crestin or artist nu poti fii amindoua in acelasi timp

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: