VIITORUL INTERNETULUI

Sunt motive justificabile de a impune o oarecare monitorizare a internetului. Întrebarea este cine să facă acest lucru? Guvernul nu se poate abține să nu folosească informațiile și autoritatea de cenzură în mod abuziv. La fel orice companie oricât de privată ar fi. Avem de-a face cu un animal care nu poate fi domesticit. Practic, este responsabilitatea fiecăruia dintre noi să monitorizăm și să filtrăm ce intră în casele noastre. Iar în junglă, ca în junglă. Nu sunt răspunsuri ușoare, dar să vedem ce spune acest Alex Jones despre viitorul internetului – subtitrare în limba română (video-ul de mai jos a dispărut și reapărut de câteva ori pe youtube; să sperăm că va fi disponibil pentru accesare):

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

20 răspunsuri sa “VIITORUL INTERNETULUI”

 1. Thank you for sharing this with us…..I will re-post on my Facebook page.

 2. O intrebare retorica: Este internetul un instrument folositor sau este o fiara deghizata ce urmeaza sa-si arate coltii intr-un viitor apropiat?

  • Ovidiu, cu autoturismul poti merge la stadion, la un bar, la o discoteca, la un casino sau……la adunare cu fratii. Intrebare: ce este autoturismul ? Mijloc de locomotie spre desfriu ….sau mijloc de transport la locurile de inchinare?
   Laserul in spitale….si laserul la bombele inteligente.Ce este laserul? Instrument chirurgical sau…arma de distrugere in masa.
   INTERNETUL ESTE…. Doamne da-ne intelepciune si putere sa ne bucuram de …..toate imi sunt ingaduite, dar nu toate imi sunt de folos….Domnul sa te binecuvinteze

   • Frate Mihail,

    Aveţi dreptate şi sunt de acord cu ce spuneţi! M-am gândit doar cum vrăjmaşul este aşa de şiret şi ar fi în stare să preia un instrument folositor, cum este internetul, şi să-l folosească în scopurile sale. Dacă până în momentul de faţă am beneficiat de internet, fără restricţii, nu ştiu ce mă face să cred că pe viitor ar fi posibil ca persoanele care accesează internetul – şi nu numai – să fie controlate, verificate şi urmărite de…anumite puteri şi stăpâniri ale veacului. Să sperăm că nu va fi aşa…

   • Da fr.Ovidiu.Acesta este adevarul pe care si tu il rostesti cu claritate. Stapinmul veacului acestuia isi arata stapinirea, puterea , intentiile, mijlocele de realizare fiind tot ceea ce ne inconjoara. Exceptie sunt TOATE CELE LASATE DE DOMNUL ISUS PENTRU NOI IN BIBLIE. Nimic altceva, indiferent cit de mestesugit ar fi explicate ,nu ne vor ajuta si nu ne vor folosi.Din acest punct de vedere eu spun ca, vorbind orice altceva ce nu este in biblie pierdem vremea sau ne expunem actiunii perverse a lui satan. Ma bucur ca Domnul ti-a dat si tie aceasta „lumina” si cred ca mai sunt frati, doar ca nu se exprima.
    Aprop, in mintea mea cam asa lucreaza: din acest punct de vedere trebuie sa vina „trezirea” din atitudinea fata de aceste nimicuri lumesti si framintari nebiblice , filozofii desarte si fara suport care nu fac altceva decit ne departa de Dumnezeu. Vezi tu? Eu am mai afirmat undeva: AM AJUNS SA NUMIM BINECUVINTARI TOT CE NE DEPARTA DE DUMNEZEU. Ia fa un iventar si ai sa vezi.Este incredibila capcana lui satan, ca doar nu este prost! Si de fapt aceasta este motivatia mea pentru care spun ca fr pastor Ionescu este calauzit de Duhul Sfint cind da alarme dupa alarme sa ne intoarcem la lucrurile biblice, sa ne calauzim numai de texte biblice, purtarea noastra sa fie cit mai aproape de cele scrise, aceasta pozitie pazindu-ne de a nu ne departa de Domnul pe caile deschise de satana.Ise poate spune ingustime, i se poate spune primitivism, i se poate spune conservatorism, sa i se spuna cum o vrea dar, atit timp cit este biblic, noi vom fi acolo unde trebuie si vom beneficia de adevrata PUTERE A CREDINTEI, acea pe care o da Dumnezeu ca dar.Fii binecuvintat.

 3. PS . Fiindca sunt mai „tinar” credincios, chiar si acuma dupa ceva vreme am poticniri foarte mari cind aud marturisiri cum unii si-au aruncat televizorul pe fereastra, altii refuza internetul, altii …..multe altele. Dar , eu cred ca problema nu este televizorul sau internetul, sau telefonul sau…. alte tehnici.Problema este la noi.Cit de mult iubim pe Dumnezeu, cit de mult ii dam slava si cinstea , toate acestea fiind subjugate: cit de seriosi suntem, cit de sinceri si cinstiti cu noi insine in momentul cind apasam ON sau OFF. Ca nu vine nimeni sa ne butoneze „tehnicile” decit noi cu mintea noastra, cu mina noastra, cu deciziile noastre. Si eu cred ca aceasta „putere” nu are alte surse si resurse decit rugaciunea la picioarele Domnului Isus. Imi amintesc de un fr pastor care nu cu multa vreme in urma ne spunea cite mii de oameni primesc cuvintul bibliei in casa cu ajutorul internetului, care, in alte conditii ar fi stat deoparte.Sigur ca este important pe ce „canal” te uiti la tv. Fiti binecuvintati.

 4. Internetul poate fi folosit si pt mult bine! Iata o oacazie fr Cristi, stiu ca esti impotriva votarilor dar cred ca sunt multi crstini care o fac si de multe ori o fac, as zice…fara sa se roage! Am primit mesajul acesta si cred ca este o initiatva buna! Daca crezi ca ar fi de folos public-o, daca nu …nu! Cum simti indemnul! May the Lord bless you and all yours!

  ONE MINUTE EACH NIGHT 

  This is in many ways the scariest election we as Christians have ever faced.
   
  And from the looks of the polls, Christians aren’t voting Christian values. We all need to be on our knees.

  Do you believe we can take God at His word? Call upon His name, then stand back and watch His wonders unfold. This scripture gives us, as Christians,
  ownership of this land and the ability to call upon God to heal it. I challenge you to do that. We have never been more desperate than now for God to heal our land. 

  2 Chronicles 7:14. 
  If my people, which are called by my name shall humble themselves, and pray, and seek my face and turn from their wicked ways, then will I hear from
  heaven, and will forgive their sin, and will heal their land.’

  During WWII, there was an advisor to Churchill, who organized a group of people who dropped what they were doing every night at a prescribed hour for one minute, to collectively pray for the safety of England, its people and peace. This had an amazing effect–the bombing stopped. There is now a group of people organizing the same thing here in America.

  The United States of America, and our citizens, need prayer more than ever.  If you would like to participate, each evening at 9:00 P.M. Eastern Time (8 PM Central, 7 PM Mountain, 6 PM Pacific), stop whatever you’re doing and spend one minute praying for the safety of the United States, our troops, our citizens, for peace in the world, the upcoming election, that the Bible will remain the basis for the laws governing our land, and that Christianity will grow in the U.S. 

  If you know anyone who would like to participate, please pass this along.  Someone said if people really understood the full extent of the power we have available through prayer, we might be speechless. Our prayers are the most powerful asset we have.  

  God Bless You!!!

  …If my people, upon whom my name has been pronounced, humble themselves and pray, and seek my presence and turn from their evil ways, I will hear them from heaven and pardon their sins and revive their land.
                                                     –2 Chronicles 7:14
   

 5. Filmuleţul este foarte interesant. Din punctul meu de vedere, dacă se va aplica ACTA în România, nu văd ce sens ar mai avea să folosesc internetul. Cînd, fără niciun ordin judecătoresc, îţi poate intra în locuinţă un individ plătit de stat- deci tot din banii mei!-, care poate fi corupt politic sau interesat financiar, care să mă aresteze, să-mi ridice leptopul şi să-mi sigileze locuinţa sub pretextul unui potenţial pericol terorist pe care l-aş reprezenta pentru comunitate, reacţia mea va fi a omului primitiv: prefer să desenez eu boul pe pereţii peşterii, cu silexul, decît să mă deseneze el pe mine pe spinare, cu laserul.

 6. Personal mi-am facut un obicei cand intru pe site-urile „crestine”, oricit de mult m-ar interesa informatia de pe acel site, in momentul cand deschid linkul si apare o reclama oricat de nevinovata despre care ni se porunceste: „Fugi…..”, eu fac intocmai. Suna ingust? nu-mi pasa. Sant destule care nu se potrivesc chipului veacului acestuia.

 7. Alex Jones…
  Perpectiva internetica a anului 2012

  Oare cine sint acei „they” ?

  Oare unde sint intilnirile acestea intre reprezentantii guvernului , ai lui Google , yahoo, Microsoft si celelalte „EVIL CORPORATION”?

  Corporatile , mai treaca mearga, au oameni destepti.
  Da guvernul? Nu sint in stare sa faca un dolar profit de pe US Mail system si or fi in stare sa orchestreze „world wide conspiracy”

  E greu sa conspirezi o conspiratie la nivel de biserica 🙂 , da la nivel de natiune..

  Alex Jones a fost aruncat de maica-sa in sus de trei ori, dar a fost prins numai odata !!
  🙂
  Cealalta perspectiva, 🙂 cel putin sa mai uitat prin Biblie cite un pic.

  Daca exista o conspiratie mondiala , este orchestrata de maria sa, Diavolul cu ajutorul unei momeli care are semnul de $$$ .

  Banul este ochiul ….. oamenilor .

  • se pare ca guvernul este condus de altii. Sunt niste marionete. Asa spun unii.

  • @Gabi……”Nu sint in stare sa faca un dolar profit de pe US Mail system…”; tocmai aici e „buba”, caci ar stii sa faca profit dar nu au interes pentru ca nu „vad” ce este in spatele unui plic inchis………. un e-mail poate fii citit de „oricine” interesat…..in privinta conspiratiilor la nivel de biserica, de multe ori am zis ca FBI si CIA ar deveni gelosi sa cunoasca sistemele….anti-conspiratie din bisericile noastre.

   • Fr.Cornel, te rog din tot sufletul sa dai crezare cuvintelor mele. In zilele noastre, daca exista ceva care prezinta „interes” pentru „organili” NIMIC nu le sta in cale sa cunoasca aceste date.Si le cunosc. Restul lucrurilor se rezuma intr-o neaosa vorba romaneasca: pleaca ai nostri, vin ai nostri, noi raminem tot ca … fara acoperire. Doar darul lui Dumnezeu, care este CREDINTA ne poate apara si salva.
    Aceste lucruri fac sa se deosebeasca crestinii de restul sau resturile lumii. Fii binecuvintat.

 8. @Cornel Ilioi
  Daca teoriile Alex Jones ar fi numai 10% reale.. Alex Jones ar fi murit de mult ….cancer, accident de masina etc. etc.
  Cei care au puterea sa conduca guverne din umbra nu cred ca l-ar lasa pe un nut ca si Alex Jones sa le dezvaluie secretele…
  Ilogic….

 9. @Gabi bogdan. Fara sa-mi atribui vre-un complex de superioritate (culturala) iti spun ca esti gresit orientat analitic. Invincibili in Arta Dezinformarii sunt doar acei chiemati (nu de securitate!) ci doar acei ce pot patrunde profund si disecat ,nu in intelepciunea veacului ,ci mult dincolo ,in spatele terenului lor,ca sa-i faca de rusine !. Eu am reusit ,tu nu inca !.Citeste 1 Corinteni, 1: 25-31. Cu precadere versetul 30,une primul atribut este Hristos Isus = intelepciune !. K.G.B. , STASI , SECURITATEA ,C.I.A. au folosit si folosesc dezinfoamarea prin persoane cu aderenta perfecta la public, simpatizate , admirate , adorate !.Apoi ,intr-un tarziu ,tardiva dezamagire .Daca tu nu esti sigur cine este pastorul tau, poti sti precis cine este Alex Jones ??!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: