SCURT, PRIN CALIFORNIA

Ieri, fratele meu Benjamin a împlinit 40 de ani! În ziua cutremurului (4 Martie, în 1977) avea cinci ani. Cum, în prezent, suntem împrăștiați prin patru orașe americane, am avut o reuniune de familie. Noi suntem în Chicago, avem un frate cu familia lui în Sacramento (nordul Californiei), o soră cu soțul ei în Arizona și Ben cu familia lui și părinții noștri în Los Angeles.

Ce valori pot fi evidențiate la 40 de ani? Cu ce te alegi sau ce poți să arăți când ești pe la jumătatea vieții? Fără doar și poate, cele mai importante sunt mântuirea sufletului și relația personală cu Domnul, iar apoi familia. Prima știu că este dar nu am cum să o arăt în această postare. Pe a doua… da!

La mulți ani, Beni! Domnul să te binecuvânteze!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

12 răspunsuri sa “SCURT, PRIN CALIFORNIA”

 1. Fiti binecuvantati cu totii!!

 2. Mi-a placut foarte mult mesajul dvs. cu ocazia vizitei la Bethel. Ati atins subiectul meu teologic favorit, divinitatea Domnului Isus.

  Happy 40th Ben!

 3. Mi se pare ca-l cunosc pe Beni de undeva?… 🙂

  La multi ani, Beni! (Cand faci cinste cu…ceva cozonac, cafea? 🙂 )

 4. La multi ani !Ben..
  Mai era nevoie la Sacramento adaugat (in nord) crezi ca suntem asa mici ,e capitala si inca a unui stat important in America si in lume daca nu gresesc se poate considera ca o tara (printre primele 5 tari ca economie)
  40 pe la jumatatea vieti ii doresc lui Ben inca 80 si cand va fi de 120 sa fie tot asa de tare ca si acum. Fr.Cristi iti apreciez pozitivul din d-ta il vezi pe Ben cu inca 40 de ani (aprecieri asa trebuie sa fie intre frati
  GBU sper sa ne intalnim in 2 saptamani(mai repede) sa ave-ti un drum bun spre noi)

 5. Pentru Ben:

  „May the LORD bless you and protect you.
  May the LORD smile on you and be gracious to you.
  May the Lord show you His Favor and give you HIS peace.”
  –Numbers 6:24-26–

  ღ ♪♥ღ ♪♥ HAPPY BIRTHDAY TO YOU ღ ♪♥ღ ♪♥

 6. Da, si eu ma alatur: La multi ani, Ben.
  In alta ordine de idei, tangential raspunzand la intrebarea dumneavoastra:
  „Cu ce te alegi sau ce poți să arăți când ești pe la jumătatea vieții?”
  Imaginatia multor oameni de stiinta merge pana acolo sa creada ca
  putem „inventa” omul-robot, nemuritor…. Ce ziceti?

 7. Ben, you are „on top of the hill”.
  it is time to start looking for:
  1. a condo in south Florida
  2.a good doctor
  The warranty is about to expire.
  Happy Birthday and God Bless You.

  • Hi!!! Gabi – Nu stiu ce -ti va raspunde fratele Ben dar cred ca va fi in asentimentul meu –- Psalm-23- THE LORD is my shepherd; I shal not want.
   -HE makes me to lie down in green pastures; HE leads me beside the still waters. – HE restores my soul – HE leads me in the paths of righteousness -For His name’s sake. – Condo?– the big huricane will tear it down,- the doctor? is a man like every body( limited power) . -God Bless You

 8. Am avut bucuria sa ma bucur citeva ore alaturi de cei doi frati din Hunedoara, aici la Satu-Mare.Experientele su lucrarea la care sunt chemati are amprenta Duhului Sfant,tainele inimii multora au fost descoperite pentru a se increde tot maimult in Dumnezeu.Minunea minunilor a fost pentru mine cand fratele Puiu a vorbit cu nume si prenume unui frate despre care eu aveam o parere gresitaNu pot descrie aceste experiente si trairi pentru ca vin din alte sfere, depasesc ratiunea si intelegerea noasta. Deci , sepoate , m-am bucurat enorm sai stiu in biserica pe care cu dragoste o pastoritiStiu ca pentru uni din ai nostri pare o ciudatenie,dar asa lucreaza Dumnezeu prin robii sai. Fiti binecuvantat de Domnul frate pastor !Este un motiv in plus sa va iubesc tot mai mult

 9. Frate Cristian Ionescu –din curiozitate am navigat pe internet pentruca nu puteam sa accesez Philadelphia Portland , am dat de Bis. Bethel Stanton- California si surpriza – vorbitorul ….chiar Dumneata – clar mesajul despre cum trebuie sa respectam pe Dumnezeu chiar si in aspecte poate minore (venitul ,intirziatul,plecatul mai devreme din bis, inchinarea(ateismul crestin) si cinstea cuvenita Domnului ) Pur si simplu mi-a placut tematica. Acum stiu ce motiv a-ti avut sa fiti pe meleagurile Big Valey. La multi ani fratelui Dv. Beni si sanatate intregii familiei . God bless you .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: