ORAȘELE – STATE ALE VIITORULUI: GIGANTICE NAVE PLUTITOARE

Îi admiram ieri pe japonezi pentru spiritul lor ingenios. Mă refer la orașele elevate prin care oamenii vor fi protejați de furia apelor în caz de tsunami. Totuși, americanii sunt americani! Auzi, orașe – state asemănătoare platformelor petroliere, plutind pe ocean! Și pretind că toată tehnologia necesară unui asemenea proiect, există!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

8 răspunsuri sa “ORAȘELE – STATE ALE VIITORULUI: GIGANTICE NAVE PLUTITOARE”

 1. Si cand oceanul se va face sange, ce se va intampla cu aceste orase pe ape ? Ati uitat oare de profetiile din Apocalipsa ?

  • Exista o posibilitate foarte mica, biologic vorbind, ca apa sa se transforme singura in sange, fara influenta unui factor extern. Apa poate deveni rosie ori datorita vreunui macel al vietatilor marine, ori datorita vreunei deversari de substante chimice in apa oceanului, lucru care automat ar insemna moartea a tot ce e viu.

   • razvanrinder,

    mai citeste Apoc. 7:8,9 si Apoc. 16:3, unde Cuvintul lui Dumnezeu ne arata ca marea se va face sange si se va inchega ( ca sangele unui om mort ). Interpretarea este literara exact asa cum scrie.

 2. Odată cu apariția acestor așezări plutitoare, probabil vom asista la o emigrare puternică a celor de pe uscat pe mare, determinînd guvenul să micșoreze real estate taxes. De aceea le doresc succese tot mai mari și mai urgente!

 3. Tot ce se poate, nimic nu ma uimeste la americani sincer. Le urez in schimb multa bafta in realizarea acestor orase.

 4. Nimic rau cu avansari tehnologice. Dimpotriva sugereaza putin ce ar fi fost lumea daca nu ar fi cazut in pacat. Motivul principal pentru care Dumnezeu pune limite stiintei este ca „inima omului e indreptata numai spre rau”. Interesant cind zice de turnul Babel ca nimic n-ar fi impiedecat pe om sa ajunga cu el pina la cer… Oricum in starea prezenta a omenirii nu se va ajunge nici pe departe la ceea ce s-ar fi putut. Desi ca s-a ajuns pina si la „cuib intre stele” (space station) amintit in psalmi, aceasta numai ca sa vedem ca Cuvintul Domnului se implineste si ca El ar fi putut face multe, dar n-a avut cu cine… Cite-odata ma gindesc oare cum va fi in mia de ani cind satana va fi legat?…

 5. Nimic nu ma uimeste, tehnologia evolueaza foarte mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: