AJUTOR! PENTRU COMENTATORI

Am primit câteva mesaje prin care mi s-a atras atenția că cititorii blogului au probleme atunci când doresc să trimită un comentariu. Am verificat setting-urile și sistemul este programat să ceară doar numele și adresa de email a comentatorului. De ce unora li se cere să se înregistreze și să se autentifice… nu știu! Știe cineva?

Conspirație?… 🙂

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

9 răspunsuri sa “AJUTOR! PENTRU COMENTATORI”

 1. Daca acest mesaj apare inseamna ca a fost doar o problema temporara. Atat „WordPress” cat si „Blogspot.com” intampina uneori (foarte rar, ce-i drept!) asemenea dificultati, probabil cand sunt „overloaded”.

 2. Apropo. Email e email, Nume e numele care apare la mesaj (si uneori nici nu arata ca un nume :)). Dar ce-o fi Pagina web? e ceva optional daca cineva are adresa de website privata sau firma? Numai asa intreb, pentru ca stiu ca merge si fara ea.

  Sugestie: – Highlight and copy text inainte de a trimite. In caz ca ceva nu merge bine, macar nu trebuie sa scrii totul din nou.

  PS- posibil ca unii „au probleme” si trebuie sa se inregistreze, pentru ca RESPECTA INSTRUCTIUNILE. Spune clar „Fill in your details below or click an icon to LOG IN”. Daca click icoana trebuie sa mergi cu icoana :). (acum am observat si eu. dar din intimplare totdeauna am ales prima obtiune).

 3. Alta intrebare:
  Este vreo posibilitate de a „retrage” textul trimis? Pentru corectari sau alte motive…

 4. Am incercat mai multe adrese de email ce nu mai fuseseră pe blog şi merg toate. Rămîn tot cu această adresă deoarece in toate cazurile nu mi s-a alocat culoarea albastră. Deci… nici o problemă.

 5. wordpress-ul mai intampina problema asta , dar isi revine imediat. Nu sunt probleme, don’t worry 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: