ÎNCĂ O APLICAȚIE EXTREM DE ”BENEFICĂ” A MICROCHIP-ULUI

Încă marcat de plecarea în veșnicie a unui frate scump, în urma unui atac de cord, deși toate analizele spuneau că este sănătos, am căutat să văd cum stau lucrurile cu infarctul și… iată peste ce am dat:

TEST CARE ANTICIPEAZĂ DACĂ VEI AVEA UN ATAC DE CORD ÎN URMĂTOARELE TREI SĂPTĂMÂNI!

Cum așa? Un motiv pentru care se blochează venele cu cheaguri de sânge este fisurarea acestora ca rezultat al hipertensiunii arteriale. Rolul formării cheagurilor este, în principiu, bun: coagularea și vindecarea acestor fisuri. Nenorocirea este că în acest proces se blochează artera și are loc infarctul.

Până în prezent, nimic exagerat, poate cu excepția faptului că nu îmi dădeam seama cum ai putea fi testat la fiecare trei săptămâni… Nicio problemă! Soluția? Insertarea unui microchip în corpul uman care supraveghează apariția în exces a unor celule prezente doar atunci când când organismul trimite cheagurile de sânge să repare aceste fisuri arteriale.

Chestiunea asta… microchip-ul, devine din ce în ce mai justificată, dezirabilă, nu?

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

59 răspunsuri sa “ÎNCĂ O APLICAȚIE EXTREM DE ”BENEFICĂ” A MICROCHIP-ULUI”

 1. Prefer sa ajung, prin moarte, mai repede la toti cei vii (Iov 30:23) fara microchip decat sa stau in picioare cu ajutorul lui (Apocalipsa 20:12).

 2. Sunt persoane in U.S. care poarta un microchip in trupul lor ,fara sa stie cand l-au primit si nici de ce. Motivele pot fi multiple ,cu interes politic-guvernamental ,stiintific ,ori de cu totul alta natura decat cea medicala. Prinzioneri,detinuti, agenti ,pacienti ,intr-un numar tot mai amre ,in viitor, vor purta in trupul lor acest minuscul emitator de supravgeghiere permanenta. http://yro.slashdot.org/story/10/04/21/1345235/woman-tells-state-judiciary-committee-dod-implanted-a-microchip-inside-me

 3. Toate lucrurile sint introduse la inceput in scopuri bune dar pe urma sint folosite impotriva noastra .

 4. Ca sa inteleg si eu. Cipul este un numar? Sau numarul este un cip. Sau nadejdea noastra a luat-o la vale. Ceva din toate acestea cred ca poate fi: dar care?

  • Ce nădejde frate? Sau poate nu ați înțeles sensul postării…

   • Fratele Mihail nu a inteles sensul postarii….sunt sigur de aceasta, pentru ca eu insumi am avut de lucru sa pricep pozitia dumitale in legatura cu chipul….dupa a treia citire si tot credeam ca scrii pozitiv, de abrobare a chipului….macar daca pune-ai in titlu cuvantul microchip in ghilimele….de aceea si numarul putin de comentarii….cei care te iubesc, nu credeau ce au citit…..ceilalti inca nu realizeaza ce ai scris…..personal, as putea sa fac un articol foarte negativ la adresa dumitale dupa acest post…..si l-as documenta foarte serios…..dar nu aceasta este in mintea mea, dorul de „batalie” blogosferica…..nici nu scriam acum, dar am vazut ca esti surprins de reactia lui Mihail….si am incercat sa „indrept” fagasul……poti sa nu publice acest „reply”…..este numai o atentionare crestineasca, prieteneasca.

    • Majoritatea cititorilor mei îmi știu deja poziția din cele câteva (nu puține) postări pe această temă! Sunt înrăit împotriva microchip-ului și destul de conspiraționist. Totuși, pentru liniștea tuturor, iată ghilimelele! 🙂
     Totuși, nu ați observat la încheierea postării cuvintele ”justificate” și ”dezirabile” cu înclinația cuvenită sarcasmului?

     • Tocmai de aici confuzia, caci am citit aproape toate postarile anterioare, si tonul acestei ultime postari m-a pus pe ganduri….dar bine cand totul se termina cu …bine.

    • Frate Corneliu, pina la urma cred oricum altceva.
     Problema cipului dupa parerea mea este adusa la noi crestinii in mod artificial in legatura cu „numarul”. Si demonstratia nu este greu de facut. In primul rind eu cred ca nu putem confunda „numarul” sau „liniile multe” cum se poate traduce din greceste cu o componenta electronica, fie cip, fie microcamera tv, fie computer.
     In spatele acestei dorinte de a „stii” cred ca sunt povestile neintelese a celor care pentru prima data au auzit sau vazut sau care poate inca nu stiu nimic despre
     „cip” dar suna interesant. Si ar mai fi o problema.Nu acceptam cipurile dar ne bucuram in foarte multe situatii de „capacitatile” lor.S-apoi imi vine greu sa cred ca se poate confunda un numar cu un obiect. Deci aceasta este gindirea care a fost pusa telegrafic in postarea de mai sus. Reactia fratelui pastor o cunosc din postari anterioare .Pentru mine ramine doar o problema de consecventa. Fii binecuvintat.

   • Frate pastor Ionescu, va cunosc opiniile si felul de a trai pocainta in baza cuvintului si nu-mi este rusine sa va spun ca va iubesc cu o dragoste agape, Domnul Isus sa va tina tare in c redinta.
    Durerea mea vine din alte parti.
    Citind cartea RM a lui Vasilica Croitor avem limpede in fata ochilor care a fost credinta multora. Si lucrarea a fost facuta de niste bieti functionarasi ai securitatii.
    Dar , cind lucrarea se va face de catre stapinul acestui veac, stapin ce nu are nimic in Domnul Isus?
    Daca ne consumam cu ceva despre care doar se pomeneste, ce vom face cind se va pune in practica?
    Acesta era amestecum meu de intrebari.Initial postarea era sub alta forma, dar , la final a iesit cum ati vazut-o.
    Bunul Dumnezeu sa ne intareasca sa facem numai lucrurile placute LUI.

 5. Toata psihoza cu cipul este irelevanta in fata Cuvintului lui Dumnezeu , care in Apoc. 13 ne vorbeste despre un semn , care ( dupa cuvintul folosit in original ) reprezinta o inscriptie scrisa, care nu are legatura cu vreun obiect electronic, dar care insa va putea fi citita cu scanerul. Ceea ce va fi ” semnul fiarei ” ne depaseste pe noi acum sa intelegem si mai este de mancat multa paine, pina se va ajunge acolo. Semnul fiarei va fi o pecete pusa pe om, care nu va mai putea fi inlaturata niciodata pe pamant. Acel semn al fiarei va fi o pecete satanica, care le va pecetlui soarta la cei cel accepta pentru totdeauna. Un rol important daca nu decisiv in descoperirea tehnologiei pentru a putea fi creeat ” semnul fiarei „, adica Noul Sistem Economic Mondial ( care trebuie sa fie perfect, fara sa poata fi manipulat sau sa aiba alte efecte negative asupra omului ), in va avea Icoana Fiarei care va capata ” viata ” ( satanica ), care va incepe sa vorbeasca ( cu cine oare, daca nu cu oamenii ? ) si care va face sa fie omorati toti cei ce nu i se vor inchina.

  • Remus, mai in gluma, mai in serios, eu cred ca aspectul legat de numarul descris in Apocalipsa a inceput implementarea lui de multa vreme.Tehnica folosita este atit de diabolica si de vicleana incit nimeni nu s-a opus si nu se opune.
   Ce crezi tu despre nunerele date persoanelor sub forma „cod” care se poate citi cu scanerul si care identifica o persoana in orice moment? Ba mai mult.Codul numeric al persoanelor sub diferite forme este aplicat deja in toata lumea..Neatentia noastra a fost accentuata de folosirea metodei concomitent cu „marfurile” daca pe un produs lipseste sau este distrus codul de bare,il poti cumpara? Sau il poate vinde magazinul? Sigur.Explicatia este simplista, dar poate asa vor intelege mai usor si altii.Fii binecuvintat.

 6. Frate Ionescu
  ” pentru ca oricine crede în El să nu piară,”

  Pai stati un pic, versetul spune ca „oricine” … inseamna ca si aia cu chipul pe mina daca se pocaiesc si cred intra in categoria „oricine”

  Ceva nu se potriveste….

  Am nevoie de lamuriri suplimentare va rog!

 7. Ce-o fi, ce n-o fi acel semn, ca e chip, c-o fi alta forma de marcare (cind au aparut cardurile de visa ziceau ca alea sunt, dar s-au dovedit ca nu – poate ca ajuta doar la pregatire). Cert este ca cine va accepta semnul va fi CONSTIENT ca prin aceasta se leapada de Cristos. Nu se fa putea face asa „din gresala”… Oricum este intersant sa observi dezvaluirea proorocirilor despre vremurile din urma sub ochii nostrii. Multe lucruri care chiar si acum o suta de ani erau greu de conceput cum s-ar putea implini.

 8. …prima mutatie genetica in adn ul uman s a produs in gradina Edenului…dupa aceea Dumnezeu a fost obligat sa puni un cip pe aia rai…ca sa nu fie omoritti…semnul fiarei il vor primii tot aia rai…numai ca acum il implanteaza tata lor…Dumnezeu are o alta modalitate de ai insemna pe ai Sai…

 9. De ce credeti ca se pune cipuri la detinuti? Ca sa faca experimente cu cipurile ca sa vada cat si unde e compatibil in corpul uman.Nu degeaba Biblia ne atentioneaza de atatea ori :”Fiti treji si vegheti!Pentru ca potrivnicul vostru Diavolul da tarcoale ca un leu si cauta pe cine sa inghita” Unii zic ca cipul e bun pentru ati controla sanatatea, altii pentru prinderea hotilor ,gasirea copiilor in caz de rapiri etc.Diavolul e asa de siret si vrea sa ne obisnuiasca cu cipul ca atunci cand va veni Anticrist sa nu fie nici o problema in implantarea semnului fiare. Domnul sa ne ajuta sa ramanem in voia Sa si sa umblam in fiecare zi cu El.

  • Cris, ce intelegi tu in limba romana, „pe frunte” si „pe brat”? Crezi ca o fi vreun loc ascuns?
   Si eu cred ca tine.Cipul este bun. Numarul este problema.
   De ce o tinem de coarne si strigam ca e shuta? Cipul este un obiect si 666 este un numar.(fr dr. Contac a explicat foarte frumos cuvintul din greceste despre acest numar.Zice ca ar fi „linii multe” sau ” linii grupate”) Nu degeaba se nacajea Domnul Isus cind explica si apostolii nu intelegeau, dar macar era cu ei. Insa a venit si vremea intrebarii :pina cind voi fi cu voi?.
   Iar eu cind am venit la credinta chiar am crezut (si mai cred inca) ca Isus este cu noi. Si atunci, care o fi piedica? Poate pentru ca nu acceptam „surse straine” vorba unui frate.

 10. Sant multe explicatii pe internet despre chip, dar cea mai buna cred ca este a celui care l-a creat (…) Ascultandu-l pe el o sa intelegeti de ce unii oameni nici nu stiu de ce au chipul- li s-a implantat la nastere in schimbul a 25 de dolari pentru mama.

  Deasemenea (…) spune cateva lucruri despre cum prin acest chip poate fi controlata mintea omeneasca.

  @david sant de acord cu ce spui, va fi o alegere si nu stim inca precis daca chipul este o marca a fiarei, ori doar o alta modalitate de a strica rasa umana. S-a mai intimplat in istoria omenirii, asa cum scrie in Geneza 6. DNA -codul vietii creat de D-zeu a fost spart si s-a umblat la el si in alte timpuri.

  • @Sarah
   După cum am aflat în ultimii ani, personajele, evidențele și referințele propuse sunt îndoielnice și controversate…

   • va referiti la Sanders?
    Dealtfel eu sant incredintata ca multe din zvonurile si informatiile pe care le gasim cu usurinta gratie internetului sant create sa ne atraga atentia spre ceea ce nu este semnificativ pe cand adevaratele evenimente se petrec ….in alta parte. De aceea doar Cuvantul Lui D-zeu ramane vesnic, restul este pleava.

  • „cum prin acest chip poate fi controlata mintea omeneasca.”

   am mai auzit ipoteza asta, dar practic ea nu se poate realiza prin implantarea unui cip. ca te poate localiza si citi date despre tine care sunt continute in acel cip, da. dar nu iti poate controla mintea. imediat or sa apara unii sa spuna ca iti vor putea citi gandurile. : ))
   implantarea cipului nu este robotizarea omului.

 11. Dar cind a pus Semnul pe fruntea celor care suspina si gem cum se face ca nu-i literar?.Cei insemnati in insusi cugetul lor cu ferul ros.Cum se face ca nu-i literar?

 12. Teoria aceasta nu a fost inventata de fratele Gog, si nici de mine, sint oameni mult mai destepti care au studiat aceste posibilitati .

  Nota ptr. Chris necredinciosu 🙂

  In Biblie :”fii lui Dumnezeu au vazut ca fetele oamenilor”…….din care sau nascut uriasii…

  Deuteronom 3:11 Numai Og, împăratul Basanului, mai rămăsese din neamul Refaimiţilor (…) Lungimea lui este de nouă coţi, şi lăţimea de patru coţi,

  Mutatii genetice au existat de cind lumea…

  Si ptr. cei care mai citesc si izvoare straine , un articol scris de un tip foarte inteligent si foarte crestin…

  http://www.bibleprophecyblog.com/2011/11/genetic-engineering-toward-super-human.html#

  • Gabi, Og nu are nici o legatură to Geneza 6. Uriașii (Nephillim) din Gen 6 au dispărut in potop împreună cu linia lor genetică. Gigantismul lui Og poate sa fie familial, dupa cum există această boala a glandei pituitare și astăzi.

   Să fim credincioși dar nu creduli! 🙂

   • Chris poate ai dreptate , poate nu…
    Nephilimii au disparut la potop, dar de unde stim ca o gena nu a putut fi transmisa prin una dintre femeile care au fost in familia lui Noe?

    A fost un caz in care un bebelus alb cu parul blond s-a nascut intro familie de negrii ( Anglia , 2010)
    Una dintre posibilitatile avansate de oamenii de stiinta a fost quote:
    „She’s the product of long-dormant white genes, passed on to her by her parents, that might have been carried by their predecessors for generations without surfacing until now.
    ( NYP, Title blond bombshell)

    Cit despre boala gigantismului, cine sufera de ea nu are mobilitate, asa ca in nici un caz nu ar putea sa devina razboinic

    Si o intrebare daca cineva are un raspuns , oare de ce acesti giganti au trait numai ( for the most part) in tara Canaanului si nu in alte parti?

    • Subiectul „Nephilim” cu adevarat este unul foarte controversat. Dar speculațiile sunt foarte interesante tocmai pentru că nu avem destule informații si evidență să inclinăm „one way or another…” Am să cotrobăiesc ceva „izvoare” sa văd ce găsesc… Chuck Missler etc 🙂

    • Un posibil răspuns cu privire la concentrarea giganților acromegalici in Canaanul antic este transmiterea familială a defectului din pituitară, care face ca uriașul să crească necontrolat. Sunt asemenea familii in Turcia astăzi.

     Celelate posibilități… le studiez 🙂

     • hmmmmm , nu cred.. deoarece se pare ca acei uriasi erau razboinici, nu cred ca oamenii care sufera de aceea boala puteau sa participe in felul de lupte de pe aceea vreme.
      Majoritatea nu sint in stare sa joace basketball in NBA…

      Explicatia „does not hold water” 🙂

      I need something better…

     • Good point Gabi… their mobility is very poor, in most cases. In special dupa varsta 20-25 ani.

      Iti aduci aminte de George Muresan romanul gigant (acromegalic) care a jucat in NBA prin anii 95? A fost destul de ager pe langa cos, dar se deplasa cam incet pe teren…

      Ai un link la teoria lui Missler?

 13. eu cred că povestea cu chip-ul e doar o pregătire/testare a opiniei publice (ceva la fel ca si vaccinul pentru gripa porcină): Suntem sau nu suntem pregătiți să înghițim orice pare benefic fără să ne punem întrebări?

  Mi-e greu să cred că acest chip are vreo legătură cu semnul fiarei. doar putem cumpăra/vinde fără probleme fie că avem microchip-ul fie că nu-l avem. Teama mea este doar că tranziția va fi atât de treptată încât foarte puțini vor realiza ce se întâmplă înainte de a fi prea târziu.

  • tocmai ca n-o sa mai poti sa vinzi sau sa cumperi fara el, si asta pt ca banii nu vor mai exista. toata averea ta, salariul tau va fi pe cip. in loc sa platesti cu banii sau cardul, ti se va scana cipul.

 14. Gaby tu esti jelos ciuda pe oamenii inalti

  • Pete.. What are you talking about? I feel like I am 6’5″….
   Specially after I read all them books..
   Ma uit in jos la toti… Ask Iosif.. 🙂

   • @ Gabi
    Bine ca ti-au ajuns cuvintele mele la inima Trebuie sa te gindesti si tu daca toti au timpul tau liber?Cum i-ar sta unui frate sa vina acasa de la servici Sotia cu vreo 10 copii Ea are sa-i spuna atitea Copii la fel.Multe treburi de rezolvat.si el sa stea sa cireasca carti sa aiba o cultura mai elevata mai pe placul lui GB.Intre noi sint oameni mai capabili si mai putini capabili.Dava eu atita pot Acceptama asa cum sint God bless!

    • Mai Frate Iosif

     Eu cred ca dumneata ești fotbalist profesionist….

     Mă faultezi de vreo câteva saptamâni, ( cu si fără minge) si cum te-am atins si eu un pic te tăvălesti pe jos si imediat vrei lovitura de la 11 metri …

 15. …nu ca mar interesa f. tare, dar aceasta ‘inregimentare ‘… va fi ;obligatorie sau optionala…?

 16. O explicatie extrem de interesanta a numărului 666 venită de la un fost terorist palestinian care sa convertit la crestinism.
  Se pare ca la convins pina si pe omul enciclopedie Chuck Missler sa-si schimbe teologia cu privire la zilele din urma …
  Exista câteva seminarii de ale lui pe YouTube

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: