CREDO TV ȘI BISERICA ELIM – PREZENTARE SPECIALĂ DE PAȘTE

Surorile Maggie Petre (Elim, Chicago) și Maggie Rogojan (1st Romanian Pentecostal, Seattle) recită, iar fratele Daniel Vesa (Coordonator al Departamentul de muzică – Elim, Chicago) cântă! Prezentare de Ionel Bonta (Elim Media și Credo TV)!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

2 răspunsuri sa “CREDO TV ȘI BISERICA ELIM – PREZENTARE SPECIALĂ DE PAȘTE”

 1. Psalmul 24:7-10
  Porţi, ridicaţi-vă capetele; ridicaţi-vă, porţi veşnice, ca să intre Împăratul slavei!
  „Cine este acest Împărat al slavei?” -Domnul cel tare şi puternic, Domnul cel viteaz în lupte.
  Porţi, ridicaţi-vă capetele; ridicaţi-le, porţi veşnice, ca să intre Împăratul slavei!
  „Cine este acest Împărat al slavei?” -Domnul oştirilor: El este Împăratul slavei!

 2. Foarte frumos de la interpretare, subiect, pina la regizare. Am ascultat de mai multe ori (in background pina am mai facut ceva). Cintarea „Purtam in suflet gand de vesnicii” cred ca e cantata cel mai frumos auzi de mine vreodata. I-mi place de Daniel, se vede cum se straduie sa aduca o „jertfa” cit mai perfecta Domnului. Daruind tot ce-i sta-n putinta pentru a face un lucru de valoare. Si poezia e foarte frumoasa, si adinca. Mi s-au umezit ochii. Domnul sa le rasplateasca.
  Si el va rasplatii sigur… M-am gandit odata, cum sunt „oportunitatile” astea de-a face bani – ba sa vinzi asigurari, ba vitamine, ba mai stiu eu ce – si prin anumite mecanisme te trezesti ca i-ti vin banii indirect de te miri de pe unde si in somn. Cred ca si Dumnezeu are felul Lui de a rasplati pe cei ce lucreaza pentru El, si apropo’ de inregistrarile astea, impactul poate fi si mai mare.

  In ultimul timp am fost cam mult pe blog, se pare ca am avut prea mult timp . (nu prea merge happy face cu ce urmeaza sa spun)
  Daca tot sunt aici si mi se permite, as indemna si pe calea aceasta pe toti cei ce pot si vor, sa ne rugam (chiar sa postim) pentru fratele Radu Muresan (de la Vocea Evangheliei – Cluj, el a fost responsabil si la deschiderea recenta a acelui post de radio in Africa – Uganda). Am inteles ca s-a constatat ca are cancer la plamini. Nu stiu multe detalii, dar ca om am fost devastat de aceasta veste. Totusi noi stim in ce Dumnezeu credem si nu ma indoiesc ca el poate lucra. Glorie Lui! … Multumesc anticipat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: