CONDOLEANȚE – DYO BODIU ȘI FAMILIA

Deși nu am cunoscut personal familia pastorului baptist Vasile Pintican, prin ginerele său Dionis Bodiu, coleg în lumea virtuală, simțim cu toți cei îndoliați în acest timp de grea încercare pentru ei.
Deși lucrurile puteau lua o întorsătură și mai gravă (soția fratelui Dyo fiind la un moment dat în pericol), așa cum se spune și pe canalele de știri, crima este odioasă și depășește orice posibilitate de raționalizare.
Multe întrebări se vor pune în zilele următoare și cine știe câte dintre ele vor rămâne fără răspuns până în ziua veșniciei. Acum însă este o zi de jale când adăugăm închinării noastre de Duminica o rugăciune pentru mângâierea celor îndurerați și îndoliați.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

3 răspunsuri sa “CONDOLEANȚE – DYO BODIU ȘI FAMILIA”

  1. Dumnezeu sa intereasca.familia si toti cei ramasi.si sa se indure.sai trezeasca pe criminali

  2. domnul i-a luat acasa impreuna.
    condoleante familiei si ne rugam ca dumnezeu sa va intareasca prin aceasta grea si de neinteles incercare

  3. Bunul Dumnezeu sa intareasca si sa mingiie familia ramasa a fratelui pastor Pintican. O rugaciune suport pentru cei ramasi si din partea grupului de rugaciune care este in casa noastra saptaminal.
    Si nu ma pot abtine sa nu remarc faptul ca Dumnezeu in planurile lui poate oricind ,orice, EL alege „aurul” si de data aceasta a ales, Slavit sa fie EL. Si ma gindesc ca acest „aur”a fost curatit prin multe focuri, dar tu prietene care stai si citesti acest blog si inca mai faci socoteli daca sa spui DA lui Isus, gindeste-te ca vremea ta poate sa nu-ti mai ajunga intr-o zi, crezind ca vei face aceasta decizie miine. Sa fiu iertat de indrazneala, dar Dumnezeu ne arata in foarte multe feluri ca „miine” nu este al nostru.

    .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: