DE UNDE (MAI) VIN CANCERUL, PROSTIA ȘI TULBURĂRILE PSIHICE

Neurochirurg, profesor universitar și autor, Dr. Russell L. Blaylock atrage atenția cu privire la una dintre cele mai sfidătoare campanii anti-umane din istorie: reducerea populației! Începută ca un proiect al Fundației Rockefeller în 1910, această conspirație avea în vedere studii și soluții agresive de inginerie socială și redevelopare a umanității prin eliminarea peroanelor indezirabile: reduși mintal, handicapați, bolnavi, bătrâni și, în general, oameni care nu corespundeau șablonului creat de aceste elite.

Renunțând la termenul de eugenetică, rău famat de experimentele naziste în cel de-al doilea război mondial, s-a apelat la noțiuni mai blânde, dar care reflectă același scop: crearea unei societăți noi, a unui om nou, după chipul și asemănarea imaginii propuse de acest club demonic.

Un exemplu tulburător este introducerea fluorinei în apa de consum. Dacă în Europa continentală, substanța este interzisă, în Marea Britanie și Irlanda contaminează 60% din cantitatea de apă potabilă, iar în Statele Unite se preconizează introducerea fluorinei chiar și în apa îmbuteliată.

După al doilea război mondial, studii conspirative paralele au promovat introducerea fluorinei în apa de consum cu promisiunea că va reduce dramatic apariția cariilor. Rezultatele au fost că s-au înrtegistrat procentaje dramatice (până la 60%) de îmbunătățire a sănătății dentale, dar nu numai în orașele testate cu fluorină ci și în cele folosite comparativ (unde fluorina nu fusese introdusă). Motivele obiective erau îmbunătățirea dietei și a consumului de calciu și conștiența mult mai ridicată a populației cu privire la igiena dentară. Bineînțeles, aceste rezultate au fost parțial ascunse, păstrându-se acele concluzii care favorizau răspândirea fluorinei în apa potabilă.

Alte studii obiective și conduse de experți în domeniu au constatat că:

 • Comunitățile unde fluorina a fost introdusă au cunoscut o creștere a ratei de cancer cu cel puțin 10%;
 • Fluorina reduce sistemul de rezistență imunitară a danturii provocând mai multe carii;
 • Femeile gravide expuse consumului de fluorină nasc copii hiperactivi pe de o parte, reduși din punctul de vedere al inteligenței pe de altă parte (recunoașteți efectul?);
 • După naștere, aceleași femei sunt predispuse la depresie și letargie;
 • Fluorida are un impact dramatic asupra funcțiunilor glandei tiroide;
 • La persoanele în vârstă, fluorida crește riscul fracturilor de șold, de multe ori fatale;
 • Accentuează disfuncțiunile comportamentale…

Savanții care au inițiat aceste studii au fost fie concediați, fie discreditați, laboratoarele lor au fost vandalizate iar multe dintre concluziile lor nu au fost publicate prin presiuni masive împotriva jurnalelor de specialitate. Cu toate aceste semnale de alarmă, guvernul american promovează cu agresivitate otrăvirea cetățenilor, beneficiind și de concursul companiilor care produc printre altele… pasta de dinți cu fluorină. Urmăriți youtube-ul de mai jos unde Dr. Russell Blaylock demască acest asalt împotriva umanității:

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

52 răspunsuri sa “DE UNDE (MAI) VIN CANCERUL, PROSTIA ȘI TULBURĂRILE PSIHICE”

 1. Flouride in Bottled drinking water isn’t just a thing of the future. It’s happening today. FDA regulations do not require bottleing companies to disclose if they add flouride to drinking water. Other companies even use it as a marketing technique and don’t even try to hide it. Like companies who sell bottled water for babies. Unfortunately fluorided water isn’t the only drink causing cancer. There are many many studies out there that show that cancer only grows in an acidic environment in the body. One of the most acidic drinks today embraced by majority of Christians is coffee. It’s very unfortunate that many Christians cherry pick what they want out of the bible when it comes to what to drink and what not to drink. They attack alcohol like it’s the worst thing a Christian can drink and they embrace coffee without knowing that caffeine can be just as addictive as alcohol. Not only that, but coffee is a catalyst to cancer. What ever happened to our bodies being the temple of the holy spirit? Oh yeah, when it comes to that teaching, we approach it like an all you can eat buffet. You pick what you want and leave what you don’t like. And the list can continue. It’s not just coffee and flouride.
  So pastor Ionescu, are you preparing a sermon for your church on the dangers of flouride and caffeen. Let me know when that will happen. I will listen to you live online.

  • It will happen when I am ready to give up coffee ( 🙂 )! I am not preaching what I don’t believe and live. But when I am convinced about something I preach about it!

  • …caffeine can be just as addictive as alcohol…

   Nu sunt de acord: vreau să văd (dacă se poate) după ce studiu ştiinţific este făcută afirmaţia.
   Nu intru în amănunte, pentru că nu ăsta e scopul postării pastorului. Ce pot spune e că s-a făcut o comparaţie între tutun şi alcool: de alcool te laşi mai greu decît de tutun. Ca şi medic creştin, pot spune că fără Dumnezeu nu te poţi lăsa de niciun rău. Cu Dumnezeu plăcerea cea veche şi nocivă devine scrîba cea mai mare. Vă spun asta din experienţă.
   Cafeaua nu e drog, ci aliment. Evident, orice aliment luat în cantităţi uriaşe poate deveni otravă.

   • Am si eu doctori in familie si tot crestini, dar stiti care-i problema lor e ca se incred mai mult in stiinta decat in Dumnezeu si ca plantele Dumnezeu le-a lasat si pentru vindecare .Ei nu cred ca Dumnezeu te poate vindeca de cancer doar daca faci operatii, nu te poate vindeca de ulcer varicos doar prin operatii etc. Mai presus de toate acestea e credinta si rugaciunea, spun din experinta pentru ca Domnul s-a atins de mine si m-a vindecat. De multe ori chimoterapia in loc sa ajute te omoara in schimb o planta medicinala te ajuta. In privinta unui cancer de ce sa fii operat pentru a trai cu 6 luni mai mult si sa ai dureri groaznice .Cu vreo doi ani in urma cand era vorba cu gripa porcina a fost o lucrare in care zicea sa nu acceptam ce se pregateste in eprubeta ci sa traim prin credinta(era vorba despre vaccinuri). Cand am citit apoi pe internet despre vaccinuri , ca in loc sa te ajute mai mult dauneaza nu am mai acceptat sa fac vaccinuri nici la copii . Cei bogati vor sa reduca populatia si cauta prin diverse moduri sa introduca prin vaccinuri, contasminarea apei ,alimentatie etc.
    http://www.radiosamariteanul.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=252:populaia-lumi-50-oca&catid=31:social

    • cris,
     stiu si eu destui astfel de doctori. de (…) ce sunt nu accepta terapiile alternative, iar daca le zici, se oftica.
     se fac multe studii cu aplicatie (mai ales) in strainatate, studii despre care medicii din romania, majoritatea lor, habar nu au.

    • Steve Jobs a incercat sa se vindece cu buruieni… si a murit.. daca se trata intr-un spital din US era inca in viata..

     Buruienile sint bune la un ceai, in supa, poate la indigestie, da la cancer?

     Cunosc o multime de oameni care sint in viata datorita chemoterapiei

     Nu cunosc pe nimeni care a fost vindecat de cancer pe cale naturala…

     Nevaccinatilor…
     ” The study, conducted by the Centers for Disease Control and Prevention, looked at hospital and death records going back to 1900 and estimated death rates before various vaccines were invented. In nine of the diseases, rates of hospitalization or death had declined more than 90 percent. For three — smallpox, diphtheria and polio — death rates had dropped by 100 percent. Pretty good, huh?”

     Nevaccinatii nu mor pe capete datorita faptului ca restul populatiei se vaccineaza

     • daca tu nu cunosti, nu inseamna ca nu exista. e plin internetul si televiziunile de marturiile lor. multora dintre ei, cu tratamentul de chimioterapie li s-au mai dat cateva luni de trait. au refuzat frumos si-au trecut pe tratament naturist si s-au salvat.
      ceea ce eu inca nu inteleg, este de ce nu functioneaza la toti. probabil ca pana acolo le-o fost dat…
      s-au facut descoperiri care deja se pun in practica – plante care au efect mai puternic decat antibioticile (oregano de exemplu), vinul mai bun decat chimioterapia, etc.
      mama mea a luat fortral, un calmant care se da inainte de morfina, calmat care nu avea niciun efect asupra ei. medicii i-au zis ca nu mai au ce sa-i faca. cum a inceput sa bea ulei de catina (la recomandarea cuiva), cum au lasat-o durerile. asta dupa sedintele de radioterapie. iar acum se stie f bine efectul miraculos al catinei, ca tuturor pacientilor de cancer le este recomandat, mai ales in si dupa radioterapie.
      dar daca tu te multumesti cu ce primesti mura in gura numai de la un medic care poarta ochelari de cal, problema ta.
      referitor la vaccinuri, eu sunt anti vaccinare. sunt studii care arata ca rata de imbolnavire a celor vaccinati este mai mare decat a celor nevaccinati. ei bine, tu o sa zici ca eu cred toate studiile. uite ca le cred. unele.

     • Cumnatul meu a fost vindecat de cancer gradul IV;
      cu produse de la albine, in special APISAN, miere vie si regim f strict;
      dupa aceasta s-a botezat spunind ca Domnul l-a vindecat,
      ca doar CINE altul?
      O tinara cu TBC si cancer era trimisa de la un doctor la altul si fiecare o ndemna sa faca intrerupere , fiind insarcinata;
      ca va avea un copil malformat , ori ea va deceda.
      A nascut;
      dupa nastere nici o urma din cele doua boli, copilasul are 2 ani, perfect sanatos;
      fara chimioterapie.
      Dar cu credinta mare, era si este ortodoxa.
      Inginerul Victor Bogdan, care l-a vindecat pe cumnatul meu, a cistigat in Elvetia, nu mai retin ce premiu , pt.vindecarea cancerului.
      El isi plimba albinele in zone bine studiate , recoltind printre altele si saliva lor. 🙂
      Cred ca plantele pe care Dumnezeu le-a lasat inainte de aparitia industriei farmaceutice pot face minuni, precum si mierea si legumele si fructele in stare naturala, care prin enzimele lor, lupta impotriva bolilor.

     • @ Gabi Bogdan
      Vorbesti de Steve Job ca si cum cineva i-ar fi putut lungi viata.Stii si tu ca au murit si cu chemoterapie.Eu cred ca moartea nu vine pina nu are porunca rinduielii eiCheile locuintei mortilor sint in miinile Domnului si nimeni nu intra acolo din greseala.

     • Yea…internetul e plin de oameni care au cazut de la etajul 7 si au supravietuit
      Mergeti in misiune in India fara sa fiti vaccinati sa vedem cite saptamini supravietuiti…
      In rest… Comparati medicina secolului 16 care era „buruienoasa” cu cea a secolului 21..
      Nici pe aproape…

     • Gabi, ai dreptate ca medicina secolului 21 a avansat enorm si se cunoaste incomparabil mult mai mult decat in secolul 16. Dar nu uita ca este puternic influentata de coruptie, de business/profit (aici se poate elabora mult), si sa nu mai vorbim de „agendele” cospiratoare de care auzim cand mai scapa din cand in cand de sub „strict secret” (ori din gresala, ori anume – pentru un „joc al mintii”).
      Sunt doctori foarte buni, cum zici, la nivelul secolului 21, dar cum stie unu „prea multe” si iese din „standardul aprobat” de politicieni sau manipulatori care n-au nimic de-a face cu stiinta medicala, cum sunt marginalizati si „impiedicati” din greu sa fie de folos.
      Am fost in „lumea a treia” si am rezistat si fara vaccin. Masurile de baza (spalat pe maini, s.a.m.d.) sunt efective si acolo ca aici, numai conditiile nu te ajuta totdeauna.
      Dar ca si inainte de „marile descoperiri” ale secolului 21, oameni supravietuiesc cumva.

   • Cafeaua nu e drog? Cred ca trebe sa incepem dela inceput si sa dam definitea la drog. Caffeine este drog legalizat parte din diferite produse. Just because coffee is a product in the grocery store doesn’t mean it doesn’t contain caffeine, a very addictive drug. Hai sa nu spunem la alb Negru si la Negru alb.

    • Cafeaua are si ea neajunsul ei; ajunge in cele din urma sa te stapineasca. 😦
     insa in cantitate mica, 7 grame pe zi, invioreaza si chiar tonifica muschiul cardiac. 🙂

  • Jason minter, my good man, caffeine is not the same as dope! Dope will get you high and is addictive (much like tobacco), but a warm cup of coffee can do magic to your digestive system.
   I think I’ll go for a coffee… I deserve it! 😀

 2. Would you accept a pastor to preach in your church if they drank beer and took the same position you do about coffee? Most likely not I think if one trully cared to know the truth about coffee, they would research it until they found the truth. Ignorance is not an excuse to accept something that can harm you. Because as of today you are no longer ignorant about coffee. It’s really easy to say that you won’t preach on it because you don’t believe it or live it. If we apply that to other biblical truths than we have become reletavists

  • I think you are pushing this tooooo far…

   • Yes. I’m pushing it too far from your perspective. From my perspective I’m just asking simple questions. As I expected, you dodged the questions. That’s not too hard to do.
    I’m sure if you had all the facts on the dangerous affects of caffeine on the body you would be more vocal and actually take a stand.

 3. The hypocrisy in our churches on this topic really stinks. Over the years the Romanian church leaders have come down hard on alcohol but not once have I heard a sermon against coffee. Why? They are not much different. Alcohol and caffeine are both drugs. They both can be addictive. They are both legal. They both alter the function of the brain. They both harm the body. They both are drank for „pleasure”. They both can cause secondary effects. So you see? The problem is that too many Christian leaders and people in the church accept coffee drinking as a harmless activity. Whereas drinking alcohol is not harmless. That’s a falacy

  • Jason… come on now.

   Alcohol inebriates, destroys brain cell with every drink, causes gastritis and gastrointestinal bleeding, causes liver failure and liver cancer, causes pancreatitis, causes dementia, causes heart failure and arrhythmias, causes erratic behavior, causes broken homes and domestic violence, causes alcohol withdrawal syndorme and deadly seizures. Alcoholism is deadly. As a physician I have observed all the above. And more.

   Now, coffee causes a little wake-up, and for some a fast heart rate. And it also causes a headache when you dont drink your morning cup.

   Big difference between the two my friend 🙂

   • Hey Dr Chris
    I have a few letters behind my name too. But that’s beside the point. I never said alcohol and coffee are the same thing. I would never say that because it’s a false claim. What I did say is that both alcohol and caffeine has a negative affect on the body on a cellular level. In doing so , they are both potential catalysts in triggering cancer in the body. Each in different ways. Caffeine dramatically changes the ph on a cellular level. Multiple studies have shown that cancer thrives in the body only in an acidic medium. Conclusion? Both alcohol and caffeine cause cancer. But they are treated different by the church clergy. And that’s because it’s a culturally accepted behavior to drink coffe and a damnable sin to drink alcohol. Especially in the Romanian Pentecostal churches.

    • Mai Jason, da tu esti hotarat. Ca ai avea „a few letters behind your name” sau nu, e fain ca aici pe blog nu prea conteaza. Aici are mai multa valoare o idee, un gand bun, vreo noutate, o parere „luminata” impartasita frumos, si fiecare sa judece in dreptul lui ce-i de luat. Daca e nevoie de vreo „schimbare radicala” in viata cuiva sau mai multora, oricum aia numai Duhul Sfant o face.
     Zic asta numai ca te vad asa „aprins” impotriva cafelei, de parca acum ai vrea sa ne convingi pe toti. Studii s-au mai facut si ba zice ca-i rea, ba zice ca ar fi buna. Daca cineva nu poate rezista o zi sau o saptamana fara cafea, se poate ca ar trebui s-o ia mai usor, dar tot asa unii sunt adicti la ciocolata sau mai stiu eu ce.
     The church clergy job nu e asa mult sa dea consultatii medicale. Bineinteles ca se mai aminteste sa ai grija de acest trup, ca templu a Duhului Sfant, si ca imbuibarea e pacat. Dar in general in biserica ne ocupam mai mult de partea spirituala. (Omul nu se hraneste numai cu paine).
     Cafeaua si alcoolul, or fi ele asemanatoare la efectul ph in corp, sau poti sa spui ca ambele sunt diuretice. Dar alcoolul e in alta categorie pentru altceva, nu pentru ph. Alterarea mintii si a gandirii, si anumitor fapte ce nu le-ai face „treaz”. Asta-i problema principala a alcoolului. Si aici pot intra si alte droguri. Bineinteles ca si efectul de adictie poate fi considerat un pacat, o legatura spirituala.
     Daca-i vorba doar de ph, atunci si apa filtrata prin reverse osmosis (RO water) ar fi pacat. Ca si aia este acidica. Tot asa putem avea pareri diferite de anumite tratamente cu ceaiuri, sau cu bisturiul, sau cu vaccinuri. Si toata viata tot invatam. Da nu incepem acuma sa predicam de la amvon daca-i mai buna carnea fiarta sau fripta in ulei.
     Just saying.

    • I just drank a cup of coffee….
     Jason, an unbalanced diet can cause you to get sick, not enough sleep also. How about not drinking enough water, or eating enough vegetables. Malnutrition, etc.
     Too much sun light can cause cancer; not enough sunlight can cause cancer. Let’s look at the BIG picture! Alcohol does not compare with coffee…. Besides, the pulpit is for spiritual stuff not culinary education.

  • @ Jason
   Nu vreau sa admita fratii ca ai dreptate.Sa fie toti sinceri si sa spuna ce greu e sa postesti.Nu-i greu din cauza mincarii,Nu-i greu din cauza apei Dar e greu ca nu-i coffee.Spuneti ca nu-i asa?

   • Nu-i aşa.

    • @ ovidiumarinca
     Sa te creada bunica nu eu.Cafeaua,alcoolul,soda sint addicted.Nu uita ca este scris -sa nu adaugi bautura la sete.Multi mi-au spus ca au probleme cu postul din cauza cafelei.Ba chiar un pastor aici sa ridicat si a spus Fratilor postul e fara cafea.Te mai miri ca sint biserici care au a coofee shop in interior si mai merg unii chiar si prezbiteri la baut coofee in timpul programului.Penticostalii au devenit addicted.

     • ovidiumarinca 10 mai 2012 la 1:35 PM

      Cat ma priveste, eu consum cafeaua ca pe un desert lichid. Dac-o am e bine, daca nu…tot la fel. Nu am nici o problema atunci cand ma abtin.
      Cat despre „coffee shops” in incinta bisericilor,… fiecare biserica cu balciul ei. Daca tot servesc cafea, atunci sa serveasca si gogosi sau cornulete cu gem, ca merg bine una cu cealalta! 😀

   • Foarte adevarat. Din punct de vedere biologic este usor de exicat. Ce se intampla este ca pentru cei care beau cafea in fiecare zi sau aproape, siau obisnuit organizmul sa aiba o doza constanta de caffeine. Cand se intrerupe aceasta doza constanta, nivelu de caffeine in sinje scade sub nivelu la care organizmu

    • „crede” sau „simpte” ca ari fi normal. Deci normalu la o persoana care bea cafea nu este lafel cu normalu la o persoana care nu bea. Exact la fel casi cu alcohol. O persoana care nu a baut nici o data alcohol poate deveni beat dela o singura bere. Dar unu care beau 8 bere odata nu se imbata poate numa dupa 12-15 bere. Deci findca nivelu de cafeina este scazut, persoana experimenteaza withdrawal symptoms. Cele Mai cunoscute sunt durerile de cap. Deci pocaiiti

     • Jason minter 9 mai 2012 la 11:51 AM

      Deci crestini din bisericile noastre nu pot postii pentruca sint addicted to caffeine. Adevar simplu. Creieru si organismu lor le cere in disperare doza zilnica de drog( caffeine) . Sigur ca Toti vor spune ca pot sa stopeze cu cafeaua oricand. Ca nu sunt addicted. Well acelasi lucru spune si alcoholicu. Nu vrea sa admita ca caffeine e Mai Tare decat el. Deci hai sa nu ne mintim pe noi singuri.

  • What it is that you hate coffe that much? Cunosc o sora adventista care a renuntat la carne si la alte produse lactate si maninca la seminte si ierburi – si are in schimb dureri de cap- migrene. Dar nu renunta deloc la regimul promovat de pastor si de alti frati si surori din biserica. Cita lipsa de intelepciune!

 4. Completez: aşa cum sarea în bucate e contraindicată hipertensivilor, iar pîinea cea de toate zilele diabeticilor, şi cafeaua (cu cofeină) este contraindicată cardiacilor. Teina din ceai este mai puternică şi mai nocivă decît cofeina, şi aşa mai departe…

 5. Zilele trecute am citit ceva asemanator, si anume cateva spicuiri din ObamaCare plan. Ascunse in paginile planului „Obama” erau si urmatoarele:

  – Prioritatea la asistenta medicala s-o aiba cei tineri.
  – Batranii care beneficiaza de ajutor social (Social Security) sa fie obligati ca din cinci in cinci ani sa participe la un „end-of-life seminar”.
  – Tratamentele la pacientii bolnavi de cancer sa nu se faca la toti, ci doar pe baza de „triere”, adica „cineva” va decide ce tratament si carei persoane sa i se aplice.
  – Largirea si marirea facilitatilor medicale (spitalelor) sa aiba loc numai prin aprobarea guvernului, si aceasta in baza unei petitii semnate de intreaga comunitate. Fara petitie nu se aproba nimic.

  In situatia aceasta, oare cum vor proceda cadrele medicale crestine? Se vor alatura sistemului sau vor fi contra, precum moasele odinioara in Egipt? Eventual nu ne mai ducem la doctor deloc, ci ne tratam cum putem cu leacuri babesti…? 😀

  • @ovidiumarinca

   O veche zicala spunea: „in tot raul, este (poate fi) si un bine”
   Poate vine vremea cand o sa fie mai mare nevoie de Darurile spirituale de Putere, cand mai multi o sa-si puna intrebarea lui Ghedeon: „unde sunt minunile pe care ni le povestesc parintii nostrii?”. Aproape am uitat ca suntem penticostali, si ca postul si rugaciunea, prin credinta, poate „intoarce lumea pe dos” !

 6. NouaOrdineCrestina Răspunde 8 mai 2012 la 5:31 PM

  La urma urmei toti putem sa devenim statistica, sarmani cobai in acest gigantic laborator din Lumea Noua!. Alimente modificate genetic cu scop marsav , L-tryptophan produs la inceput in Japonia apoi strategic introdus in alimentatie cu scopul de a urmari declansarea unei epidemii ,vaccinuri fantoma si virusuri porcine ,vaci nebune ce au fost alimentate lapte praf facut din oase,hormoni de crestere a productiei de lapte etc. http://www.youtube.com/watch?
  v=1H9WZGKQeYg&feature=related (si cu permisia moderatorului as adauga si urmatorul http://www.youtube.com/watch?v=5REcOJWnBw4&feature=related

 7. jason . Daca cafeaua e la fel ca alcoholul cind te opreste politia de ce nu ascunzi cafeaua?

  • Eu nu am spus ca cafeaua altereaza gandirea la fel ca alcoholu. Am spus ca cofeina este to lafel de daunatuare organizmului ca alcoholu. Si ca alcoholu si cofeina ambele sunt cauzatoare de cancer. Deci nu inseamna ca cafeaua este buna ca nu te imbata. Argument foarte slab

   • vorbesti (…) cafeaua in cantitati moderate, la fel si alcoolul, nu cauzeaza niciun cancer. dimpotriva, sunt benefice, adica reduce riscul aparitiei cancerului. dar da, daca bei 1 l de cafea sau de alcool pe zi, e posibil sa dai SI in cancer.
    ps ai auzit de clismele cu cafea facute la bolnavii de cancer chiar si in faza terminala?

    • am auzit ca surorile aici in zona iau pe stomacul gol un mic paharel de palinca, imptriva hipertensiunii. :))
     daca e moderat e pacat?. :))
     dar imbuibarea nu e pacat?mai degraba decit o cafea buna dimineata , chiar nu cred ca este!

     • lol da? am auzit si eu ca palinca e indicata pt asa ceva. daca ai probleme cu tensiunea, sa stii ca nu mori de-o gura. 😀
      iar un pahar de vin dupa o masa imbuibata, pardon, copioasa, e chiar indicat. 😉

     • stefanmatasaru 10 mai 2012 la 8:56 PM

      „Curvia, vinul si mustul(tuica, palinca, etc), iau mintile omului” (Osea 4-11)

   • Jason, you wrote „cofeina este to lafel de daunatuare organizmului ca alcoholu” That’s not true, I mentioned that in my post above. There is an enormous difference between the two.

    BTW did you know that a person can die from drinking too much water? So anything can be harmful to a certain extent.

 8. Intro dimineata un frate care acum este foarte in virsta era in fata casei lui intr-o vedenie si era cu fata spre fosta USSR deodata a simtit ca nu are aer si se sufoca.ca si cum l-ar fi strins cineva de git.Vedenia sa terminat si el nu stia ce inseamna.Dupa citeva zile a avut loc Accidentul Nuclear de la Chernobil.Cind a auzit la radio a inteles vedenia.Desi ei au spus ca norul radioactiv sa ridicat in sus spre Finlanda,Suedia totusi in satul meu dupa aceia ao fost multe boli de cancer ba inca chiar si copacii cei mai batrini s-au uscat.Nu-i poveste e ceva adevarat.

 9. Jason ,problema e ca the letters nu ajuta la nimic daca nu ai invatat ,iti amintesti de academiciana cite litere avea inaintea numelui?

 10. Ap. Pavel , cand ne-a scris : Fiti plini de Duh…….. a uitat sa adauge ……fiti plini si de cafea… – Cu cativa ani in urma la o noapte de veghe eram adunati peste 20 …..pe la miezul noptii vreo 3 frati erau molesiti , epuizati , astfel au iesit pt 5min , au tras cate o cafea trasnet si din nou pe genunchi ,de data asta au spart urechile celorlalti. Iar ,unul din ei chiar a dat un indemn scurt : Fratilor duhul e plin de ravna ,dar trupusorul asta e tare slab––Dansul ,era deacum cercetat sub influenta cafelei–-dar nu ne-a marturisit de unde-i venea puterea.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Un penticostal în Top 5 WordPress (12.09.2012) « Platforma Radar - 12 septembrie 2012

  […] “De unde (mai) vin cancerul, prostia şi tulburările psihice” (8 mai 2012, Popas pentru Suflet) (despre introducerea fluorinei în apa de consum) […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: